2777
2789
ممنون عزیزم خدا مادر شما رو هم رحمت کنه انشالله روح همه‌ی مادران سفر کرده در آرامش باشه‌.. من که هنو ...

ممنونم

الهی آمین  

منم هنوز بخدا باورم نمیشه چطور همه دارو ندارم و از دست دادم

میشه واسه شادی روح مادرم ی صلوات بفرستین 😔😔 ممنونم 🙏🙏

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دوسم نداره دیگه چرا نداره که ازون پسر دوستای قاجاره صد روز نبینم نمیگه مردی زنده ای بچمو یبار بوس ...

ولی من مامانم جونشو برام میداد خیلی عاشق هم بودیم خدای نامرد ازم گرفتش....نمیدونم خدا داره چیییییییکار میکنه اون بالا

یعنی نمیتونست خوبیای مامانه منو ببینهههههه

خیلی بده تنهایی الان من همه خانواده شوهرم تو ی خیابونیم هر هفته جاری علم میرن خونه مامانشون یا خواهر ...

خیلی سخته میفهمم 

منم کسیو ندارم نه کسی بهم زنگ میزنه نه جایی دارم برم

مخصوصا روز مادر خیلی سخته

من ی عمر بی مادرم 🥺🥺🥲

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
خدارحمتش کنه عزیزم مامان منم متولد ۵۵بود

اخی خدا رحمتش کنه من که از هرکی فکرشو بکنی بهم نزدیک تر بود یعنی حرفای خیلی نزدیک بین خودمو همسرمو پیشش میگفتم هم مادر بود هم خاهر هم دوست صمیمی ولی خدا بهم ندادش

یه دختر دارم یه پسر سقط کردم و الان یه پسر حامله ام و یه داداش ۸ ساله دارم کلا دور دخترم فقط پسره هم ...

اهان انشالله خدا یه دخترصحیح وسالم هم بهت میده 

برای حاجت رواشدنم یه صلوات مهمونم میکنید😔

میدونید من ازدواج کردم یه شهر دیگه تنها کسی که همیشه و همه جا نگرانم بود مامانم بود 

بعد مامانم حس میکنم مرده و زنده ام واسه کسی فرقی نداره 😔😔😔

تنها کسی که پای درد و دلم بود حرفمو نگفته از چشمام میخواند مامانم بود 

خیلی دلم براش تنگ شده 😭😭😭😭😭😭

اخی خدا رحمتش کنه من که از هرکی فکرشو بکنی بهم نزدیک تر بود یعنی حرفای خیلی نزدیک بین خودمو همسرمو پ ...

خیلی ممنون 

منم بخدا مامانم همه کسم بود خواهرم بود دوستم بود مادرم بود😔😔😔😔

اره گلم خودمم دو ساله طلاق گرفتم همش 22سالمه خاهرم 5سالشه داداشم کلاس نهمه کلا بعد مادرم از هم پاشید ...

هعی چقدرسخت😓💔..الان برگشتی خونه پدری؟

فازدپ ولی پررو..کاربرقدیمی ام😑
خیلی سخته میفهمم  منم کسیو ندارم نه کسی بهم زنگ میزنه نه جایی دارم برم مخصوصا روز مادر خیلی س ...

خیلی سخته خیلی تنهایی وبیکسی

میدونید من ازدواج کردم یه شهر دیگه تنها کسی که همیشه و همه جا نگرانم بود مامانم بود  بعد مامان ...

استارار امیدوارم خدا بهت چند تا دختر مهربون و خوشگل بده دورت بچرخن قربون صدقت برن 

دختر برای ما که تک دختر بودیم خیلیییییییی نیازه حتمااااا بیار ایشالا سه چهار تا دختر خدا بهت بده جای مامانت دلتو گرم کنن به فکرت باشن 

ولی من مامانم جونشو برام میداد خیلی عاشق هم بودیم خدای نامرد ازم گرفتش....نمیدونم خدا داره چیییییییک ...

روحش شاد عزیزم

مادرای خوب حتی ازون دنیا هم حواسشون به دختراشون هست

2790
2778
2791
2779
2792