2777
2789
عنوان

چجوری با خانوادتون...

175 بازدید | 21 پست

که افکارای قدیمی دارن مدام محدودتون می‌کنند صحبت کردید که دیگه محدودتون نمیکنن؟

تردید نکن که نوری هست🌝🍀                                    تو به اندازه ی🦋شدن زیبایی!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانواده من اینطوری بودن ولی خب انقدر باهاشون حرف زدم و انقدر فیلم دیدن که دیگه براشون عادی شد و دیگه محدودم نمیکنن

من اینجام تا نی نی سایت بدون تماشاچی نمونه ، من هستم تا وقتی تاپیک زدید احساس تنهایی نکنید ، من تاپیکای تک تکتونو تماشا میکنم.

هیچ گونه قانع نمیشن

همینطور که اونا نمیتونن مارو قانع کنن ماهم نمیتونیم اونارو..

هر دو باید به راه خودمون ادامه بدیم

آرزوهاتو فالو کن مطمئن باش یه روزی بک میدن 💫❤️‍🔥 

اگه حرف روشون تاثیر داشت که اینهمه سال تفکراتشون این نبود

اهمیتی ندادم به حرفاشون و کار خودمو کردم

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍
هیچ گونه قانع نمیشن همینطور که اونا نمیتونن مارو قانع کنن ماهم نمیتونیم اونارو.. هر دو باید به راه ...

من تونستم و قانعشون کردم

من اینجام تا نی نی سایت بدون تماشاچی نمونه ، من هستم تا وقتی تاپیک زدید احساس تنهایی نکنید ، من تاپیکای تک تکتونو تماشا میکنم.
چجوری؟

خب اون قدیم قدیما محدودم میکردن ولی با گذشت زمان وقتی چند تا سریال خارجی دیدن و بعدش پای حرفای من نشستن دیدن حق دارم و براشون عادی شد و دیگه محدودم نمیکنن تازه حمایت هم میکنن ازم‌. خودمم تعجب کردم از این همه تغییر ولی حقیقت اینه آدما افکارشون مدام در حال تغییره

من ۱۶ سالمه هیچ جاهی تنهایی نمیتونم برم 

با دوستام نمیتونم بیرون برم 

هر لباسی که میپوشم چهار ساعت سبک سنگین میکنه

شاید خیلی مسخره باشه ولی میخواستم گوشمو دوباره سوراخ کنم 

گفت ک این کارا قرتی بازیه و فلان 

اصلاح صورت نمیتونم کنم (البته یواشکی اصلاح کردم)

ی عکس پروفایل بزارم چهار ساعت باید حرف بشنوم 

موندم چیکار کنم 

مذهبی نیستن 

افکارشون قدیمیه

نمیدونم چرا جم بستم 

منظورم بابامه کلا

تردید نکن که نوری هست🌝🍀                                    تو به اندازه ی🦋شدن زیبایی!
البته سركار و دانشگاهم تاثير گذار بود

ینی با گذشت زمان درست شد؟

خانواده من اینطوری بودن ولی خب انقدر باهاشون حرف زدم و انقدر فیلم دیدن که دیگه براشون عادی شد و دیگه ...

مشکل من اینجاست ک نمیدونم چی بگم 

هر وقت اعصابم خورد میشه گریه م میگیره و نمیتونم حرف بزنم