2777
2789
عنوان

رژیم ۱۶/۸ گروهی

| مشاهده متن کامل بحث + 66415 بازدید | 1895 پست
سلام به همه ی خوشگلا و باارادع ها من اینم بگم که خیلیییییییییییییییی خیلی ناراحتم این هفته من پرخوری ...

وقتی میبینم ۱۰۰گرم کم نکردم دلسرد میشم البته حقمه چون این هفته نتونستم رعایت کنم باورتون میشه آنقدر درگیر فکری داشتم یادم شده امروز چهارشنبه اس وزن کشی داریم؟!🫣

امروز1401/09/05 رژیم لاغریمو شروع کردم خدایا خودت کمکم کن سربلند و پرقدرت بتونم ادامه بدم  وزن اولیه=۱۰۰  و قد ۱۶۱  و سن ۲۳سال تازه۵ماهه زایمان کردم  رسیدم وزن۸۲ الان بعد این همه شکست توی انواع رژیما  و به علت پرخوری عصبی ول کردم رژیمو مطمئنا میتونم من از هیچ کس کمتر نیستم میتونم با گالری شماری‌و رژیم۸/۱۶✌️🙏
خوب بخاطر پریود وزن استوپ میکنه منم شنبه ای که قرار بود بقیه گزارش وزن بدن خیلی تعجب کردم ازینکه وزن ...

کتی جانم میدونم مشغوله های خودتو داری به عنوان یک مادر و همسر اما اگر زمانی وقت کردی حوصله داشتی یکم تشویقمون کن جملات انگیزشی بزار 🫢 نخندین بهم میدونم درخواست عجیبیه اما واقعا فقط به امید شما و این گروه دوباره برگشتم به هدفم ممنون کتی عزیز امیدوارم انعکاس این خوبی هاتو توی زندگیت ببینی قانون جذب کارشو خوب بلده😘😍

امروز1401/09/05 رژیم لاغریمو شروع کردم خدایا خودت کمکم کن سربلند و پرقدرت بتونم ادامه بدم  وزن اولیه=۱۰۰  و قد ۱۶۱  و سن ۲۳سال تازه۵ماهه زایمان کردم  رسیدم وزن۸۲ الان بعد این همه شکست توی انواع رژیما  و به علت پرخوری عصبی ول کردم رژیمو مطمئنا میتونم من از هیچ کس کمتر نیستم میتونم با گالری شماری‌و رژیم۸/۱۶✌️🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام به همه ی خوشگلا و باارادع ها من اینم بگم که خیلیییییییییییییییی خیلی ناراحتم این هفته من پرخوری ...

سلام عزیزم امیدوارم مشکلت حل بشه زودتر

اما میخوام بهت بگم بیشتر کارهای اشتباه ما اثر تلقینه تا اینکه واقعی باشه

هیچوقت به خودت نگو عصبی میشم پرخوری میکنم همین جمله کافیه تا مغز راه فرار رو پیدا کنه

اگه یادتون باشه اوایل هم گفتم مغز مثل یه بچه اس که همیشه دنبال راه توجیه برای کارهای اشتباهش هست

پس دل این بچه رو با همراهی محدود و مدیریت شده بدست بیار اما نذار سوارت بشه و با توجیه دنبال کارهای اشتباهش بره عزیزم❤️

اینکه وجود این گروه باعث شده دوباره برگردی تو تصمیمم برای ایجاد این گروه مصمم تر میشم

اما دلم میخواد به خودت ثابت کنی میتونی و این چیت کردنا قرار نیست زیاد تکرار بشه🥰💪🏼

مطمئن باش اگه یک آدم دیگه تنها تو دنیا وجود داشته که تونسته با قدرت اراده و پشتکار به هدفش برسه تو هم پس حتماااا میتونی

خودتو باور کن و ادامه بده😊

لینک گروههای رژیم ۱۶/۸ https://www.ninisite.com/discussion/topic/9754584/%D8%B1%DA%98%DB%8C%D9%85-%DB%B1%DB%B6-%DB%B8-%DA%AF%D8%B1%D9%88%D9%87%DB%8C

وقتی میبینم ۱۰۰گرم کم نکردم دلسرد میشم البته حقمه چون این هفته نتونستم رعایت کنم باورتون میشه آنقدر ...

