2777
2789

من ۳ ماه پیش موهامو هایلایت کردم، ولی خیلیییی وز شده دوست دارم کراتین کنم صاف بشه، همون موقع بهم گفت کراتین نکن به موهات آسیب میرسه الان ب نظرتون بعد ۳ ماه بخوام کراتین کنم موهام اذیت میشه؟ تجربه ای نظری برای صافی مو‌ندارین بعد دکلره؟؟؟ 🙄🙄

بچه کوچیک دارم شاغلم هستم موهامم بعد حموم بهم ریخته میشه اشفته میشم😫😫😫😫😫

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من سه روز بعد دکلره کراتین و پروتئنه کردم 

هر کاربری رو بدون دلیل لایک کردم یعنی تو امضاش گفته برام دعا کنین من براش دعا کردم یا گفته صلوات بفرستین براش فرستادم و لایکش کردم  ............................................ کودک که بودیم چه دلهای بزرگی داشتیم اکنون که بزرگیم چه دلتنگم .کاش همان کودکی بودیم که حرفهایش را میتوان از نگاهش خواند اما اکنون اگر فریاد هم بزنیم کسی نمی‌شنود و دل خوش کرده ایم که سکوت کرده ایم   
موهاتون اسیب ندیده؟ راضی هستین؟

نه آسیب ندید ریزش موهام هم کامل از بین رفت.فقط رنگ موهام تغییر کرد که بعد چند روز رفتم آرایشگاه برام رنگساژ زد خوب شد 

هر کاربری رو بدون دلیل لایک کردم یعنی تو امضاش گفته برام دعا کنین من براش دعا کردم یا گفته صلوات بفرستین براش فرستادم و لایکش کردم  ............................................ کودک که بودیم چه دلهای بزرگی داشتیم اکنون که بزرگیم چه دلتنگم .کاش همان کودکی بودیم که حرفهایش را میتوان از نگاهش خواند اما اکنون اگر فریاد هم بزنیم کسی نمی‌شنود و دل خوش کرده ایم که سکوت کرده ایم   
رنگ موهاتون خیلی تغییر کرد؟؟

دودی بودن موهام با کراتین زرد شدن