2777
2789
عنوان

رژیم ۱۶/۸ گروهی

| مشاهده متن کامل بحث + 62523 بازدید | 1895 پست
🎖🎤 خوب خوب بچه ها یه خبر خوب بدم💣💣💣💣 چهارشنبه یعنی امروز برای من یک هفته کامل گذشت که تقریبا ...

چققدعالیه..خداکنه ماهم کم خونیم..وزن کشی چه روزایی هستش؟اسی جان

خدایاتوکیوداری که اینقدرآرومی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من گزارش امروزم میدم..ازصبح که بیدارشدم. تاالان۶ تالیوان آب خوردم...صبحانه گردو۵۲کالری..پنیریه چای ق ...

گزارش شام.امروز۶تالیوان آب خوردم..☹️..۱عددسیب ۲۹ .یک عددکدوحلوایی کوچیک۴۰کالری..گردو۸گرم ۵۲کالری..پنیرلاکتیکی کم چرب نصف قوطی کبریت ۱۵.کالری..خیار۷کالری..نان جودوسر ۱۵۲..خرما۲۰..کلاشد۱۱۶۱کالری...راضی بودم...

خدایاتوکیوداری که اینقدرآرومی
به به روشنک جون نمیگی دلتنگت بشم؟ کجایی دختر☺️ همه چی عالی به داشتن همگروهی های با اراده ای مثل ...

سلام کتی جان ممنون از محبتت😍😘 خیلی ممنونم از وقتی که می ذاری و انگیزه میدی 

امشب نشد شام بخورم صبحانه و ناهارمم چون دیر می خوریم یکی شده  کلا 750 کالری خوردم

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

قبل ساعت 12 :1 لیوان آب جوش
صبحانه :تخم مرغ آب پز 78 کالری + دو کف دست نان 162 کالری
1 لیوان چای
ناهار: ده قاشق برنج  250 کالری + 11 عدد سیب زمینی سرخ شده تقریبا یه سیب‌زمینی متوسط 70 کالری+یک کف دست مرغ با سس رب انار 200 کالری

1 لیوان دمنوش زنجبیل و دارچین و هل

میان وعده : دو کف دست کدو حلوایی30 کالری +نصف قاشق چای خوری شکر و دارچین+ پرتقال 69

شام :یک بشقاب سوپ  200 کالری

دونات بند انگشتی خانگی 2 عدد 100 کالری

15 مین رقص

3 لیوان آب در طول روز  

کل کالری مصرف شده :1160

باقی مانده 140

در همین نزدیکی، بانگی بر می آید که دمیده صبح آزادی ما 🌱
صبور باش کم کم ازش راحت میشی اما بخودت زمان بده  حس میل و هوس رو جدی بگیر و بهش موجودیت بده و ...

ممنون عزیزم..منم خیلی خوشحالم اینجامو تجربه کسب میکنم..

والا عذاب وجدان بهم دادین  امشبو گفتم اگه گشنم شد یه چیزی بخورم

منم عاشق کتو هستم اما اصلا نمیتونم اراده کنم باز بگیرم.پارسال همین موقع کتو گرفتم اما هنوز ریزش مو د ...

منم پارسال یه دوره گرفتم..۱۷ کیلو کم کردم..

امسال هم به سختتتتتیییییی ارادش اومد..هی میگرفتم ول میکردم ولی الان دیگه نه ۱۱ روزه رژیمم..

منم ریزش مو گرفتم اتفاقا

گزارش شام.امروز۶تالیوان آب خوردم..☹️..۱عددسیب ۲۹ .یک عددکدوحلوایی کوچیک۴۰کالری..گردو۸گرم ۵۲کالری..پن ...

رضایت خودت به تنهایی کافی نیست باید ببینی بدنت بر اساس نیازهای روزانه اش هم راضی بوده!؟🤓😉

لینک گروههای رژیم ۱۶/۸ https://www.ninisite.com/discussion/topic/9754584/%D8%B1%DA%98%DB%8C%D9%85-%DB%B1%DB%B6-%DB%B8-%DA%AF%D8%B1%D9%88%D9%87%DB%8C

ممنون عزیزم..منم خیلی خوشحالم اینجامو تجربه کسب میکنم.. والا عذاب وجدان بهم دادین  امشبو گف ...

تا قبل ساعت هشت تا هشت و نیم تو محدوده کالری مجازت هرچی دوست بخور البته سعی کن کالری های مفید و مقوی پر ویتامین باشه که باعث ریزش و مو و مشکلات دیگه نشه

لینک گروههای رژیم ۱۶/۸ https://www.ninisite.com/discussion/topic/9754584/%D8%B1%DA%98%DB%8C%D9%85-%DB%B1%DB%B6-%DB%B8-%DA%AF%D8%B1%D9%88%D9%87%DB%8C

کتی جون امرور رو رفته جشن کاهش وزن😂😍 نیستش زیاد 👌

امروز دو جا سالگرد و تعزیه دعوت بودم 

خیلی روز شلوغی داشتم همه برنامه هام بهم ریخت 🥴

اما سعی کردم اینجا رو فعال باشم انرژیمون نیفته🙃🙂🥲🙂