بارها گفتم کلماتی که بار منفی دارن نه تو این گروه و تا رسیدن به هدف بلکه کلا تو زندگیتونم بکار نبرین

بجای اینها بگو من میتونم

من پشتکار دارم

من با همه خستگی ها و مشکلات قدرت تصمیم گیری دارم و میتونم توی پیچیده ترین موقعیت ها درست ترین تصمیم رو بگیرم

من با همه موانع از تصمیمم منصرف نمیشم

قدرت من در اینه که نذارم شرایط من رو از هدف و تصمیمم دور کنند

اصلا تنها تفاوت من با همه موجودات دیگه اینه که قدرت اختیار دارم و این منم که تعیین میکنم نه شرایط و موقعیتها👊💪🏼😍

بقول هایده عزیز😍😅

غم اومد که گریون کنه چشمامو نتونست

شب اومد که داغون کنه دنیامو نتونست 

😄😄😄😄😄

اینم فقط به عشق خودت اومدم وسط💃💃💃💃

لینک گروههای رژیم ۱۶/۸ https://www.ninisite.com/discussion/topic/9754584/%D8%B1%DA%98%DB%8C%D9%85-%DB%B1%DB%B6-%DB%B8-%DA%AF%D8%B1%D9%88%D9%87%DB%8C

سلاااام به هم گروهی های قشنگم و سلام مخصوص خدمت کتی جونم 

گوشیم درست شد انشاءالله مثل قبل هر روز گزارش رو میدم ولی چون از دیروز باز رژیم و فست رو شروع کردم وزن نکردم خودم رو از هفته بعد چهارشنبه وزن رو اعلام میکنم انشاءالله   

در همین نزدیکی، بانگی بر می آید که دمیده صبح آزادی ما 🌱
سلاااام به هم گروهی های قشنگم و سلام مخصوص خدمت کتی جونم  گوشیم درست شد انشاءالله مثل قبل هر ر ...

سلام عزیزم خوشحالم دوباره پر انرژی. اومدی 🥰😍

میتونم خواهش کنم امروز هم گزارش وزن بدی علیرغم اینکه رعایت نکردی 

اشکال نداره مهمه عزیزم که هر چهارشنبه حتما حتما گزارش بدید😊

سلام عزیزم خوشحالم دوباره پر انرژی. اومدی 🥰😍 میتونم خواهش کنم امروز هم گزارش وزن بدی علیرغم ای ...

مرسی قربان شما 😚

کتی جون من ترازو ندارم فعلا یا دکتر وزن میکنم یا خونه دوستم به خاطر همین امروز دست رسی ندارم ولی احتمالا به خاطر پریود کاملا استپ شده کاهش وزنم

کتی جون من تو 8 روز رژیم درست و به طور کل 10 روز رژیم حدود 2 کیلو کم کردم و کالری مورد نیازم 1336 تا بود 

الان که وزن جدید وارد 2 تاز سایت آنلاین کردم هر کدوم یه کالری رو گفتن حدوداین 1200 کالری میانگین بود 

به نظرتون  درسته؟؟

صبحانه :نیمرو 90 کالری  و 3 کف دست نون 243

چون صبحانه ساعت 1و نیم خوردم دیگه ناهار نخوردم درس داشتم به جاش

:5 تا شیرینی کشمشی و 1 لیوان چای خوردم 300 کالری

میان وعده : 2 کف دست لقمه نون و پنیر 192  کالری + 2 تا شکلات تلخ 109+نصف عدد پرتقال 65 کالری +تخمه یک سوم لیوان با پوست 200 کالری

شام :دو کف دست نان 162 + املت 3 قاشق  99 کالری  

کل کالری مصرف شده :1467

مورد نیاز بدنم :1200

امروز یه پیاده روی 45 دقیقه ای داشتم

روی مصرف شیرینی هم زیاده روی کردم اما چون تو دوران پریودم بی نهایت میلم به شیرینی جات میره بالا نتوانستم جلوی خودم بگیریم ،گشنم نیست اما ذهنم دلش میخواد یه چیز شیرین و خوشمزه بخوره😡😢

من دوباره اومدم و پر حرفی با من برگشت به تایپیک 

راستیتش من وقتی میام و میبینم فعالیت کمه جو اینقدر که باید صمیمی نیست نا امید میشم شما که جای خود دارید مطمئنن دوست دارید بازخورد این رژیم رو رو فعالیت و پیام های بقیه ببینید 

اگر میشه افراد رو دسته بندی کنید 

ما فعال ها رو بشناسیم و جو صمیمی همراه با رژیم رو جلو ببریم که انگیزه هامون هم نیفته  

کتی جون من تو 8 روز رژیم درست و به طور کل 10 روز رژیم حدود 2 کیلو کم کردم و کالری مورد نیازم 1336 تا ...

وزن اولیتو میگی عزیزم

صبحانه :نیمرو 90 کالری  و 3 کف دست نون 243 چون صبحانه ساعت 1و نیم خوردم دیگه ناهار نخوردم درس ...

بارها گفتم خانووومی هر موقع هوس شیرینی داشتید از کوکی و کیک سالم که دستورشو تو تاپیک اشپزی گذاشتم استفاده کنید 

بذارید عادت غلط شکر سفید که سم خالص هست از ذهنتون بیفته

😊😊😊😍😍😍

برای دسته بندی هم قربونت بشم این دیگه ازون پیشنهادا بود ما اینجاییم که به همدیگه انرژی بدیم گاهی یکی مشغله داره نمیتونه فعال باشه اما یک نفر اینقدر مصممه که با همه گرفتاریش یه وقت رو در روز برای اینجا خالی میذاره بهرحال رویکرد ذهن ادمها متفاوته اما در کل همه همگروهیم و خوشحال ازین اراده انرژی😍💪🏼💪🏼💪🏼

من ازت ممنونم که با انرژی همکاری میکنی و به دوستات انرژی میدی صبا جون🥰🤗

سلام دوستان منم دوست دارم وزن کم کنم یه چیزی بگسن جوگیر شم😩🥴

خوش اومدی عزیزم اگه این تاپیک رو دوتای دیگه تو امضام لینکش هست رو بخونی میبینی وسط جو وایسادی خبررر نداری😄😄😄👊

بدو بپر وسط ببینم چکاره ای😄💃

گزارش امروزم..صبحانه ۴۸گرم نان باگت+خیارشوروگوجه+تخم مرغ شد۲۴۰..نهارواویشگاه ۲قاشق+ته دیگ بدون روغن+۶قاشق برنج+۱لیوان سبزی خوردن شد۲۶۰..شامم.کوکوی مرغ که دستورشوگذاشتی نصف کف دست+نان بربری دوکف دست+۱لیوان سبزی خوردن شد۳۴۳...میان وعدهام..پرتقال+گردو+دوتابیسکویت ترد+یک قاشق عسل+۳تاخرما+۴عددآلوبخارا شد۳۵۲..کالری مجاز۱۳۰۰.مصرفی۱۱۹۵..دوتفلاکس آب ولرم خوردم😅😅..آبلیمو+عسل+آب ولرم هم خوردم..دمنوش زنجبیل.به.سیب.گل محمدی..ودمنوش چای سبززنجبیل.کرفس..زیره..هم خوردم.باکالری اینا همون۱۲۰۰تا۱۲۵۰..شد..کالری دمنوش یادم رفت حساب کنم..

خدایاتوکیوداری که اینقدرآرومی
گزارش امروزم..صبحانه ۴۸گرم نان باگت+خیارشوروگوجه+تخم مرغ شد۲۴۰..نهارواویشگاه ۲قاشق+ته دیگ بدون روغن+ ...

ایول 💪🏼

اسم کوچیکت چیه نمیتونم سکوت صدات کنم😄

نمیخواد کالری دمنوش رو حساب کنی

خیلی خوبه اب زیاد بخور😍💪🏼