2777
2789
عنوان

اسکیزوفرنی

| مشاهده متن کامل بحث + 514 بازدید | 31 پست
میگفت که مامانم مرد میاره خونه و خیانت میکنه خودم دیدمش و اینا  برادرمم طبقه پایین مادرم ایناس ...

بله از اقوام، صدای چی رو میشنید؟

این مورد مدام فکر میکنه یه عده میخوان بکشنش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره  اینم همش میگفت چاقورو  بزارید کنارم من میترسم  

اینم خوب از ماها و خانواده ش دوره، یه شهر دیگه ست ، زنگ میزنه یا پیام میده. میگه تو رو خدا بگو چکار کردید، بیایید بکشین منو، منو فروختید ، لعنت بهتون

خانواده ش هم هر چی میگن چی شده. مبهم صحبت میکنه و درست توضیح نمیده. اصلا صحبتاش مشخص نیست.

میتونم بپرسم، پدرتون از چند سالگی علایمش بروز کرد؟ 

و این معمولا بیماری ارثیه، آیا هیچ کدوم از بچه ها مشکل پیدا نکردن؟

اینم خوب از ماها و خانواده ش دوره، یه شهر دیگه ست ، زنگ میزنه یا پیام میده. میگه تو رو خدا بگو چکار ...

والا من هیچکس تو خانواده هامون این بیماری  و نداره پدرم سکته کرد بعدش اینجوری شد   وگرنه همه سالمن از این نظر پدرم حدودن پنجاه سالش بود سکته کرد  بعدش اینجوری شد پنج سال بیشترم دووم نیاورد متاسفانه   شهر دیگه چرا فرستادینش؟؟ برا کار رفته؟  

والا من هیچکس تو خانواده هامون این بیماری  و نداره پدرم سکته کرد بعدش اینجوری شد   وگرنه ه ...

آره برای کار، ماهم نداشتیم، 29 سالگی براش ایجاد شد، اصلا نمیدونیم چرا؟ آخه اگر ارثی باشه از سن پایین معمولا ایجاد میشه

مصرف میکرد   ولی همش خواب بود گیجش میکرد

خوب پس قرص جواب میداد؟ آخه تازه میخواد قرص مصرف کنه، ولی خانواده ش دودل هستن، میگن عوارض داره. منم گفتم آدم تا زنده است باید حالش خوب باشه، میخواد بیست سالش باشه، نه اینکه صد سال زندگی کنه با هزار تا مشکل هم برای خودش  و هم دیگران

خوب پس قرص جواب میداد؟ آخه تازه میخواد قرص مصرف کنه، ولی خانواده ش دودل هستن، میگن عوارض داره. منم گ ...

اره حتما باید قرص بخوره  چون ممکنه به خودش یا دیگران اسیب بزنه   من پدرم به مادرم حمله ور شده بود  برادرم بزور از زیر دستش درش اورده بود