2789
عنوان

حاملگی

153 بازدید | 22 پست

خانما من پنج ماهه عروسی کردم...اولا خیلی دوست داشتم حامله بشم الان حامله شدم و پشیمونم خیلی حس نا امیدی بهم دست داده اصلا این بچه رو نمیخام انگار خیلی دلم شکسته

چند ماهته عزیزم 

چند سالته

خوشحالم که اینجام و میتونم با آدمای زیادی در ارتباط باشم😊 .. دنیا جای قشنگ تری میشه اگر به آدما صرف نظر از اعتقاد و طرزفکرشون احترام بذاریم👌   قراره یه کالیمبانواز حرفه ای بشم😍🎼عاشق همسرمم💕   علاقمند به روانشناسی، نجوم، و چیزای عجیب غریب و هیجان انگیز😁

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

دیگه چاره نداری مسئولی در برابر بچت باید نگهش داری و حفظش کنی من با وجود اخلاق بد شوهرم و پشیمونی از بارداری نگهش داشتم با اینکه صدبار گفت بندازش اما تو وجود من بود و در برابرش مسئول بودم

خسته ام نیست کسی حال مرا درک کند☆☆کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند
اولش خیلی جدی بودم حتی روزی که بی بی چکم مثبت شد خیلی خوشحال شدم الان خیلی ناامیدم 😔

منم ۱۹سالمه من یکسال انتظار ک باردار شم وقتی دوماهم بود دقیق مث توبودم الان چهارماهمه بهتر شدم ... بری ببینیش این حرفا یادت میره

میشه واسه سلامتی تودلیم یه صلوات بفرستید😍۱۸/۶/۱۴۰۱ بی بی چکم بعدازیکسال انتظارمثبت شد 😍خدایاشکرت😍
دیگه چاره نداری مسئولی در برابر بچت باید نگهش داری و حفظش کنی من با وجود اخلاق بد شوهرم و پشیمونی از ...

خیلی اشتباه کردم با یه تصمیم خودسرانه مرتکب این کار شدم 

منم 23 سالمه و سه ساله ازدواج کردم اما میترسم بچه بیارم پشیمون شم

خوشحالم که اینجام و میتونم با آدمای زیادی در ارتباط باشم😊 .. دنیا جای قشنگ تری میشه اگر به آدما صرف نظر از اعتقاد و طرزفکرشون احترام بذاریم👌   قراره یه کالیمبانواز حرفه ای بشم😍🎼عاشق همسرمم💕   علاقمند به روانشناسی، نجوم، و چیزای عجیب غریب و هیجان انگیز😁
اولش خیلی جدی بودم حتی روزی که بی بی چکم مثبت شد خیلی خوشحال شدم الان خیلی ناامیدم 😔

سنت خیلی کمه 

ولی راهیه که رفتی 

سعی کن به بچت فکر کنی 

به قشنگی ها و لذت های یه نوزاد

به اینکه خیلی ها الان ارزو داشتن یه نینی تو شکمشون باشه 

دوست عزیز لطفا لایک نکن ممنون
واقعا یعنی این حس مسخرم از بین می‌ره 

اره فک کنم افسردگی من داشتم دیوونه میشدم ب زمین واسمون گیر میدادم بحث میکردم ازهمه متنفرشده بودم

میشه واسه سلامتی تودلیم یه صلوات بفرستید😍۱۸/۶/۱۴۰۱ بی بی چکم بعدازیکسال انتظارمثبت شد 😍خدایاشکرت😍