2777
2789
عنوان

خیانت به پدر

| مشاهده متن کامل بحث + 2183 بازدید | 84 پست
بهشون میگم شوهرم رو وست دارم میگن عشق و عاشقی کشکه یکی دیگه میاد تو زندگیت اینو یادت میره ولی مگه می ...

برات صلوات فرستادم ان شالله جور بشه زودتر همسرتو ببینی.ضمنا آرامش خودتو حفظ کن.تودیدار باهاش نه بداخلاقی و بددهنی کن نه خیلی  خودتو خوار و خفیف کن.

بالاخره نگفتی چند سالته؟ 

اما عاقلانه رفتار کن.خودت میگی همسرت آدم خوبی بوده.مشکل حادی مثل خیانت و اعتیاد و ...نداشته.پس جفتتون لیاقت ی زندگی خوبو دارین.بهش بگو این مدت جدایی  فرصتی بوده تامن خوب فکر کنم به زندگیمون.

من دوست دارم دوباره باهات زندگی کنم و ی زندگی عالی بسازیم.اجازه هم ندیم کسی دخالت کنه.اگه توهم واقعا به من عاقه داری بیا دوباره از اول شروع کنیم🥰.ان شالله وقتی برگشتی بچه دارم میشی و زندگیتون گرمتر میشه.دیگه اینقدرم به اون بیچاره گیر نمیدی چراوقت نمیزاره چون اینقدر بابچه داری سرت شلوغ میشه که نگو😂

برات صلوات فرستادم ان شالله جور بشه زودتر همسرتو ببینی.ضمنا آرامش خودتو حفظ کن.تودیدار باهاش نه بداخ ...

من 29 سالمه... مرسی عزیزم از دعاهای قشنگت.... امیدوارم برگرده زندگیم وگرنه تا اخر عمر حسرتش رو میخورم... مرسی از اینکه دلگرمی میدی بهم😇😇

نفس مامان کجایی اخه چقد منتظرت بمونم😞

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیلی مسخرس دلیل جداییم... دعوا کردم سر اینکه تایمش فقط برا کارش بود کم کنارم بود. گف برو خونه بابات ...

عجب ، دختر آخه این موضوع چیزیه که زندگیتو به اینجا برسونی 

والا الان همه مردا همینن صبح تا شب جون میکنن برای خانوادشون ...

کاربر آشغالی که به پدرم توهین کردی بدون من هنوزم دارم برای تمام مرده هات و جدُآبادت لعنت میفرستم ، حتی اگر تو فراموش کنی اما یکی هست که هرروز داره تن مرده هاتو تو گور میلرزونه ، بی همه چیز🤬🖕🏻
عجب ، دختر آخه این موضوع چیزیه که زندگیتو به اینجا برسونی  والا الان همه مردا همینن صبح ...

هروز خودمو سرزنش میکنم😔😔روزی نیس که به خودم لعنت نفرستم. توهم لعنت بفرس شاید ادم بشم 

اخه یه حرفایی میزنه جلوم رو میگیرع.... میگه برگردی من خودمو خلاص میکنم.... اگه برگردی تو منو خارو خف ...

دختر بخاطر این که زیاد کنارت نیست قهر کردی رفتی.شرایط اقتصادی سخت مردا مجبورن عزیزم.اونم بخاطر زندگیتون داره تلاش می‌کنه.نباید قهر میرفتی.خانواده ها رو دخالت دادی.خیلی بچه گانه رفتار کردی برو یه مشاوره حداقل بهتر راهنماییت کنه

هروز خودمو سرزنش میکنم😔😔روزی نیس که به خودم لعنت نفرستم. توهم لعنت بفرس شاید ادم بشم 

نه دور از جون ، ولی خب الان تلاشتو بکن برای درست شدن اوضاع ، به حرف بقیه هم گوش نکن ، طلاقم بگیری باز کلی حرف بهت میزنن 

