2777
2789
عنوان

رژیم ۱۶/۸ گروهی

| مشاهده متن کامل بحث + 66513 بازدید | 1895 پست

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

هفته ششم ۱۰ دی ۱۴۰۱

🌸 شنبه :  ۱۶/۸حتما دقیق انجام بشه  ( کالری مجاز در مدت ۸ ساعت مصرف شود و ۱۶ ساعت باقیمانده اب و نوشیدنی های بدون کالری) ساعت ۱۲ تا ۸ شب پیشنهاد میشه)

☘️یکشنبه : فقط کالری شماری

🌸دوشنبه : ۱۶/۸ دقیق

☘️سه شنبه : کالری شماری

🌸چهارشنبه : ۱۶/۸

☘️پنجشنبه : کالری شماری مجاز تقسیم بر ۲

🌸جمعه آزاد با ۱۰۰ کالری بیشتر

🌹وزن کشی هفته آینده جمعه ۱۶ دی هست حواستون باشه

🌹ورزش هم ۶۵ دقیقه هوازی و قدرتی باهم

🌹آب هم ۸ تا ۱۰ لیوان حتمااا

💪🏼💪🏼💪🏼💪🏼💪🏼💪🏼💪🏼💪🏼💪🏼🥰

لینک گروههای رژیم ۱۶/۸ https://www.ninisite.com/discussion/topic/9754584/%D8%B1%DA%98%DB%8C%D9%85-%DB%B1%DB%B6-%DB%B8-%DA%AF%D8%B1%D9%88%D9%87%DB%8C

🚦🚦🚦 برنامه غذایی  1401/10/10 💪🏼🤩

🎬 شنبه ۱۶/۸ دقیق🎬              

✅صبحانه ساعت ۱۲ : پنیر ۳۰ گرم معادل۶۳ + نان تافتون ۲ کف دست ۸۴ + گردو ۲ عدد ۵۳ +شیر کم چرب یک لیوان ۱۲۰ = مجموع ۳۲۰

✅ناهار ساعت ۲تا ۳= گوشت پخته ۱۰۰ گرم معادل ۲۰۶ + بادمجان بدون روغن سرخ شده یک عدد ۳۳+ پلو کته بدون روغن ۸ قاشق غذاخوری ۱۱۷ کالری + سالاد کلم و هویج ۶۰ کالری = ۵۱۷

✅میانوعده  ساعت ۵ تا ۶.۵ : پرتقال دو عدد ۱۴۰ کالری + انار یک عدد ۲۳۲ + کشمش سبز یک قاشق غذاخوری ۳۰ کالری = حدودا ۴۰۲ کالری

✅شام ساعت ۷.۵ تا ۸ : املت گوجه فرنگی تهیه شده با یک قاشق رب خونگی + یک قاشق روغن زیتون + یک عدد تخم مرغ =>۲۰۵ کالری + نان تافتون دو کف دست ۸۴ کالری   =۲۹۰  کالری

💪🏼کالری مجموعا ۱۵۳۰

🔔 بچه ها این مثال یک رژیم کامله چون همه گروههای غذایی رو شامل میشه میتونید ازش ایده بگیرید🤓

لینک گروههای رژیم ۱۶/۸ https://www.ninisite.com/discussion/topic/9754584/%D8%B1%DA%98%DB%8C%D9%85-%DB%B1%DB%B6-%DB%B8-%DA%AF%D8%B1%D9%88%D9%87%DB%8C

لیست فردا به روز میشه 

اامروز همه گزارش ندادن تا فردا صبر میکنم🙂

دخترا سلام . منم از امروز هستم .  وزن الانم 68.400 هست . قدم 150 . میخوام تا جای ممکن به وزن 50 نزدیک بشم . از صبح هیچی نخوردم بجز آب و الان چای . یه ظرف سالاد کاهو و گوجه و هویج آوردم . الان خیلی وسوسه ام یکم ازش بخورم . متاسفانه چون بنوعی دائم دهنم میجنبه یکم نخوردن برام سخته . سر کار هم هستم ساعت 1.5 هم ناهار میدن که عموما برنجیه . 

میشه یکم سالاد بخورم یا ممنوعه؟؟؟؟؟ شما با این روش معمولا در ماه چقدر کم میکنید ؟ بدون ورزش البته ؟

دخترا . من در راستای وسوسه ام ظرف سالادم رو خوردم کلا تو آپ مانکن زدم 72 کالری داشت . بدون هیچ سس و روغنی . ناهار قیمه سیب زمینی داریم اگر 1.5 کفگیر برنج بخورم با یه ملاقه خورشت کالریش میشه 519 کالری .

من نخوردن برام سخته و سر کارم در حالت عادی ساعت 6.5 صبح صبحانه میخورم و میان وعده ساعت حدود10 هم تو اداره بیشتر اوقات میخورم یا میوه یا کیک و چای یا چای و شکلات . امروز صبحانه نخوردم ولی ساعت 10 سالادم رو خوردم . چای هم بدون هیچ قند و شکلاتی خوردم . تا اینجاش بنظرم شروع خوبی بود . عصر که میرم خونه متاسفانه زیاد نمیتونم کنترل کنم . با همسر و بچه ها عصرونه میخورم شام درست میکنم بعد میخورم . ببینم تو خونه چطور میتونم کنترل کنم

دخترا سلام . منم از امروز هستم .  وزن الانم 68.400 هست . قدم 150 . میخوام تا جای ممکن به وزن 50 ...

خوش اومدی عزیزم تاپیک رو از اول بخون 

میدونم وقت گیره ولی نکاتی داره که خیلی کمکت میکنه

خوش اومدی عزیزم تاپیک رو از اول بخون  میدونم وقت گیره ولی نکاتی داره که خیلی کمکت میکنه

مرسی عزیزم از دیروز هر وقت فرصت کردم خوندم هنوز کامل نخوندم . 

بذار برنامه غذایی دیروز رو اینجل کامل بنویسم دیروز ساعت 10 صبح سالادم که کلا 72 کالری داشت رو خوردم ( سالاد کاهو و گوجه و هویج بدون هیچ افزودنی ) ساعت 1.5 ناهارم که قیمه بود خوردم برنج 1.5 کفگیر به همراه یک ملاقه خورشت که 519 کالری شد . شام رو دیر خوردم ساعت 9 خوردیم کشک بادمجون 6 قاشق با 5  کف دست سنگگ ماشینی که مجموعا شد 496 کالری . عصرانه هم یه لیوان چایی با 2 تا انجیر خشک و 2 تا خرما که کالری 96 شد . کالری دیروز کلا شد 1184 کالری . من باید 1260 کالری بخورم ولی حس میکردم اندازه گاو خوردم دیگه نمیتونستم چیزی بخورم . صبح هم نصف لیوان آب گرم خوردم اومدم اداره . الان هم یه لیوان چای تلخ دارم میخورم . یه ظرف سالاد مثل دیروز آورم ولی بهش یه دونه مغز گردو و 2 تا انجیر اضافه کردم . ساعت 12 میخورم . شاید یه تکه نان هم بخورم .