2777
2789
به خدا میشه ، مادر من امروز یه بلایی سرم آورد که آرزوی مرگش رو میکنم 😓😓

وااااای چه تلخ

من دعا میکنم مادرم سایش همیشه بالاسرم باشه بزرگترین پناهمه

نباشه نیستم جای خواهر نداشتمه

تو لیوان هیچ کسی دریا  نریز...💔
میگن تن تن رابطه داشته باشین و سردی بخورین اتفاقا من که بچه ندارم ارزومه پسر بدنیا بیارم. اصلا دوس ...

الان من یه دختر دارم دلم میخواد براش دو تا خواهر بیارم چون دختر بودن خیلی سخته😕😕 

باور کن دغدغه هر شبمه بعدیم دختر شه ولی اگه نشد چی دو تا بارداری قبلیم پسر شد 

از ای وی اف میترسم😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من 

خودمم خواهر برادر فک و فامیل هیچی ندارم یعنی دارم سالهاست رابطه نداریم

خیلی تنهام

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
وااااای چه تلخ من دعا میکنم مادرم سایش همیشه بالاسرم باشه بزرگترین پناهمه نباشه نیستم جای خواهر ند ...

خدا ان شاالله همیشه سایه پدر مادرایی خوب بالا سر بچه هاشون نگه داره همچنین مادرشمارو♥️

میشه واسه شادی روح مادرم ی صلوات بفرستین 😔😔 ممنونم 🙏🙏
من  خودمم خواهر برادر فک و فامیل هیچی ندارم یعنی دارم سالهاست رابطه نداریم خیلی تنهام

خیلی بده تنهایی الان من همه خانواده شوهرم تو ی خیابونیم هر هفته جاری علم میرن خونه مامانشون یا خواهرشون یا برادرشون اما من.....🥺🥺🥺🥺

میشه واسه شادی روح مادرم ی صلوات بفرستین 😔😔 ممنونم 🙏🙏
الان من یه دختر دارم دلم میخواد براش دو تا خواهر بیارم چون دختر بودن خیلی سخته😕😕  باور کن دغ ...

رژیم دخترزایی بگیر. اگ فاصلشون زیاد شه مث منو خواهرم بدرد نمیخوره

خدایا تنها امیدم فقط تویی❤️

من مامانم زنده ست ولی بهتره بگم از دستش دادم دو ماهه گذاشته رفته و من واقعا نمیتونم بگم دلم تنگ شده براش انگار عادت کردم نمیدونم اینکه دیگه هیچ حسی بهش ندازم از عادته یا از روی خشم🙃