2777
2789
عنوان

رژیم ۱۶/۸ گروهی

| مشاهده متن کامل بحث + 66344 بازدید | 1895 پست

سلام کتی جون گوشیم باز بازی در میاره  

ممکنه دیر به دیر بیان یکی دو روز 

به خدا سپردمتون 

امروزم رژیم این بود :

کره و شیره و 1 ونیم کف دست نون محلی و 1 لیوان نسکافه 

ناهار :8 قاشق عدس پلو با چرخ کرده 

شام :1 و نیم کاسه متوسط خوراک لوبیا و قارچ +کف دست نان بربری  

در همین نزدیکی، بانگی بر می آید که دمیده صبح آزادی ما 🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گزارش امروز 

صبحونه. ارده + شیره + نان سبوس دار ۳۳۶

ناهار. تن ماهی + خرما + سبزی ۲۶۷

میان وعده.   میوه ۱۸۰

شام.  نون + آبگوشت + کوبیده آبگوشت + سبزی  ۴۰۱

امشب با  ۱۱۸۴ بستم

۱ ساعت باشگاه 

۵۰ دقیقه پیاده روی

نیم ساعت رقص

زنگ زدم گفتم خداروشکر قبول کردن از فردا میرم سی ایکس

چه عالی 

هزیتش چقدره ماهیانه 

سابقه کاهش ۵۰ کیلواز وزن قبلا تونستم الانم میتونم  تاپیک مانکن های زیبا عضو گروه قرمزوزن اولی ۱۱۸   بعداز یک سال ۱۱۲♦️♦️♦️♦️شروع رژیم باوزن ۱۱۲ روش کالری شمار و ورزش اواخر مهر هدف اول ۱۱۰😊هدف بعد۱۰۸😊هدف بعد ۱۰۶😊هدف بعد ۱۰۴😊هدف بعد۱۰۲😊هدف بعد ۱۰۰😊هدف بعد۹۸😊هدف بعد۹۶😊😊 رسیدم به ۹۳ 😍😍😍پیش به سوی جسم و روحی شاد و سالم وزن فعلی ۸۸ 
نمیدونم فردا بهم میگن به تی آر ایکس ۴۰۰ داده بودم اینم احتمالا همین باشه

حدودش همینه 

ورزشی برو که با روحیاتت سازگاره 

انشالله سی ایکس برات خوب باشه

سابقه کاهش ۵۰ کیلواز وزن قبلا تونستم الانم میتونم  تاپیک مانکن های زیبا عضو گروه قرمزوزن اولی ۱۱۸   بعداز یک سال ۱۱۲♦️♦️♦️♦️شروع رژیم باوزن ۱۱۲ روش کالری شمار و ورزش اواخر مهر هدف اول ۱۱۰😊هدف بعد۱۰۸😊هدف بعد ۱۰۶😊هدف بعد ۱۰۴😊هدف بعد۱۰۲😊هدف بعد ۱۰۰😊هدف بعد۹۸😊هدف بعد۹۶😊😊 رسیدم به ۹۳ 😍😍😍پیش به سوی جسم و روحی شاد و سالم وزن فعلی ۸۸ 
سلام خوشگل خانوما صبحتون بخیر 🤗  ایشالا که اینهفته همه جدی هستین و رعایت میکنین💪🏼 میخوام آ ...

سلام گلم خوبین 

امروز فست ۱۶ /۸بودم 

فقط شام را مجبور شدم ۹ بخورم 

جایی دعوت بودم

صبحانه سنگک تخم مرغ و پنیر

میان وعده چای و کشمش

ناهار دوتا کتلت بدونه روغن 

و سه کف سنگک 

شام یک ونیم ناگت بدونه روغن دو کف ونیم سنگک ماست 

میان وعده عصر پرتقال و پاپ کرن

ممنونم همگروهی های با اراده خودم  

ببخشید بچه ها ، پسرم مریض شده وقت نمیکنم تک تک جواب بدم اما همه رو میبینم و لایک میکنم ممنونم که گروه رو فعال نگه میدارید . 

