2777
2789
عنوان

رژیم ۱۶/۸ گروهی

| مشاهده متن کامل بحث + 66373 بازدید | 1895 پست
عزیزم من مشکلی ندارم اما ممکنه همه نداشته باشن ایتا رو فعلا همینجا ادامه بدیم بنظرم بهتره💗

دوستان لطفا همین جا ادامه بدین من آیتا ندارم ودر چارچوب همین تاپیک بهتره بنظرم کاری نمیخایم بکنیم. ک سخت باشه فقط ۱گزارش روزانه اس😢😞

امروز1401/09/05 رژیم لاغریمو شروع کردم خدایا خودت کمکم کن سربلند و پرقدرت بتونم ادامه بدم  وزن اولیه=۱۰۰  و قد ۱۶۱  و سن ۲۳سال تازه۵ماهه زایمان کردم  رسیدم وزن۸۲ الان بعد این همه شکست توی انواع رژیما  و به علت پرخوری عصبی ول کردم رژیمو مطمئنا میتونم من از هیچ کس کمتر نیستم میتونم با گالری شماری‌و رژیم۸/۱۶✌️🙏
دوستان لطفا همین جا ادامه بدین من آیتا ندارم ودر چارچوب همین تاپیک بهتره بنظرم کاری نمیخایم بکنیم. ک ...

چشم عزیزم همینجا ادامه بدیم 🥰🥰

وزن اولیه 7️⃣9️⃣ ⛔️⛔️ هدف اول 7️⃣5️⃣  هدف دوم 7️⃣0️⃣   هدف سوم 6️⃣5️⃣           ⚠️ شروع ۱۹آذر ۱۴۰۱⚠️                          👌انشالله به کمک سرگروه ودوستان کنارهم موفق میشیم  😊😊                                   👈عضو گروه مانکن های زیبا👉                                                   👈گروه بنفش👉

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

ایتا رو اگه بگین نصب میکنن آیدیشم اینجا بزار که هرکس اومد گروه خواست به جمع ما بیاد بتونه بیاد ایتا& ...

عزیزم ایتا یک اپ ایرانیه که گوشی های اپل ساپورت نمیکنه و اگه دوستان بخوان نصب کنن باید یک هزینه بالایی برای خرید سیب اپ یا ... بدن که بنظرم توجیه اقتصادی نداره

به قول دوستمون کار خاصی نمیخواسم بکنیم 

گروه همینجا به کار خودش ادامه میده 

🎀ممنون میشم درخواست گروه تو ایتا یا هر اپ دیگه ندید🎀 

شاید در آینده رویکرد گروه تغییر کرد و گروه تلگرام یا واتساپ داشته باشیم اما الان با هدف رژیم و کاهش وزن همینجا خوبه که تازه واردها هم به راحتی دسترسی داشته باشند💐💐💐

لینک گروههای رژیم ۱۶/۸ https://www.ninisite.com/discussion/topic/9754584/%D8%B1%DA%98%DB%8C%D9%85-%DB%B1%DB%B6-%DB%B8-%DA%AF%D8%B1%D9%88%D9%87%DB%8C

دوستان لطفا همین جا ادامه بدین من آیتا ندارم ودر چارچوب همین تاپیک بهتره بنظرم کاری نمیخایم بکنیم. ک ...

👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

لینک گروههای رژیم ۱۶/۸ https://www.ninisite.com/discussion/topic/9754584/%D8%B1%DA%98%DB%8C%D9%85-%DB%B1%DB%B6-%DB%B8-%DA%AF%D8%B1%D9%88%D9%87%DB%8C

قد ۱۶۵  وزن ۷۹ انشالله بتونم قفل ۷۰ رو باز کنم 🥰🥰

خوش اومدی😍

ایشالا پر انرژی و با انگیزه و مصمم ادامه بدی به هدفت میرسی💪🏼

چشم عزیزم همینجا ادامه بدیم 🥰🥰

ممنونم عزیزم😍🥰

امروز1401/09/05 رژیم لاغریمو شروع کردم خدایا خودت کمکم کن سربلند و پرقدرت بتونم ادامه بدم  وزن اولیه=۱۰۰  و قد ۱۶۱  و سن ۲۳سال تازه۵ماهه زایمان کردم  رسیدم وزن۸۲ الان بعد این همه شکست توی انواع رژیما  و به علت پرخوری عصبی ول کردم رژیمو مطمئنا میتونم من از هیچ کس کمتر نیستم میتونم با گالری شماری‌و رژیم۸/۱۶✌️🙏
سلام بچه ها با این روش وزن کم میکنید ؟هفته ای چقدر؟

