2777
2789
دردی که عادی نمیشه. هیچ وقت. همیشه یه سنگینی رو دلمه یه تنهایی و...

هیچوقت نمی‌شه

من تا میام از چیزی خوشحال باشم چشمای مامانمو میبینم اون خوشحالی میشه ی غم بی انتها😔😔😔

میشه واسه شادی روح مادرم ی صلوات بفرستین 😔😔 ممنونم 🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر بشه فاصلشون بدرد نمیخوره😭😭؟؟؟ 

تا ۵-۶ اوکیه بعدش دیگه فاصلشون جوری میشه همو درک نمیکنن. من با خواهرم ده سال فاصله داریم.... همیشه کلی فاصله بین زندگیامونه

خدایا تنها امیدم فقط تویی❤️

چراا مادر مگه بدم میشه

دوسم نداره دیگه چرا نداره که

ازون پسر دوستای قاجاره

صد روز نبینم نمیگه مردی زنده ای

بچمو یبار بوس و بغل نکرده صد سال نبینه نمیگه نوه هام کجان

توی زایمانم و سقطم تنها بودم نیومد ببینه یا کمک حالم باشه یا ببره خونه ی خودش رسیدگی کنه

توی عروسیم تو لباس عروس دید اصلا ذوق نکرد بغلم نکرد

به زور شوهرم داد

خونم نمیاد اصلا محلم نمیده

توی مراسمایی که واسه دخترا کادو میبرن حتی یه روسری نیاورده برام با وجود وضع مالی عالی

دیگه جونم بهت بگه که هفده ساله شوهرم نمیره خونشون یبار حالشو نمیپرسه بهش زنگ نمیزنه هیچ حرف و اختلافی هم باهم ندارن

دیگه بپرس بگم یادم بیاد از بی مهری هاش

اینکه زمان مجردی دید که داداشم نظر بد داره بهم دست درازی میکنه قصد تجاوز داره ولی نکرد به پدرم بگه که بزنه پسرشو 

اینکه دوازده سال درس خوندم یبار نیومد مدرسمو ببینه حتی

اینکه ....

بی خیال

تا ۵-۶ اوکیه بعدش دیگه فاصلشون جوری میشه همو درک نمیکنن. من با خواهرم ده سال فاصله داریم.... همیشه ک ...

ادخترم ۴ سالش آذر امسال تموم میشه 

الان  پسر حامله ام ۵ ماه دیگه زایمان میکنم دو ماه بعد میرم برای اقدام که دختر شه😭😭کاش به درد هم بخورن و کاش دختر شه از استرسش شبا خوابم نمیبره میگم اگه بعدی هم پسر شه چکار کنم😭و اینکه فاصلشون میشه ۵ سالو نیم

ادخترم ۴ سالش آذر امسال تموم میشه  الان  پسر حامله ام ۵ ماه دیگه زایمان میکنم دو ماه بعد ...

انقد استرس نگیر. خدا بزرگه. نشد خودت براش خواهری کن. دخترت خدارو داره

خدایا تنها امیدم فقط تویی❤️

دقیقا عین من 😭😭

گریه نکن عزیزم ضعیف نباش سعی کن سر سخت باشی

بهترین مادر برای بچه هات باشی

تازه منو تو ذره ذره ناراحتی میکشیم و دلمون سخت میشه دیگه مثا اینایی که یهو مادرشون از دست میدن نابود نمیشیم زجه نمیزنیم