2777
2789
عنوان

رژیم ۱۶/۸ گروهی

| مشاهده متن کامل بحث + 66386 بازدید | 1895 پست

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

عزیزم خیلی هم عالی  برنامه غذایی پر و کاملی داشتی💪🏼😍 اما چند تا پیشنهاد اول اینکه دیشب ...

مرسی عزیزم‌

آب ولرم و اب لیمو را همیشه صبح ناشتا دارم 

شام من گاهی زمانش بهم میریزه

بخاطر تایم باشگاهم هست 

هفت ونیم تموم میشه تا یک ساعتم‌ نباید چیزی بخورم 

وگرنه ترجیحم قبل از ۸ هست 

ممنون بقیه موارد را رعایت میکنم

سابقه کاهش ۵۰ کیلواز وزن قبلا تونستم الانم میتونم  تاپیک مانکن های زیبا عضو گروه قرمزوزن اولی ۱۱۸   بعداز یک سال ۱۱۲♦️♦️♦️♦️شروع رژیم باوزن ۱۱۲ روش کالری شمار و ورزش اواخر مهر هدف اول ۱۱۰😊هدف بعد۱۰۸😊هدف بعد ۱۰۶😊هدف بعد ۱۰۴😊هدف بعد۱۰۲😊هدف بعد ۱۰۰😊هدف بعد۹۸😊هدف بعد۹۶😊😊 رسیدم به ۹۳ 😍😍😍پیش به سوی جسم و روحی شاد و سالم وزن فعلی ۸۸ 

سلام گلا.خوبین..گزارش امروزم..صبحانه گردو+دوکف دست بربری+پنیریک قوطی شد۲۵۸..نهار۶قاشق برنج+نصف کف دست ته دیگ روغنی+۱لیوان سالاد+مرغ+۳قاشق قورمه شد۳۶۸..شام.تخم مرغ نیمرو۱۰۰+بربری سه کف دست+سبزی خوردن۱لیوانشد۳۸۳..کالری مجاز۱۳۰۰.کالری مصرفی۱۲۳۹..۸تالیوان آب خوردم..۱۰۰تاپروانه.و۱ساعت پیاده روی هم داشتم...

خدایاتوکیوداری که اینقدرآرومی

سلام عزیزم 

فست امروزم ۱۵ ساعته شد

یک ساعت زومبا داشتم 

و اخرین وعده را ساعت ۸ شب خوردم 

سابقه کاهش ۵۰ کیلواز وزن قبلا تونستم الانم میتونم  تاپیک مانکن های زیبا عضو گروه قرمزوزن اولی ۱۱۸   بعداز یک سال ۱۱۲♦️♦️♦️♦️شروع رژیم باوزن ۱۱۲ روش کالری شمار و ورزش اواخر مهر هدف اول ۱۱۰😊هدف بعد۱۰۸😊هدف بعد ۱۰۶😊هدف بعد ۱۰۴😊هدف بعد۱۰۲😊هدف بعد ۱۰۰😊هدف بعد۹۸😊هدف بعد۹۶😊😊 رسیدم به ۹۳ 😍😍😍پیش به سوی جسم و روحی شاد و سالم وزن فعلی ۸۸ 

سلام به همگی 

من دیشب نبودم شرمنده اخلاق رژیمتون.😁😁😁😁👌👌👌

خب امروز صبحانه یه دونه کیک 

نهار استامبولی مرغ و لوبیا  ۷ قاشق 

شام قرمه سبزی با سه تکه کوچیک نون 

موز و نارنگی ههم میان وعده 

دعا کنید زن حسین بشم منم دعا میکنم شمام زن آقاتون بشین... انشالله که خیره  ♥️⚘️😋💮🌈💮🌷🤥💮🍀🐅🔴🐅🤩🤫😏🐎🌷🐎🌷🐎🐎🌈🐎🐎🐎🌷🤫🤫😏🤫🤩🤫🤩🐎⚘️💞👋🔴🤥🔴🔴🔴🔴🔴🥰😞🌈😘😑🤬😑🌷🌹🌈🌹🌷🌹🌷🌹🌈🌹😏😞😏😞🌷😞😏♥️😏😞😆😘😑😋♥️🤬♥️♥️♥️♥️😋♥️😋♥️♥️♥️♥️😑⚘️♥️🤩😑🍀😑😑🌷😑🤩😑♥️🤩♥️🤩♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️😑😑😑♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️⚘️🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🌷🐎🐎🐎🐎🐎🐎🐎🐎🐅🐅🐅🐅🐅🐅
کتی جون..فست۱۴/۱۰چجوریه..یعنی از۱۰به بعدچیزی نخوریم؟☹️🤔🤦🤦🤦

عزیزم ۱۴/۱۰ یعنی از ۸ شب تا ۱۰ صبح چیزای کالری دار نخوری

لینک گروههای رژیم ۱۶/۸ https://www.ninisite.com/discussion/topic/9754584/%D8%B1%DA%98%DB%8C%D9%85-%DB%B1%DB%B6-%DB%B8-%DA%AF%D8%B1%D9%88%D9%87%DB%8C

سلام عزیزم  فست امروزم ۱۵ ساعته شد یک ساعت زومبا داشتم  و اخرین وعده را ساعت ۸ شب خوردم ...

