📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
از اونجایی که مو برداشتن همون اونجا در میاد میگن از موهای کسی دیگه هم میشه کاشت مویرمصنوعی
از موی مصنوعی اطلاعی ندارم،اما میدونم قبل کاشت مشاوره میری بسته به حجم و جنس موهات تصمیم میگیرن کاشت کنن یا نه
📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
اخه خیلیا گفتن موهامون لخت بود و ابروهامون بعد کاشت حالت مسواکی گرفت
یا تار موهاشون ضخیم بود و بعد کاشت مصنوعی شدن
منخودم پارسال کاشتم هزینه ۶ونیم دادم امسال شده ۷ونیم برای من سه بار تو فاز ریزش رفت الان کاملا جا افتاده و پر پشت و خوبه دوهفته مرتقبت داشت حین کاشت هم اصلا درد نداشت