تلاشتو بکن برگردی به زندگیت ، مشکلی نداری که بخوای طلاق بگیری 

کاربر آشغالی که به پدرم توهین کردی بدون من هنوزم دارم برای تمام مرده هات و جدُآبادت لعنت میفرستم ، حتی اگر تو فراموش کنی اما یکی هست که هرروز داره تن مرده هاتو تو گور میلرزونه ، بی همه چیز🤬🖕🏻
هیچکس پام نیس... تنهای تنهام.... همه میگن جدا شو. چه مادرم چه خواهوم چه فامیل.... توی این دعواها و ک ...

دست شوهرتو بگیر برین ی جایی دور از همه زندگی کنین زندگی شما دوتا به شما دوتا مربوطه عزیزمن کاش حق دخالت نمیدادین نه شما نه همسرت

شعور ادما هارو سن و سالشون نشون نمیده نوع گفتارشون,نوشتارشون و نحوه برخوردشون اونو اثبات میکنه   #باشعور_باشیم                                      
دختر بخاطر این که زیاد کنارت نیست قهر کردی رفتی.شرایط اقتصادی سخت مردا مجبورن عزیزم.اونم بخاطر زندگی ...

خودمم قبول دارم.. عصبانی بودم و حماقت کردم.. مشاور گف نزار زندگیت از هم بپاشه تلاشتو بکن واسه برگردوندن زندگیت... فقط خدا توانشو بده جلو خانوادم وایسم

دست شوهرتو بگیر برین ی جایی دور از همه زندگی کنین زندگی شما دوتا به شما دوتا مربوطه عزیزمن کاش حق دخ ...

شرم خیلی ادم وابسته ای... من از خدامه برم یه جا که هیچکس نباشه ولی همسرم قبول نمیکنه

نه دور از جون ، ولی خب الان تلاشتو بکن برای درست شدن اوضاع ، به حرف بقیه هم گوش نکن ، طلاقم بگیری با ...

تمام تلاشم رو میکنم که درستش کنم... باید بفهمه جونمو براش میدم

شرم خیلی ادم وابسته ای... من از خدامه برم یه جا که هیچکس نباشه ولی همسرم قبول نمیکنه

بهش پیام بده الان شرایطتون اینه قبول نمیکنه ینی چی پس بشینین دستی دستی زندگیتونو تقدیم بزرگترا کنین که چند سال دیگ ک پیر شدینو خدایی نکرده اونا نبودن یکی یه لیوان اب دستتون نده 

ببین خواهرت و فامیلات ک الان میگن جداشو اون موقع نمیگن تو کی هستی اصلاااا لطفااا ب خودت بیا

شعور ادما هارو سن و سالشون نشون نمیده نوع گفتارشون,نوشتارشون و نحوه برخوردشون اونو اثبات میکنه   #باشعور_باشیم                                      
تمام تلاشم رو میکنم که درستش کنم... باید بفهمه جونمو براش میدم

عزیزم ایشالا زندگیت اوکی میشه ، ایشالا خدا برات خوب بخواد 

بهش پیام بده الان شرایطتون اینه قبول نمیکنه ینی چی پس بشینین دستی دستی زندگیتونو تقدیم بزرگترا کنین ...

بیست روز دیگه قراره برم ببینمش قایمکی... بی خبر از خانوادم... با تلفن و پیامک حل نمیشه هیچی بدتر میشه. میرم ببینمش و بهش بگم دوسش دارم و برگردیم به زندگی

بیست روز دیگه قراره برم ببینمش قایمکی... بی خبر از خانوادم... با تلفن و پیامک حل نمیشه هیچی بدتر میش ...

حتمااا اینکارو بکن زندگی خاله بازی نیست وقتی انقدر خوبین با هم ک مشکلتون این بوده خیلییی زود تصمیم گرفتی زن اصلااا نباید خونشو ترک کنه