2777
2789
عنوان

خیانت به پدر

| مشاهده متن کامل بحث + 2183 بازدید | 84 پست
من. اصلا نمیگفتم که شوهرم نمیزاره همیشه بهانه میاوردم ولی اونا خودشون میدونستتن که دارم دروغ میگم ول ...

عجب حتما برو مشاوره.کاری به مشاوره دادگاه نداشته باش.برو مشاوره بیرون که حسابی باشه.کدوم شهری

اره اما به هیچ عنوان شوهرت رو ازدست نده حتی به قول خودشون با خوار شدن خانوادت.فامیل که دیگه بماند.مع ...

فک میکردم شوهرم ازک دست کشیده. ولی امروز شوهر دخترخالم پیشش بود گفته من باید ببینم زنمو. گفته چند روز پیش باز واسطه فرستادم جلو دز خونه باباش ولی درو باز نکرددن به روش. گفته میخوام ببینمش و با خودش حرف بزنم دیگه نمیخوام پیام بدم و با تلفن حرف بزنم همش سوتفاهم میشه. شوهردخترخالمم گفته من حور میکنم هروقت اومد تهران یه قرار میزارم بیا ببینش. 

نفس مامان کجایی اخه چقد منتظرت بمونم😞

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عجب حتما برو مشاوره.کاری به مشاوره دادگاه نداشته باش.برو مشاوره بیرون که حسابی باشه.کدوم شهری

با یه مشاور تلفنی صحبت کردم گف جسارت بده به خودت بجنگ نزار زندگیت از دست بره. زندگیت انقد اوضاع بدی نداشته که بخواد به طلاق کشیده بشه فقط باید مدیریت کنی و جمعش کنی. اونم نه تنهایی... باید با همسرت این راه رو از نو بسازین

با یه مشاور تلفنی صحبت کردم گف جسارت بده به خودت بجنگ نزار زندگیت از دست بره. زندگیت انقد اوضاع بدی ...

دقیقا بسم الله بگو و شروع کن با شوهرت بهش پیام بده حرف بزن.بهت حلاله.چطوری دلشون میاد حلال خدا رو حرام کنن.خدا هم راضیه.همین الان بهش پیام بده ببین بیداره یا نه؟خیلیا فکر میکنن بعد طلاق گل و بلبله.خدا خودش کمکت کنه.ختم بردار.روزی ۱۰۰۱ مرتبه ی ودود بخون به نیت محبت دو طرف.قرآن بخون واسه دفع جادو شاید داشته باشی

دقیقا بسم الله بگو و شروع کن با شوهرت بهش پیام بده حرف بزن.بهت حلاله.چطوری دلشون میاد حلال خدا رو حر ...

نه دیگه اون راضی به پیام نیس منم پیام نمیدم. تمام تلاشم رو میکنم رو درو ببینمش. باید ببینمش اینجوری نمیشه. برعکس از شهری که توش زندگ میکردم خیلی دورم. بابام منو اورد دور که نبینمش. وگرنه تو همون شهر بودم زودتر از اینا دست به کار میشدم. مرسی از کمکت عزیزم 

من. اصلا نمیگفتم که شوهرم نمیزاره همیشه بهانه میاوردم ولی اونا خودشون میدونستتن که دارم دروغ میگم ول ...

ای بابا.خواهر جان تویکی از شوهرو خانوادش میخوری ۱۰ تا از خانواده خودت😮

اسی جان برگرد سر زندگیت خواهر.خانواده تاآخر عمر برات نمونده ها.به ی کسی که پدرت قبولش داره یا به قول اون کاربرعزیز به قاضی پرونده ات بگو باپدرت صحبت کنه.بدون اینکه اون بنده خداحس کنه خوار شده برگردی سر زندگیت.آخه پدرتون چی فکر میکنه؟ بعداز طلاق گل و بلبل نیستاااااا. دکتر مهندساصف نکشیدن برات.خدای نکرده اگه گیر بدتر بیفتی چی کار میکنی؟ اونوقت همین خانوادت میگن زن زندگی نبودی .اون از اوای این از دومی.باور کن دیدم که میگمخداخیر بده شوهر دختر خالتو.ان شالده جور میشه بری باهمسرت رودر رو صحبت کنی. و برگردی سر خونه زندگیت

راستی چند سالته اسی؟هر وقت تاپیک زدی لطفا منو تگ کن

سلام من دقیقا میفهممت چون خودم از 14 سالگی با کسی دوست شدم پسر خوبی بود 6 سال طول کشید تا ازدواج کردیم الان 11 ساله ازدواج کردیم و من خیلی  خیلی وابستشم تو دوستی و نامزدی کلی مسائل پیش اومد که نشه اما من نتونستم الانم تو باید یه کاری کنی غرورت رو بزار کنار زنگ بزن نمیدونم چطور طاقت اوردی این همه وقت 

ای بابا.خواهر جان تویکی از شوهرو خانوادش میخوری ۱۰ تا از خانواده خودت😮 اسی جان برگرد سر زندگیت خوا ...

بهشون میگم شوهرم رو وست دارم میگن عشق و عاشقی کشکه یکی دیگه میاد تو زندگیت اینو یادت میره ولی مگه میشه اخه. من گیر این زندگی ام بند این ادمم چه طور میتونم به کسی دیگه دل ببندم. واقعا بعد طلاق هیچ خبری نیس. میگن کیس های بهتر میاد.... اووووف ده سال عمرمو گذاشتم تا این ادم رو بشناسم کی حال داره ده سال دیگه هم عمرشو بزاره از صفر شروع کنه یه نفر دیگه رو بشناسه....دعا کنین زودتر برگردم تهران تا بتونم ببینمش. دلم پر میزنه واسه یبار دیگه گرفتن دستاش😭😭😭😭حتی اگه برا آخرین بار باشه

به خانوادت بگو خودمو میکشم اگه طلاق بگیزم البته واقعا این کارو نکنی فقط یه جوری بگو که بلور کنن بگو دوستش دارم دارم دیونه میشم خودت گوشه گیر و ناراحت جلوه بده بلکه کوتاه بیان

سلام من دقیقا میفهممت چون خودم از 14 سالگی با کسی دوست شدم پسر خوبی بود 6 سال طول کشید تا ازدواج کرد ...

با زجر و گریه و نخوابیدن گذروندم همه این روزارو.... وقتی بین دوتا چیز بمونی خیلی بده. یه طرف خانوادم یه طرف شوهرم که واسه هر دوطرف جونمم میدم.... یکاری کردن فقط یه طرف رو انتخاب کنم. خانواده رو هیچ وقت از دست نمیدم هرچقدم از من بدشون بیاد بالاخره یه روزی برمیگردم بهشون ولی شوهرم بره دیگه نمیتونم داشته باشمش... اگه بره با کسی دیگه خودمو اتیش میزنم😭 تمام روزام با درد میگذره

به خانوادت بگو خودمو میکشم اگه طلاق بگیزم البته واقعا این کارو نکنی فقط یه جوری بگو که بلور کنن بگو ...

کردم همه این کارارو... نمیشه... هیچ جوره نمیشه... یا باید تهش فرار کنم... یا هم وقتی دیدمش شوهرمو هماهنگ کنم باهاش که بندازیم گردن قاضی و اون حکم بده تا هیچ کدوم از خانواده ها حرفی نزنن. و گرنه با این کارا حل نمیشه. همرو امتحان کردم

ببین من کاملا میفهممت چون خودمم اینقدر وابسته ام که درکت میکنم به نظرم شوهرتو دیدی باهاش برگرد نهایتا یه مدت باهات قهر میکنن بعد اشتی میکنن تا ابد که نمیتونن بچشونو نبینن من جات باشم عشقمو انتخاب میکنم چون نفسم به نفسش بنده 

پس نشد برو با شوهرت چون زندگیته به این فکر کن دور از جونتون اگه یکیتون طوریش بشه .مگه ادم میدونه تا ...

انقد فک کردم ب این میگم خدایا نکنه طوریش بشه من تا اخر عمر حسرتش به دلم بمونه... وای خدا نکنه میمیرم قشنگ. همه چی به اون دیدارمون بستگی داره. باید ببینم تو چه فازیه شوهرم. ولی فقط اینو میدونم بدون اون زندگیم خیلی زجر اور میگذره