2777
2789

پارانویید فرق نمیکرد با اسکیزوفرنی؟🤔

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسکیزوفرنی از نوع پارانویید، علاوه بر پارانویید توهم بینایی، شنوایی و بویایی یا حس لامسه هم دارن

چقدر سخت😞

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

وحشت ناکه پدرم داشت همیشه میگفت مادرم بهش خیانت میکنه 😔😔😔😔😔😔

خدا رحمتش کنه

چی میدید و میشنید؟ البته ببخشید اگه دوست داری بگو لطفا

میگفت که مامانم مرد میاره خونه و خیانت میکنه خودم دیدمش و اینا  برادرمم طبقه پایین مادرم ایناس   هرچی بهش میگفت اشتباه میکنی   باور نمیکرد   یا صداهای عجیب می شنید   خدا نصیب نکنه خیلی بد دردیه    چرا پرسید؟ کسی از اطرافت داره؟