2777
2789

بالای ده تومن،بستگی داره به کلینیک

مراقبت هم داره تا چندوقت

خودم نکاشتم درحال تحقیقم

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهرشوهر من دوسال پيش تهران انجام داد ٨ مليون خيلي خوب و طبيعي شده  نريخته هم

عزیزم اطلاع دارین کدوم کلینیک کاشتن؟

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
بالای ده تومن،بستگی داره به کلینیک مراقبت هم داره تا چندوقت خودم نکاشتم درحال تحقیقم

🥺🥺🥺پ بااین ابروهای کم پشت باید سر کنیم

خواستن شجاعت میخواد داشتن لیاقت👌❤
🥺🥺🥺پ بااین ابروهای کم پشت باید سر کنیم

من فعلا دارم پول جمع میکنم ببینم میتونم ریسکشو قبول کنم یا نه

یه سوال موهایی که از مشت سر برمیدارن درمیاد یا نه 

بله،بخیه میزنن موها دوباره رشد میکنه و میپوشونه