2777
2789
عنوان

ی خاطره (جن)

1013 بازدید | 25 پست

من اولا ک ازدواج کرده بودم اصلا عادت نداشتم ب تنهایی همش خواب های بد میدیدم... جن... این جیزا واقعا واقعا ترسناک بودن مثلا ی بار دیدم ی نفر کاپشن شوهرمو پوشیده و داره از لای در نگا میکنه من تو خواب خوابیده بودم بیدار شدم صداش زدم فقط چشماش معلوم بود... صورتش نه... جوابمو نداد و همچنان نگا میکرد... با خودم گفتم زنگ بزنم ب محمد اگه خودش باشه گوشیش زنگ میخوره زنگ زدم گوشیش زنگ نخود و اون همچنان داش نگام می‌کرد... ینی هربار ک میخوابیدم خواب بد دیگه عادت کرده بودم.... میزاشتم پای اینکه عادت ندارم تنها باشم..

حیف ازان آب ک پشت سر تو پاشیدم😜💦😏😂

خب همین 

ثمره عشقمون 🤩🥰 نفس منی...قلب بابایی... منو بابا هم که بدون هم نمیتونیم... بالاخره اومدی خدایا همه چشم انتظارها و به حاجتشون برسون.. تاریخ 14/12/1401خاص ترین تاریخ زندگی مشترک منو بابایی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تاثییرگذاربود 🖐️

ثمره عشقمون 🤩🥰 نفس منی...قلب بابایی... منو بابا هم که بدون هم نمیتونیم... بالاخره اومدی خدایا همه چشم انتظارها و به حاجتشون برسون.. تاریخ 14/12/1401خاص ترین تاریخ زندگی مشترک منو بابایی

خلاصه تو خواب اخرم  ک خیلی ترسناک بود دیدم مامانم سرم داد میزنه و میگه مگ بهت نمیگم اسپند دود کن!! 

لز خواب ک بیدار شدم با گریه زنگ زدم ب شوهرم و گفتم اسپند بخر😭😭

اونم خرید بعد اون دیگه خواب بد ندیدم... 

حالا اما بازم فک میکردم بخواطر ترسی بود ک از تنهایی داشتم خوابام

ولی تازه فهمیدم اسپند برای این‌چیزها خوبه... 😐

حیف ازان آب ک پشت سر تو پاشیدم😜💦😏😂
گفتی منو بلایک

سونو هم بلدی تفسیر کنی 

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."خدایا من زمزمه میکنم نامت را و تو آرام کن قلبم را💙🌸"

و منی که شوهرم شب کار بوده تا همین الان از ترس بیدار بودم و زیر پتو قایم شدم🥺😅😅

منم هروقت شوهرم شبکاره بیدارمونم و وقتی اومد باهم میخوابیم... البته الان دیگه شبکاری قبول نمیکنه چون باردارم 

منم هروقت شوهرم شبکاره بیدارمونم و وقتی اومد باهم میخوابیم... البته الان دیگه شبکاری قبول نمیکنه چون ...

میشه دعا کنی منم باردار شم 🥺😅 اینجوری حداقل از زیرپتو میام بیرون خفه نمیشم

خدایا حال دلم را تکانی بده.............