2777
2789
عنوان

بی بی بزارم یا نه؟

164 بازدید | 17 پست

سلام دوستان 

۶ ماهه اقدام میکنم 

این ماه رفتم ازمایش و سونو سالم بودم 

تو این ماه اصولی و دقیق نزدیکی داشتم و مکمل هم مصرف کردم 

دوره م ۲۸ روزه س امروز روز ۲۶ پری هست 

زیر دلم بشدت درد میکنه 

دردش با پریودی فرق داره 

بنظرتون اگه الان بی بی بزارم درسته؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان نزن ،من با دو روز تاخیر زدم بعدش پریود شدم خورد توو ذوقم،بنظرم تا یه هفته بعدش درسته

من شادم،حتی با یک فنجان قهوه و یک برش از کیک شکلاتی من شادم حتی با فنجانهای رنگارنگ آشپزخانه ام                    من شادم با درست کردن غذای مورد علاقه ام و کیک خانگی که بوی آن کل خانه ام را میگیرد........                                          شاد بودن دلیل نمیخواهد و زن یعنی شادی،عشق و یک                          دنیا احساس خوب❤️❤️❤️                          

نه گلم نذار اگر باردار هم باشی ممکنه بتا پایین باشه و منفی نشون بده 

بمون روز موعد بزن یا چند روز بعدش که خیالت راحت باشه 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

نه عزیزم اصلا بهش فکرنکن‌بذار یه چندروز دیگه بذار

خیلی سخته بتونم جلو خودمو بگیرم 

ولی به خودم قول دادم که اگه منفی باشه 

دیگه هیچوقت به بارداری فک نکنم 

بزارم پای تقدیرم 

تو این ۶ ماه خیلی عذاب کشیدم 

خیلی سخته بتونم جلو خودمو بگیرم  ولی به خودم قول دادم که اگه منفی باشه  دیگه هیچوقت به ب ...

میدونستی اینهمه استرس مانع از بارداری میشه تویه تاپیک دیگه هم‌به یکی از خانمای نی نی سایت گفتم لطفا بجای اینهمه استرس خودتونو واسه مادرشدن آماده کنید این عضلات بدنتونو تقویت کنید که قراره ساعتها نی نی رد راه ببرین اعصابتونو تقویت کنید واسه شب بیداری و گریه هایی که دلیلشو نمیدونید و...

میدونستی اینهمه استرس مانع از بارداری میشه تویه تاپیک دیگه هم‌به یکی از خانمای نی نی سایت گفتم لطفا ...

میدونم عزیزم خیلی مطالعه کردم درباره این مورد 

اما نمیدونم چیکار کنم که مانع استرس بشه 

میدونم عزیزم خیلی مطالعه کردم درباره این مورد  اما نمیدونم چیکار کنم که مانع استرس بشه

استخرخیلی خوبه ینی من تایمی که میرم استخر به هیچی فکرنمیکنم بااینکه‌همیشه‌خیلی زیادی ذهنم درگیره

دوش آبگرم‌بگیر  زیرآب گرم بشین

اگرشرایط مسافرت دارین برین مسافرت 

شبا قبل خواب شمع و عمود روشن کنید یه موزیک‌ملایم بذارین بالباس خنک توی رختخواب بخوابین و ریلکس کنید

استخرخیلی خوبه ینی من تایمی که میرم استخر به هیچی فکرنمیکنم بااینکه‌همیشه‌خیلی زیادی ذهنم درگیره دو ...

مرسی از راهنماییت عزیزم 

سعی میکنم انجام بدم