بچه ها من چند دفعه مچ شوهرم و گرفتم الان خونه مامانمم یک شهر دیگه دیشب شوهرم میکفت یک دختر مزاحمش شده میگفت تو فرستادی از دیشب زنگ میزنم اشغاله خیلی میترسم دوباره بهم خیانت کنه
ثمره عشقمون 🤩🥰 نفس منی...قلب بابایی... منو بابا هم که بدون هم نمیتونیم... بالاخره اومدی خدایا همه چشم انتظارها و به حاجتشون برسون.. تاریخ 14/12/1401خاص ترین تاریخ زندگی مشترک منو بابایی
خب اگه چیزی بود که بهت نمیگفت یه دختره مزاحمم شده
ثمره عشقمون 🤩🥰 نفس منی...قلب بابایی... منو بابا هم که بدون هم نمیتونیم... بالاخره اومدی خدایا همه چشم انتظارها و به حاجتشون برسون.. تاریخ 14/12/1401خاص ترین تاریخ زندگی مشترک منو بابایی
اووووف من چند روز پیش یکی اشتباه به شوهرم پیام داده بود اونم جواب نداده بود منم گیر دادم سه پیچ هنوز قهریم 😭😭
فقط اگه یه درصوم میدونی چیزی نیس توروخدا الکی زندگیتو بهم نریز
هرچند الان یه عده میان میگن قطعا طلاق
بدبخت شوهر من فقط گفت من نمیدونم کیه ولی خیلی عصبی بود قشنگ معلوم بود تقصیر خودش نیس....