2777
2789
عنوان

حسی به همسرم ندارم

277 بازدید | 8 پست

سلام 

منو همسرم ۹ سال باهم دوست بودبم هنوز یکسال نشده ازدواج کردیم ولی حسی بهش ندارم نمیتونم رابطه باهاش داشته باشم هیچ لذتی نمیبرم 

من قبل ازدواج همه چی در مورد شوهرم کارایی که میکرد میدونستم یعنی با دانایی کافی اومدم تو این ازدواج همه کاراشو میدونستم ولی  خیلی وقته حسی بهش نداذم همش تظاهر میکنم نمیدونم چرا 

من ۳۰ سالمه 

عسلشو خوردی بعد ۹سال معلومه دیگه

کسی که بهشت رابرزمین نیافته است،آن را درآسمان نیزنخواهدیافت،خانه ی خدا نزدیک ماست وتنهااثاث آن،عشق است بسترعشق به خدا خدمت به مخلوقش هست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همینطورم با این تفاوت ک از بس بهم توهین کرد و گفت ازت متنفرم اینجوری شدم دلم میخاد دیگه قیافشو نبینم خدا از جونش بهش عوض بده

خسته ام نیست کسی حال مرا درک کند☆☆کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند
منم همینطورم با این تفاوت ک از بس بهم توهین کرد و گفت ازت متنفرم اینجوری شدم دلم میخاد دیگه قیافشو ن ...

شوهر من هیچ توهینی نمیکنه خیلی مودبه  من بیشتر  بی ادبی میکنم بهش

شوهر من هیچ توهینی نمیکنه خیلی مودبه  من بیشتر  بی ادبی میکنم بهش

پس مشکل چیه؟یعنی چیزی توگذشتش دارع ک اذیت میشی؟

یک نفرپیش فلک ریش گروبگذارد بلکه دست ازسرآزردن مابردارد♥

[QUOTE=260817699]پس مشکل چیه؟یعنی چیزی توگذشتش دارع ک اذیت میشی؟[/QUOTE

اتفاقا یه وقتایی فکر میکنم به کارایی  که کرد چیزایی که میدونستم ولی اوایل ازدواجم‌خوشحال ترین بودم 

ولی چند ماهی  اصلا  حسی ندارم دوست داذم تنها باشم بیشتر