2777
2789
عنوان

رژیم ۱۶/۸ گروهی

| مشاهده متن کامل بحث + 62464 بازدید | 1895 پست
آووووففف😂😂❤ آره زمین تا اسمونه فرقش آرههه کیسون هر هفته جمعه ها میریم عزیزم 😌

ااره واقعا کلی فرق دارند 

پنجشنبه و جمعه خیلی شلوغه ما که روز های تعطیل اصلا نمیریم😐😢😂 

در همین نزدیکی، بانگی بر می آید که دمیده صبح آزادی ما 🌱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ااره واقعا کلی فرق دارند  پنجشنبه و جمعه خیلی شلوغه ما که روز های تعطیل اصلا نمیریم😐😢😂  ...

آره شلوغه😍شمال عشقه😍❤

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

عزیزم شما گیاهخوارین؟ اگرنه سعیکن پروتئین بیشتری مثل مرغ و گوشت و ماهی توی رژیمت جا بدی  اگه ...

نه گیاهخوار نیستم و عاشق گوشتم. توی سوپم مرغ ریخته بودم. ولی مصرف پروتینم امروز کم بوده. بیشتر باید بشه

سلام به همه

استارتر خیلی ممنون بابت همه توضیحات کامل و جامعت🙏🏻

من قبل ۱۲ یه لیوان آب ولرم خوردم

🔴 صبحانه ساعت ۱۲ ⬅️ ۲ تا کف دست نون بربری + ۱.۵ قاشق غذاخوری کره بادوم‌زمینی + ۱ قاشق غذاخوری عسل 

🟠 میان‌وعده ⬅️ یه ویفر با روکش کاکائویی

🟡 ناهار ⬅️ ۹ قاشق برنج بدون روغن + نصف سینه مرغ پخته + یه لیوان نوشابه بدون قند زیرو

🟢 میان‌وعده ⬅️ یدونه لواشک شکلاتی + ۲۵ تا بادوم‌زمینی نمکی + یه موز متوسط

🔵 شام ⬅️ ۱۲۰ گرم کیک خونگی ساده بدون روغن + یه لیوان شیرقهوه کم شیرین

من کالریامو تو مانکن وارد می‌کنم، کربوهیدرات و چربی رو تونستم به اندازه کافی مصرف کنم، اما پروتئین و فیبرم یه‌کوچولو کم بود. یواش یواش برنامه غذاییم بهتر میشه

به امید موفقیت همه دوستایی که شروع کردن✌🏻💪🏻

برای انگیزه بیشتر بخونید 🔔😃😃😃

Who doesn’t remember Hugh Jackman’s Wolverine abs? Hugh Jackman, who was 44 years old back when the movie “Wolverine” was shot, has been a trendsetter in the world of fitness since then.

Although he owes his muscular body to a rigorous training plan, the importance of his nutrition can’t be underestimated. The diet he followed was even called the “The Wolverine diet”, but in fact it’s simply the 16/8 intermittent fasting plan.

Each day, he ate during an 8-hour period and fasted for the remaining 16 hours to boost fat burn. He also followed a meal plan prepared by a coach and took supplements that promote muscle gain. But if you choose an intermittent fasting plan that’s suitable for you, you too can get closer to having a body like Wolverine!

چه کسی شکم ولورین هیو جکمن را به خاطر نمی آورد؟ هیو جکمن که در زمان فیلمبرداری فیلم "ولورین" 44 ساله بود، از آن زمان به یکی از ترندهای دنیای تناسب اندام تبدیل شده است. اگرچه او بدن عضلانی خود را مدیون یک برنامه تمرینی دقیق است، اما اهمیت تغذیه او را نمی توان نادیده گرفت. رژیمی که او دنبال کرد حتی "رژیم غذایی ولورین" نامیده می شد، اما در واقع برنامه روزه متناوب 16/8 است. او هر روز در یک دوره 8 ساعته غذا می خورد و 16 ساعت باقیمانده را روزه می گرفت تا چربی سوزی را تقویت کند. او همچنین برنامه غذایی تهیه شده توسط مربی را دنبال کرد و مکمل هایی مصرف کرد که باعث افزایش عضله می شود. اما اگر یک برنامه روزه متناوب را انتخاب کنید که برای شما مناسب است، شما نیز می توانید به داشتن اندامی مانند ولورین نزدیک شوید!

منبع : سایت kompanionapp

لینک گروههای رژیم ۱۶/۸ https://www.ninisite.com/discussion/topic/9754584/%D8%B1%DA%98%DB%8C%D9%85-%DB%B1%DB%B6-%DB%B8-%DA%AF%D8%B1%D9%88%D9%87%DB%8C

منم هستم چیکار باید کنم

ادمها مجبورت میکنند عوض شی بعد مینالند از بداخلاقییت از اخم هایت وبخاطراینکه احساساتی نیستی بر تن زخمی ات طعنه میزنند؛کس چه داند که چه اشک ها در خلوت ریخته میشود و چه داند که چند بار تکه های شکسته ام را جمع کرده ام،بهم چسپانده ام و خودم،خودم را سخت در اغوش کشیده ام تا دوری کنم از ادمهای اطرافم ک هربار چینی ظریف مرا به بهانه خانواده و محبت و عشق  شکسته اند.کاش دور میشدم از تمام ادمهایی که قاتل روح و جانمند❣
اینم قبل و بعدش👈💪🏼🤩

مدیر جان چجوری تگت کنیم اگه سوالی داشتیم   سوال من اینه ک کالریم تو مانکن زدم 750 کالری ک تا 21 اسفند ماه انشاالله ب وزنم برسم  میشه همین مقدار کالری را تو این رژیم 16/8 بگیرم و ادامه بدم  

سلام صبح قشنگتون بخیر  منم هستم قد 161 سن 38 وزن 80       @۱کتی۱

سلام خوش اومدی عزیزم   

از شنبه هفته آینده 12 آذر لیست دوم رو میبندیم منتها کسانی که تو اینهفته اسمشون توی لیست اول نیست اما فعال هستن با اونایی که فقط اسم نوشتن و از روز اول دیگه خبری ازشون نیست جا به جا میشن پس شما اگر تمایل دارید سه تا تاپیک امضام رو با دقت بخونید و باز هم سوالی داشتید من و بچه های فعال تاپیک خوشحال میشیم راهنماییت کنیم گلم. 

من هر روز تا وقتی که به نتیجه دلخواه رسیدیم میام و تک تک پیام ها رو میخونم و برام با ارزش هست مشارکت و همراهیتون  

شایدم دیدی بعد نتیجه گرفتن یه اردو جایزه هم داشتیم  

لینک گروههای رژیم ۱۶/۸ https://www.ninisite.com/discussion/topic/9754584/%D8%B1%DA%98%DB%8C%D9%85-%DB%B1%DB%B6-%DB%B8-%DA%AF%D8%B1%D9%88%D9%87%DB%8C