همه راهنمایی ها رو دوستان گفتن
صبور باشید ایشالا از شنبه هفته آینده پر قدرت ادامه میدیم
فقط چند تا کار که باید تو این هفته انجام بدید که بعد شروع برنامه عقب نمونید
۱.حتما ترازو تهیه کنید ( نگید باطری نداشت ...😉
۲.سینه مرغ و ماهی حتما داشته باشید چون بیشتر پروتئین برناممون با ایناست
۳. سبزیجاتی مثل قارچ لوبیا سبز کاهو و کلم و هویج و فلفل دلمه ای و خیار گوجه حتما داشته باشید توی خوونه
۴. سعی کنید نان سنگک تهیه کنید و همچنین روغن کنجد و زیتون
۵. بهتره یه ماگ یا یه لیوان بزرگ که حداقل دو لیوان گنجایش داشته باشه برای خودتون تهیه کنید
۶.با قهوه تلخ ( اسپرسو) آشتی کنید
۷. ترجیحا هر چیزی که از عید و ماه رمضون مونده مثل اجیل و شیرینی زولبیا بامیه رو فراموش کنید و دیگه لطفا طی برنامه هی نپرسید اینوبخوریم اشکال نداره اونو نخوریم... این سوالا روند برنامه رو کند میکنه پس لطفا اگه میخواین به نتیجه برسید بی چون و چرا برنامه رو دنبال کنید همه خوراکیایی که دوست دارید رو بذارید برای روزای جمعه
۸.اصلا هم دیگه نگید من چند کیلو بودم و چند کیلو شدم اضافه کردم تو این یکماه، این حرفا مشکلی رو حل نمیکنه فقط فرض کنید روز اوله و تصمیم گرفتید وزنتون رو کم کنید
پس لطفا دیگه ازین نوع پیاما نذارید از دید من قدیمیا و تازه واردا و البته خودم یه هدف مشترک داریم و قراره بهش برسیم همین! پس لطفا حرفای مأیوس کننده و بی نتیجه رو فراموش کنید
۹. از همه دوستای گلم که دوست دارن برنامه رو با من همراه باشن خواهش میکنم یه لیست تهیه کنید و هرکسی اسم خودش رو به لیست اضافه کنه و قد وزن و سن رو به این شکل بذاره👇