عزیزم سعی کن غذاهای چرب رو کمتر کنی

چربی و شیرینی دو تا عامل اصلی اضافه وزن هست

ممنونم که همراهمون شدی🥰💪🏼

لینک گروههای رژیم ۱۶/۸ https://www.ninisite.com/discussion/topic/9754584/%D8%B1%DA%98%DB%8C%D9%85-%DB%B1%DB%B6-%DB%B8-%DA%AF%D8%B1%D9%88%D9%87%DB%8C

سلام به همگی  من دیشب نبودم شرمنده اخلاق رژیمتون.😁😁😁😁👌👌👌 خب امروز صبحانه یه دونه کیک&n ...

آفرین دختر خوب و زرنگ عالی هستی💪🏼🤗

کیک رو هم با یه صبونه مقوی جایگزین کنی که دیگه خیلی عالی تر میشه☺️

عزیزم سعی کن غذاهای چرب رو کمتر کنی چربی و شیرینی دو تا عامل اصلی اضافه وزن هست ممنونم که همراه ...

خواهش میکنم 

ممنون از همراهی شما 

قیمه و برنج تخم مرغ صبحانه بدونه روغن بود

شام هم پاچینی بدونه پوست خوردم تو مانکن نبود کالریشو از کرفس دراوردم‌

کربوهیدارت را باید کم کنم 

چربی را تقریبا قطع کرد 

شیرینی هم جز میوه ها و کشمش و گاهی خرما 

🚦🚦🚦 برنامه غذایی فردا  1401/09/۲۱ 💪🏼🤩

دوشنبه ۱۴/۱۰

✅صبحانه ساعت ۱۰ : تخم مرغ آب پز دو عدد ۱۵۵ کالری + یک عدد گوجه ۲۲ کالری + یک کف دست نان تافتون ۴۲ = مجموع ۲۲۰ کالری

✅ناهار ساعت ۲ تا ۲.۵ : سیب زمینی گریل شده در فر یا سرخ کن بدون روغن یا تنوری ۱ عدد حدودا ۱۶۰ کالری + سینه مرغ ۲۰۰ گرم ( خام)  ۲۴۰ کالری [ بدون روغن گریل شود] + نان تافتون ۲ کف دست ۸۵ کالری + سس کچاپ یک قاشق ۲۰ کالری = در مجموع کالری ناهار ۵۰۰ کالری

✅میانوعده  ساعت ۴ تا ۶ : پرتقال ۷۰ کالری + کیوی ۴۳ + موز ۱۰۶ کالری + یک لیوان شیر کم چرب ۸۰ کالری + دو عدد خرما ۴۰ کالری + ۱۲ عدد بادام درختی خام ۹۲ = حدودا ۴۸۰ کالری

✅شام ساعت ۷.۵ تا ۸ : عدسی یک لیوان تهیه شده با یک قاشق روغن مایع کنجد یا زیتون یا کره باز شده ۲۵۰ کالری + یک کف دست نان تافتون ۴۰ کالری   =۲۹۰ کالری 

💪🏼کالری مجموعا ۱۴۹۰

🔔 بچه ها این مثال یک رژیم کامله چون همه گروههای غذایی رو شامل میشه میتونید ازش ایده بگیرید🤓

🧨🧨🧨🧨🧨🧨🧨🧨🧨

خانم خوشگلا لطفا لطفا به پروتئین و ورزش خیلی تاکید داشته باشید و حواستون به این دو‌مورد باشه😍💪🏼💪🏼💪🏼

🚦🚦🚦 برنامه غذایی فردا  1401/09/۲۱ 💪🏼🤩 دوشنبه ۱۴/۱۰ ✅صبحانه ساعت ۱۰ : تخم مرغ آب پز دو ع ...

دوستای گلم من برای این برنامه وقت میذارم چون میخوام دستتون بیاد حدودا چیا باید مطابق با میزان کالری مجازتون مصرف کنید 

ممنون میشم اگه براتون مقدور بود مثل همین رژیم رعایت کنید یا حداقل سعی کنید برنامتون شامل این ها بشه تقریبا🥰

برای مقدار پروتئین و کربوهیدرات به انواع خوراکی ها دقت کنید🤩🤗