2777
2789
عنوان

چجوری با خانوادتون...

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 21 پست
خب اون قدیم قدیما محدودم میکردن ولی با گذشت زمان وقتی چند تا سریال خارجی دیدن و بعدش پای حرفای من نش ...

خوش ب حالت چ منطقی

تردید نکن که نوری هست🌝🍀                                    تو به اندازه ی🦋شدن زیبایی!
بابام مامانمو راضي ميكنه چون اصلا اهل گير دادن نيست زاسه همين هر كاري بخوام انجام بدم به بابام ميگم ...

من مامانم مشکلی نداره فقط بابامه ک گیر میده

حرفای مامانمم تاثیری نداره

گفتم...ی چیزایی جزئی دیگه هم هست ک انقدر می‌خرن یادم رفته اصن

تردید نکن که نوری هست🌝🍀                                    تو به اندازه ی🦋شدن زیبایی!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ۱۶ سالمه هیچ جاهی تنهایی نمیتونم برم  با دوستام نمیتونم بیرون برم  هر لباسی که میپوشم ...

اینا درست میشه.

باید باهاشون حرف بزنی. خانواده من الان فرهنگشون کاملا عوض شده. 

طوری فرهنگشون عوض شد که حتی گوش داداشم هم سوراخه و پیرسینگ میزاره.

خودت باید پافشاری کنی سر اینکه دوست داری گوشتو یه سوراخ دیگه بزنی.

مطمئنم درست میشن خانواده ات فقط تو تسلیم نشو

من اینجام تا نی نی سایت بدون تماشاچی نمونه ، من هستم تا وقتی تاپیک زدید احساس تنهایی نکنید ، من تاپیکای تک تکتونو تماشا میکنم.
من مامانم مشکلی نداره فقط بابامه ک گیر میده حرفای مامانمم تاثیری نداره گفتم...ی چیزایی جزئی دیگه ه ...

به مامانت بگو با بابات حرف بزنه

من اینجام تا نی نی سایت بدون تماشاچی نمونه ، من هستم تا وقتی تاپیک زدید احساس تنهایی نکنید ، من تاپیکای تک تکتونو تماشا میکنم.
اینا درست میشه. باید باهاشون حرف بزنی. خانواده من الان فرهنگشون کاملا عوض شده.  طوری فرهنگشون ...

فک نکنم آخه مثلا بابام عمه هامم همینجوزی محدود میکرد 

یکیشون گوش نمی‌داد اوکی بود 

البته خو اون داداشش بود من باباممه🤦🏻‍♀️

مثلا تلگرام و اینستا هم نمیتونم داشته باشم 

من ۱۶ سالمه هیچ جاهی تنهایی نمیتونم برم  با دوستام نمیتونم بیرون برم  هر لباسی که میپوشم ...

دانشگاه رو نمیزاره..

کلاسی که مخطلت باشه هم همینطور