2777
2789
عنوان

کیا از قانون جذب استفاده کردن؟

1198 بازدید | 18 پست
این قانون تو همه ی موارد اثر داره؟ تاحالا واسه شماها نتیجه داده؟ مثلا چه چیزایی میشه جذب کرد؟
یه صلوات بفرستید واسه حاجت رواییم لطفا 
الان یه عده میان نا امیدت میکنن برو تو اون تاپیک که همه توی این مسیرن ورودت به دسته ادمهای اگاه رو تبریک میگم
خدایا شکرررت خوشبختی یعنی من و تو و خدا تا ابد در کنار هم با تمام چیزهای خوبی که خداوند بهمون میبخشه عشق سلامتی ثروت خوشبختی 😍😘

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جوجو میشه لینک تاپیک رو به من بدی؟؟؟؟؟؟
بارداری مثل یک جور جادوست. جادویی که همه چیز را تغییر می دهد. جادویی که تو را تغییر می دهد و دیگر اسمت را برای همیشه عوض می کند. بعد از این کسی هست که تو را مادر صدا خواهد کرد. مادر.❤️❤️❤️
من خیلی از قانون جذب نتیجه گرفتم خیلی زیاد مطمئنباش اگه واقعا بهش معتقد باشی عالیه
بارداری مثل یک جور جادوست. جادویی که همه چیز را تغییر می دهد. جادویی که تو را تغییر می دهد و دیگر اسمت را برای همیشه عوض می کند. بعد از این کسی هست که تو را مادر صدا خواهد کرد. مادر.❤️❤️❤️
جوجوی تو اون تاپیک حدود ١٠صفحه رو خوندم که تصمیم گرفتم منم تو کارهام این قانون رو استفاده کنم ولی یه سری چیز هاشو قبول نداشتم مثلا اینکه به فرشته نامه بنویسی!!
یه صلوات بفرستید واسه حاجت رواییم لطفا 
امیکا تو شرایطی که دنیا رو سرم خراب شده و بود و خیلی ناامید بودم کتاب راز رو خوندم خیلی اتفاقی بااین کتاب آشنا شدم و واقعا نجاتم داد
در قرانم اومده ما 6 تا فرشته نگهبان داریم من خودم از نامه به فرشته ها نتیجه گرفتم
خدایا شکرررت خوشبختی یعنی من و تو و خدا تا ابد در کنار هم با تمام چیزهای خوبی که خداوند بهمون میبخشه عشق سلامتی ثروت خوشبختی 😍😘
گلاره کلا نمیدونم چرا منفی زودتر جذب میشه آخ همین حرفمونم انرژی منفی داره
امیکا نامه نوشتن به فرشته واقعیه حتی صحبت کردن یا درخواست کردن راستش منم نامه نمینویسم ولی صحبت و درخواست میکنم ولی خالم و مامانم نامه مینویسن.اونا کتاب از دولت عشق از کاترین پاندر رو خوندن و نامه رو خیلی قبول دارن و نتیجه هم میگیرن
ممنون جوجو