2821
2789
عنوان

بچه ها بیایین

83 بازدید | 7 پست

بچه ها من چند دفعه مچ شوهرم و گرفتم الان خونه مامانمم یک شهر دیگه دیشب شوهرم میکفت یک دختر مزاحمش شده میگفت تو فرستادی از دیشب زنگ میزنم اشغاله خیلی میترسم دوباره بهم خیانت کنه 

حالا واقعا تو فرستادی اون دخترو

ثمره عشقمون 🤩🥰 نفس منی...قلب بابایی... منو بابا هم که بدون هم نمیتونیم... بالاخره اومدی خدایا همه چشم انتظارها و به حاجتشون برسون.. تاریخ 14/12/1401خاص ترین تاریخ زندگی مشترک منو بابایی

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نه بابا برای همین شک کردم چون من نفرستادم

خب اگه چیزی بود که بهت نمی‌گفت یه دختره مزاحمم شده 

ثمره عشقمون 🤩🥰 نفس منی...قلب بابایی... منو بابا هم که بدون هم نمیتونیم... بالاخره اومدی خدایا همه چشم انتظارها و به حاجتشون برسون.. تاریخ 14/12/1401خاص ترین تاریخ زندگی مشترک منو بابایی

اووووف من چند روز پیش یکی اشتباه به شوهرم پیام داده بود اونم جواب نداده بود منم گیر دادم سه پیچ هنوز قهریم 😭😭

فقط اگه یه درصوم میدونی چیزی نیس توروخدا الکی زندگیتو بهم نریز 

هرچند الان یه عده میان میگن قطعا طلاق

شوهر من خیلی خوش سر زبونه

بدبخت شوهر من فقط گفت من نمیدونم کیه ولی خیلی عصبی بود قشنگ معلوم بود تقصیر خودش نیس.... 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز