2789
عنوان

حاملگی

| مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 22 پست
سنت خیلی کمه  ولی راهیه که رفتی  سعی کن به بچت فکر کنی  به قشنگی ها و لذت های یه ن ...

23 خوبه بنظرت برا بچه دار شدن

خوشحالم که اینجام و میتونم با آدمای زیادی در ارتباط باشم😊 .. دنیا جای قشنگ تری میشه اگر به آدما صرف نظر از اعتقاد و طرزفکرشون احترام بذاریم👌   قراره یه کالیمبانواز حرفه ای بشم😍🎼عاشق همسرمم💕   علاقمند به روانشناسی، نجوم، و چیزای عجیب غریب و هیجان انگیز😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی اشتباه کردم با یه تصمیم خودسرانه مرتکب این کار شدم 

منم دقیقا حس تورو داشتم تازه شوهرمم وقتی فهمید حاملم پدرمو دراورد حتی دو لیوان دمنوشم خوردم با وجود لکه بینی ولی پشیمون شدم و خدا برام نگهش داشت بارداریم همش تو استراحته و رابطم با شوهرم افتضاح تر شده اما بچه گناهی نداره باید مراقبش بود خودش ک نخاسته بیاد

خسته ام نیست کسی حال مرا درک کند☆☆کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند
منم دقیقا حس تورو داشتم تازه شوهرمم وقتی فهمید حاملم پدرمو دراورد حتی دو لیوان دمنوشم خوردم با وجود ...

من اتفاقا شوهرم عالیه خیلی مراقبمه به همه ی حرفامم گوش میده ولی نمی‌دونم چه مرگم زده اینجوری شدم 

23 خوبه بنظرت برا بچه دار شدن

نمیدونم عزیزم

بستگی به خودت داره که از لحاظ ذهنی به بلوغ رسیده باشی

بستگی به همسرت داره به شناخت کامل ازش رسیدی؟

زندگیت نرماله؟ قهرو دعوا توش نیست؟

از لحاظ مالی میتونین یه بچه رو ساپورت کنین؟

بستگی به فرهنگ و شهرتون هم داره

بعضی جاها ۱۶ سالگی بچه دار میشن 

بعضی جاها ۳۵ سالگی

دوست عزیز لطفا لایک نکن ممنون
همش سعی میکنم به خرید سیسمونی به چیزای خویش فکر کنم اما نمیتونم 

بهم  ریختگی هورمونی تو بارداری هم تاثیرگذاره

ولی اگر میبینی خیلی داری اذیت میشی برو پیش مشاوره روانشناس

دوست عزیز لطفا لایک نکن ممنون