2821
2789
عنوان

ی خاطره (جن)

1015 بازدید | 25 پست

من اولا ک ازدواج کرده بودم اصلا عادت نداشتم ب تنهایی همش خواب های بد میدیدم... جن... این جیزا واقعا واقعا ترسناک بودن مثلا ی بار دیدم ی نفر کاپشن شوهرمو پوشیده و داره از لای در نگا میکنه من تو خواب خوابیده بودم بیدار شدم صداش زدم فقط چشماش معلوم بود... صورتش نه... جوابمو نداد و همچنان نگا میکرد... با خودم گفتم زنگ بزنم ب محمد اگه خودش باشه گوشیش زنگ میخوره زنگ زدم گوشیش زنگ نخود و اون همچنان داش نگام می‌کرد... ینی هربار ک میخوابیدم خواب بد دیگه عادت کرده بودم.... میزاشتم پای اینکه عادت ندارم تنها باشم..

حیف ازان آب ک پشت سر تو پاشیدم😜💦😏😂

خب همین 

ثمره عشقمون 🤩🥰 نفس منی...قلب بابایی... منو بابا هم که بدون هم نمیتونیم... بالاخره اومدی خدایا همه چشم انتظارها و به حاجتشون برسون.. تاریخ 14/12/1401خاص ترین تاریخ زندگی مشترک منو بابایی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تاثییرگذاربود 🖐️

ثمره عشقمون 🤩🥰 نفس منی...قلب بابایی... منو بابا هم که بدون هم نمیتونیم... بالاخره اومدی خدایا همه چشم انتظارها و به حاجتشون برسون.. تاریخ 14/12/1401خاص ترین تاریخ زندگی مشترک منو بابایی

خلاصه تو خواب اخرم  ک خیلی ترسناک بود دیدم مامانم سرم داد میزنه و میگه مگ بهت نمیگم اسپند دود کن!! 

لز خواب ک بیدار شدم با گریه زنگ زدم ب شوهرم و گفتم اسپند بخر😭😭

اونم خرید بعد اون دیگه خواب بد ندیدم... 

حالا اما بازم فک میکردم بخواطر ترسی بود ک از تنهایی داشتم خوابام

ولی تازه فهمیدم اسپند برای این‌چیزها خوبه... 😐

حیف ازان آب ک پشت سر تو پاشیدم😜💦😏😂
گفتی منو بلایک

سونو هم بلدی تفسیر کنی 

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."خدایا من زمزمه میکنم نامت را و تو آرام کن قلبم را💙🌸"

و منی که شوهرم شب کار بوده تا همین الان از ترس بیدار بودم و زیر پتو قایم شدم🥺😅😅

منم هروقت شوهرم شبکاره بیدارمونم و وقتی اومد باهم میخوابیم... البته الان دیگه شبکاری قبول نمیکنه چون باردارم 

منم هروقت شوهرم شبکاره بیدارمونم و وقتی اومد باهم میخوابیم... البته الان دیگه شبکاری قبول نمیکنه چون ...

میشه دعا کنی منم باردار شم 🥺😅 اینجوری حداقل از زیرپتو میام بیرون خفه نمیشم

خدایا حال دلم را تکانی بده.............
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز