2821
2789
عنوان

چشم به راه...

81 بازدید | 4 پست

سلام عزیزان، لطفا برای همه ی چشم به راها و منتظرا دعا کنید ۲۱ماه و ۲۴روزه که چشم به راه عزیزی هستم دعا کنید در بهترین شرایط ممکن ببینمش و از شدت ذوق جییییییغ بکشم...فقط اونایی که منتظرن حالم رو درک میکنن🙁💐

وقت مرگم نفسی مهلت دیدار بده🤍وانگهم تا به لحد خرم و دلشاد ببر🤍اگر خواستی زندگینامه شهید محمدرضا حقیقی رو بخون شهیدی که در قبر خندید🤍با دل پاکت برای من هم دعا کن که حاجت روا بشم🤍اللهم عجّل لولیک الفرج🤍

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیزم ایشالله به سلامتی ببینیدش ⁦☺️⁩ مسافرت رفته؟؟ 

خیلی ممنونم💐

نه عزیزم مسافر نیستن

وقت مرگم نفسی مهلت دیدار بده🤍وانگهم تا به لحد خرم و دلشاد ببر🤍اگر خواستی زندگینامه شهید محمدرضا حقیقی رو بخون شهیدی که در قبر خندید🤍با دل پاکت برای من هم دعا کن که حاجت روا بشم🤍اللهم عجّل لولیک الفرج🤍
من همیشه میگم ایشالا همه از چشم انتظاری در بیان  یا الله ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

انشاءالله خدا از دهنتون بشنوه🌸

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز