2777
2789
عنوان

رژیم ۱۶/۸ گروهی

| مشاهده متن کامل بحث + 66368 بازدید | 1895 پست
مهسا جون ببین برای اینکه هفته ای دو کیلو کم کنی باید ۳۵۰۰ تا هفته ای کمتر مصرف کالریت باشه حالا کال ...

ببخشید عزیزم میشه بیشتر تو ضیح بدی یعنی الان توی کل هفته فقط 3500تا بخورم؟

میشه خودت برام حساب کنی و بگی روزی چقد کالری مصرف کنم

پلیییییییز 

وزن شروع ۹۳💔. هدف اول ۸🔓هدف دوم ۸۳🔒هدف سوم ۷۵🔒 هدف اخر ۷۰🔒💚💚💚💚💚💚💚.  
بوشهر هم خرما داره؟؟؟ وای که دلم چقدر خرمای تر و نرم و تازه خواست😍😍😍😍 

معدن خرماست

بقرستم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

معدن خرماست بقرستم

ای جانممم از اون آدم های خرما دوستم مخصوصا با ارده 

بیا کالا به کالا انجام بدیم شما خرما بفرست منم کیوی بفرستم😀😀😀😊😊😍😍

در همین نزدیکی، بانگی بر می آید که دمیده صبح آزادی ما 🌱

☘️🌸☘️🌸 برنامه غذایی فردا  1401/09/28 💪🏼🤩

دوشنبه ۱۶/۸ 

✅صبحانه ساعت ۱۲ :   ‌دو کف دست نان تافتون معادل ۸۳ کالری + املت گوجه فرنگی ( تهیه شده با یک عدد تخم مرغ و یک قاشق چاخوری روغن) ۱۳۰ کالری = مجموع ۲۱۳ 

✅ناهار ساعت ۲.۵ تا ۳ : نصف ران مرغ پخته  ۱۲۰ کالری+ پلو آبکش با کمی روغن ۸ قاشق ۲۰۴ + زرشک یک قاشق چایخوری15 کالری= ۵۰۰ کالری 

✅میانوعده  ساعت ۵ تا ۶.۵ : پرتقال ۷۰ کالری +یک لیوان شیر کم چرب ۸۰ کالری + ۲ عدد خرما ۴۰ کالری + نارنگی یک عدد ۴۵ کالری + بادام ۱۰ عدد= حدودا ۳۵۰ کالری

✅شام ساعت ۷.۵ تا ۸ : میرزا قاسمی ۱۰ قاشق ۲۷۸ کالری + یک کف دست نان ۴۰ = مجموع  ۳۳۰ کالری 

💪🏼کالری مجموعا ۱۴۰۰ 

لینک گروههای رژیم ۱۶/۸ https://www.ninisite.com/discussion/topic/9754584/%D8%B1%DA%98%DB%8C%D9%85-%DB%B1%DB%B6-%DB%B8-%DA%AF%D8%B1%D9%88%D9%87%DB%8C

ای جانممم از اون آدم های خرما دوستم مخصوصا با ارده  بیا کالا به کالا انجام بدیم شما خرما بفرست ...

ایول

کتی جون پسر عموم رژیم گرفت زیر نظر دکتر بهش گفته بود برای تثبیت وزنت روزی 1 تا 2 لیوان شیر و سه تا خرما بخور و خیلی تاکید داشته 

شما چیزی شنیدیندر این مورد؟؟؟؟ 

در همین نزدیکی، بانگی بر می آید که دمیده صبح آزادی ما 🌱
ببخشید عزیزم میشه بیشتر تو ضیح بدی یعنی الان توی کل هفته فقط 3500تا بخورم؟ میشه خودت برام حساب کنی ...

ببین در هفته برای کاهش دو کیلو حدودا باید ۳۵۰۰ کمتر استفاده کنی‌

خوب هفته هفت روزه ۳۵۰۰/۷ میشه ۵۰۰

خوب اینو از عدد وزن پایه کم میکنی میشه کالری روزانه

یعنی برای شما ۵۰۰-۱۸۶۰ که میشه۱۳۶۰ روزانه برای کاهش دو کیلو درهفته

لینک گروههای رژیم ۱۶/۸ https://www.ninisite.com/discussion/topic/9754584/%D8%B1%DA%98%DB%8C%D9%85-%DB%B1%DB%B6-%DB%B8-%DA%AF%D8%B1%D9%88%D9%87%DB%8C

کتی جون پسر عموم رژیم گرفت زیر نظر دکتر بهش گفته بود برای تثبیت وزنت روزی 1 تا 2 لیوان شیر و سه تا خ ...

ما هم توی رژیم شیر و خرما داریم ولی فک کنم به پسرعموتون برای عضله سازی گفته 

بله شنیدم🤗

ببین در هفته برای کاهش دو کیلو حدودا باید ۳۵۰۰ کمتر استفاده کنی‌ خوب هفته هفت روزه ۳۵۰۰/۷ میشه ۵۰۰ ...

مرسی عشقم

یعنی روزی ۱۳۶۰کالری فقط مصرف کنم

ما هم توی رژیم شیر و خرما داریم ولی فک کنم به پسرعموتون برای عضله سازی گفته  بله شنیدم🤗

سلام گلم‌

دیروز چهل دقیقه سی ایکس تمرین کردم 

کالری دریافتی ۱۲۰۰ 

صبحانه پنیر تخم مرغ بربری

ناهار ماکارانی با سویا

شام نصف همبرگر با نان 

میان وعده پاپ کرن سیب  پرتقال

سابقه کاهش ۵۰ کیلواز وزن قبلا تونستم الانم میتونم  تاپیک مانکن های زیبا عضو گروه قرمزوزن اولی ۱۱۸   بعداز یک سال ۱۱۲♦️♦️♦️♦️شروع رژیم باوزن ۱۱۲ روش کالری شمار و ورزش اواخر مهر هدف اول ۱۱۰😊هدف بعد۱۰۸😊هدف بعد ۱۰۶😊هدف بعد ۱۰۴😊هدف بعد۱۰۲😊هدف بعد ۱۰۰😊هدف بعد۹۸😊هدف بعد۹۶😊😊 رسیدم به ۹۳ 😍😍😍پیش به سوی جسم و روحی شاد و سالم وزن فعلی ۸۸ 

سلام خوشگل خانوما صبحتون بخیر 🤗 

ایشالا که اینهفته همه جدی هستین و رعایت میکنین💪🏼

میخوام آخر هفته هممون خوشحال باشیم از تلاشمون😍😍😍

سلام به همه عزیزان برنامه دیروز من 

صبحانه خامه عسل گردو نان 

ناهار عدس پلو سالاد 

شام یک تکه مرغ 

میان وعده پرتقال 

کالری مجاز ۱۴۵۰ کالری مصرفی ۱۳۰۰ 

الانم از باشگاه اومدم له له ام ولی حال خوبی دارم 😄

سلام خانمهای گل..کتی جون شرمنده دیروزپریودشدم حالم خوب نبودنتونستم گزارش بدم...گزارش دیروزم صبحانهنصف نان ساندویجی+خیارشو+گوجه+تخم مرغ آبپزشد۲۶۶..نهارگل کلم+۴قاشق برنج+گوجه پخته۱قاشق+ته دیگ شد۱۸۶شامسه کف دست بربری+یه دونه کتلت متوسط+چندتادونه سیب زمینی +۱لیوان سالاد+خیارشوروگوجه شد۵۳۸..میان وعدهام..نصف سیب زرد+یک قاشق کشمش+۸گرم گردو+۳عددخرما+لبوشد۱۸۶...کلا۱۲۰۰کالری مصرفی بود...دوتافلاکس آب ولرم...۱ساعت ورزش..که ۲۰دقیقه اش پیاده روی بود وبقیه هوازی...

خدایاتوکیوداری که اینقدرآرومی