2777
2789
عنوان

ی خاطره (جن)

| مشاهده متن کامل بحث + 1013 بازدید | 25 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچی دیگه خواب بد ندیدم🤦‍♀️

چه خوب نمیدونستم اسپند خوبه برای این چیزا.... ولی اسی این چیزیو که گفتی منم دیده بودم توخونه قبلیم وهرچی باشوهرم و کسی میگفتم قبول نمیکردن میگفتن چون تنهایی این چیزارو ذهنت بهت القا میکنه و توهم میزنی.... دیگه ازترس شبها چاقو و قرآن و میذاشتم بالاسر میخوابیدم.... البته این فقط مال 6 ماه اول ازدواجم بود.... 

وااای الانم که یادم میاد موتنم سیخ میشه و یه حال بدی پیدا کردم 😔😔

ثمره عشقمون 🤩🥰 نفس منی...قلب بابایی... منو بابا هم که بدون هم نمیتونیم... بالاخره اومدی خدایا همه چشم انتظارها و به حاجتشون برسون.. تاریخ 14/12/1401خاص ترین تاریخ زندگی مشترک منو بابایی
میشه دعا کنی منم باردار شم 🥺😅 اینجوری حداقل از زیرپتو میام بیرون خفه نمیشم

ایشالا عزیزم زودتر دامنت سبز بشه... و همه اونایی که منتظرن

ثمره عشقمون 🤩🥰 نفس منی...قلب بابایی... منو بابا هم که بدون هم نمیتونیم... بالاخره اومدی خدایا همه چشم انتظارها و به حاجتشون برسون.. تاریخ 14/12/1401خاص ترین تاریخ زندگی مشترک منو بابایی
اگه اسون باشه بعلهچون سونو سخت تره

فولیکول بین ۲۰ تا ۲۵ یعنی چی خوبه بده 

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."خدایا من زمزمه میکنم نامت را و تو آرام کن قلبم را💙🌸"

اگه اسون باشه بعلهچون سونو سخت تره

مایه خلفی در لگن مشاهده شده یعنی چی ؟؟

خوبه یا بد 😥😥

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."خدایا من زمزمه میکنم نامت را و تو آرام کن قلبم را💙🌸"

یعنی چی میدی تو شرایط خاصی بودی میدیدی؟

نه تو شرایط خاص نمیدیدم... همینجور داشتم تلویزیون نگاه میکردم حس میکردم کسی بغل دستمه داره نگاه میکنه یا حس میکردم وقتی توخونه راه میرم کسی هی خودشومخفی میکنه... 

نه تو شرایط خاص نمیدیدم... همینجور داشتم تلویزیون نگاه میکردم حس میکردم کسی بغل دستمه داره نگاه میکن ...

گاهی تازه عروسا مورد توجه بعضی از اجنه قرار میگیرن   .شایدم تو خونه ای که بعد از ازدواج رفته بودین جن یا موجود ماورایی دیگه ای داشته .که شما وجود اونو حس میکردی .ولی حالت‌هایی رو که میگی احساس میکردی کاملا واقعی بوده و موجودی دور و بر شما تو اون خونه بوده.