انگیزه ام دو چندان میشه وقتی میام پست هاتو میبینم و با اشتیاق همه رو میخونم ، برنامه غذاییم رو همچنان پایبندم  

حالا اگه کسی راهکاری بلده برای پسرم که زودتر خوب بشه ممنون میشم بهم بگه 

امشب بردمش دکتر بهش پلارژین و استامنیفن و سیتریزین داد گفت اگه بهتر نشد آزیترومایسین هم بده 

بنظرتون الان بدم بهش یا صبر کنم؟ تب داره و آبریزش و سرفه   

لینک گروههای رژیم ۱۶/۸ https://www.ninisite.com/discussion/topic/9754584/%D8%B1%DA%98%DB%8C%D9%85-%DB%B1%DB%B6-%DB%B8-%DA%AF%D8%B1%D9%88%D9%87%DB%8C

ممنونم همگروهی های با اراده خودم     ببخشید بچه ها ، پسرم مریض شده وقت نمیکنم تک تک جواب ...

کتی جون دخترمن دقیقاهمینجوری..من آزیترومایسین میدم..آبلیموعسل.آب ولرم..میدم بخوره..دمنوش آویشن عناب میدم...وعناب بااسفنددودمیدم..واسه تبشم شیاف..

خدایاتوکیوداری که اینقدرآرومی

🚨🚨🚨🚨 برنامه غذایی فردا  1401/09/29 💪🏼

سه شنبه کالری مجاز تقسیم بر دو  

🚨صبحانه ساعت ۹ : نان جو نان آوران ۲۰ گرم معادل ۶۳ کالری + تخم مرغ پخته ۱ عدد ۷۸ کالری + گوجه فرنگی کوچک یک عدد 17 کالری = ۱56 کالری 

🚨ناهار ساعت ۲ : پلو کته ۶ قاشق بدون روغن معادل ۸۷ کالری + گوشت گوسفند بدون چربی  80 گرم معادل ۱76 کالری + کاهو خرد شده ۱ لیوان ۱۰ کالری = ۲4۵ کالری 

🚨میانوعده  ساعت ۵ تا ۶.۵ : شیر ۲۰۰ گرم کم چرب معادل  ۱۱1 کالری  خرما 2 عدد 4۰ کالری  + پرتقال 6۵ کالری= حدودا 21۶ کالری

🚨شام ساعت ۷.۵ تا ۸ : 25 گرم نان باگت 55 کالری + کالباس مرغ 40 گرم معادل 112 کالری +خیارشور 1 عدد= معادل ۱67 کالری

💪🏼کالری مجموعا ۷85

کالری مجاز که اپ به من میده ۱۵۶۶ هست که میشه ۷۸۳💪🏼🥰

لینک گروههای رژیم ۱۶/۸ https://www.ninisite.com/discussion/topic/9754584/%D8%B1%DA%98%DB%8C%D9%85-%DB%B1%DB%B6-%DB%B8-%DA%AF%D8%B1%D9%88%D9%87%DB%8C

کتی جون دخترمن دقیقاهمینجوری..من آزیترومایسین میدم..آبلیموعسل.آب ولرم..میدم بخوره..دمنوش آویشن عناب ...

پس منم ازیترو بدم خودمم حس میکنم بدم بهتره

بچه هاآب ولرمم خیییلی خوبه..هاحتمابخورید.بزرگ بودن شکم بخاطرطبع سرده ..تلاش که داریدمیکنید..اینم امت ...

اب ولرم 

چای زنجبیل دارچین ولرم شده +ابلیمو +1 قاشق چای خوری عسل برای طعم بهتر خیلی عالیه برای چربی سوزی 

منم انگار شکمم داره جمع میشه 

چون بیشتر چاقی و چربیم مال همون جاست 

ولی خب مثل شما خیلی کار داره تا تخت بشه مخصوصاقسمت زیر نافم😢😢😢😢😢

در همین نزدیکی، بانگی بر می آید که دمیده صبح آزادی ما 🌱