سلام خوش اومدی 

هفته ۱ تا ۲ کیلو

اگه دوست داشتی همه مطالب رو بخون عزیزم بازم سوالی بود بپرس 😊🥰

سلام شروع ۲ آذز با وزن ۷۷امروز وزن کشی کردم ۷۶ بودم قد۱۶۵ البته سایز خیلی خوب کردم کالری دریافتی ۱۲۰۰ با ۱ساعت پیاده روی 🥰راضیم چون صورتم اوکی هست 

مامان الهه کوچولو 

سلام به مانکن‌های  آینده🤩🤩🤩

گزارش روزانه م تا الان😁

ناشتا یه لیوان شیر(میگن واسه یبوست خوبه)🥛

صبحانه: سوسیس و تخم مرغ با یه قاشق مرباخوری روغن+ نان لواش🥘🥖

میان وعده صبحانه: چای سیاه+یه حبه قند+ کراکر پنیری چیتوز(از خوراکی های پسر جان😅)🥃

ناهار: سوپ بلغور 🍜

تا الان کالری دریافتی ۸۳۹ تا

رژیم گروهی  ۱۶/۸💗پیش به سوی رسیدن به یه هیکل عالی

سلام بچه هاگزارش امروزم..صبحانه..دوبرش نان جو.یک قاشق ارده وشیره انگورشد۲۲۲کالری..نهارکوبیده مرغ+ته دیگ بدون روغن+برنج بدون روغن۶قاشق+گردوشد۵۳۷کالری..شام.الویه رژیمی۴قاشق+نان جودوتابرش شد۳۴۶..میان وعده هم کیک هویج گردو۲۰۰..کالری مجاز۱۳۲۰.مصرفی۱۳۰۵..۲ساعت پیاده روی..۳۰۰تاپروانه..۸لیوان آب..

خدایاتوکیوداری که اینقدرآرومی

سلام رفقا 

برنامه غذایی من امروز

صبحانه دوتا پاچینی سوخاری

چای 

انار

ناهار ۷میگو سه تا قاشق ماکارونی

چای

میان وعده دوباره انار 😂😂😂

شامم ۴تا کف دست تافتون یک لیوان سبزی ۵گردو یک گوجه یک فلفل دلمه ای بزرررررگ😂

۱۰۰۰دور حلقه 

قد۱۸۰-وزن فعلی70🧑🏼‍🦯وزن هدف۶۵

سلام خانمای گل شبتون بخیر 

صبحانه یک عد سیب 

نهار ۱۰قاشق گبولی مرغ +یک کاسه ماست+ سبزی 

شام نیم رو +سه کف دست نان 

میان وعده 

یک عدد موز 

یک لیوان شیر 

دو عدد خرما 

دعا کنید زن حسین بشم منم دعا میکنم شمام زن آقاتون بشین... انشالله که خیره  ♥️⚘️😋💮🌈💮🌷🤥💮🍀🐅🔴🐅🤩🤫😏🐎🌷🐎🌷🐎🐎🌈🐎🐎🐎🌷🤫🤫😏🤫🤩🤫🤩🐎⚘️💞👋🔴🤥🔴🔴🔴🔴🔴🥰😞🌈😘😑🤬😑🌷🌹🌈🌹🌷🌹🌷🌹🌈🌹😏😞😏😞🌷😞😏♥️😏😞😆😘😑😋♥️🤬♥️♥️♥️♥️😋♥️😋♥️♥️♥️♥️😑⚘️♥️🤩😑🍀😑😑🌷😑🤩😑♥️🤩♥️🤩♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️😑😑😑♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️⚘️🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🌷🐎🐎🐎🐎🐎🐎🐎🐎🐅🐅🐅🐅🐅🐅