2777
2789
عنوان

🍃♥️قانون جذب♥️🍃

| مشاهده متن کامل بحث + 7853 بازدید | 397 پست

سلام دوست خوبم🤝☘️

خداروشکر بخاطر حس و حال عالی و مثبتت💚

ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻‍♀️
سلام دوست خوبم🤝☘️ خداروشکر بخاطر حس و حال عالی و مثبتت💚

سلام بروی ماهتون، روزتون عالی، عالی، عالی💚💚💚

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یک تکنیک شاد و پر ازخنده برای دوستان قانون جذبیمون😀💚😍

تکنیک لبخند زیر رو تبدیل ب چالش کنید😌

برای داشتن یک روز فراااا عااالی تکنیک زیر رو انجام بدید☺️🌱

تصور کنید امروز براتون یک مسابقه گذاشتن ب اسم 

«لبخند ۱۰ میلیونی»

شرطش هم اینه ک از صب ب محض بیدارشدن تا شب موقع خوابیدن لبخند بزنید😌

این تکنیک عالیه حتما امروز امتحان کن

فقط یادت باشه اگ یهو ب خودت اومدی و لبخندی در کار نبود باختی هاااا🤨

از ۱۰ میلیون تومان امروزتم خبری نیس🤷🏽‍♀️

خب کاری ک باید بکنی اینه ک مطابق تصویر ب محض بازشدن چشمت لبخند بزنی و این لبخند رو تا شب حفظ کنی😝

✨بالبخند صورتتو بشور

✨بالبخند صبحانه بخور

✨بالبخند ب افکار منفی بخند

✨با لبخند به سرکار برو

✨بالبخند برخورد عالی داشته باش

☄️نمیگم از خنده غش کنیاااا نه...!

فقط یک لبخند اینجوری🙂

امروز هرکسیییی هرچیزیییی گف لبخندت رو حفظ کن و نفس عمیق بکش هر اتفاقی هم افتاد لبخند ۱۰ میلیونی امروزو از دست نده🤗

خب ببینیم کی برنده میشه🤑

ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻‍♀️

خب بچه ها میخوایم سه عامل مهم در قانون جذب رو بگیم🙌🏾

1️⃣قدر دانی و شکرگذاری

2️⃣ایمان ب دریافت خواسته ها

3️⃣شادی و خنده

♦️یکی از نکته های قانون جذب در زندگی اینه ک ب نکته های مثبت دیگران هم توجه کنیم تا اون ویژگی هاهم ب زندگی ما وارد شه

وقتی تو زندگی میخای چیزی رو جذب کنی حواست باشه ک رفتارت با گفتارت تضاد نداشته باشه

باید نسبت ب پول حس خوبی داشته باشی تا ثروت لازم رو کسب کنی و از بکار بردن جملات منفی نسبت ب پول خودداری کنی♦️

🔸شکرگذاری بهترین راهیه ک میتونی ب خواسته هات برسی

برای رسیدن ب خواسته هات باید احساس کنی ب اون رسیدی و دریافتش کردی💚🤝

قرارنیس ک باافکار دیگران زندگی کنیم♦️

و قرار نیس ب شیوه ای ک دیگران برای ما چیدن هماهنگ باشیم♦️

خودت برای خودت زندگی کن🍃

همونطور ک دوس داری🍃

همونطور ک لذت میبری🍃

و مطمئن باش اگ خودت ب فکر خودت نباشی کسی تو این دنیا خوشبختی و شادی رو بهت تعارف نمیکنه🤝💚

ی روزایی هس ک خودتی و خودت🖤💎

ب ی جا تکیه میدی و ب خودت میگی:واقعا من اینهمه مشکلاتو تحمل کردم؟!

باورنکردنیه😎🤷🏽‍♀️

ینی من تحمل کردم؟!ینی من تونستم؟!❗️

بعدش ی لبخند عمیق روی صورتت نقش میبنده...

راضی هستی از زندگیت و این خوشحال ترت میکنه🙂🧿

همه این رضایت رو زمانی میتونی بدست بیاری ک تو اوج مشکلات،اوج اوجش،کم نیازی و تحمل کنی🙁💪🏾

سخته خیلی سخت!اما به عملشه ک اعتبار میگیره،امروز اگ بد بود،دیروز اگ بدتر بود،دلیلی نداره فرداهم بد باشه!💆🏽‍♀️

این ذهنیت رو عوض کن!

هرروز ی روز تازس ب خودت بگو:من ی ادم سختم ک قرار نیس بااین مشکلات از پا دربیام و میدونم ک خداوند مشکلات منو جلو جلو حل کرده🤝💚

خدایا شکرت😍

چله عزت نفس روز دوم🖌

هرکسی درونش ی گالیور داره ک هی میگ من میدونم نمیتونم  البته ب نسبت قدرت و ضعف عزت نفسش

بعضی از دوستان بهش میگن منتقد درون...💥

فرقی نمیکنه چی بزاری اسمشو مهم اینه ک تا میخای ی کار درست انجام بدی و تازه شروع کنی زود پیداش میشه و بهت میگ ک تو نمیتونی یا تو از دستت برنمیاد ینی همون اول کار میترسونه تورو!😏

اگ دقتم بکنی بیشتر تو کار مثبت و کارایی ک ب نفعت هس سرو کلش پیدا میشه!

مثلا الان فکر میکنی برای کنکور ارشد بخونی و رتبه تک رقمی بیاری همون اولش بهت میگ بابا تو‌ک نمیتونی بعد ۱۰۰ تا استدلال هم برات میاره البته این مثال خیلی واضحه بیشتر تو شرایط عادی تر اولِ کار طوری منصرفت میکنه ک خودتم نمیفهمی چیشد😕💥

☘️البته این قدرتمند شدن منتقد درونت ب شرایط بزرگ شدن تو خانواده و اطرافیان برمیگرده و البته زندگی امروز...

مثلا بچه ای ک میخاد یکاری انجام بده،تصمیم میگیره شروع میکنه و نمیتونه!زود پدرش میگ:تو نمیتونی تو توانش رو نداری تو بلد نیستی

خب یبار دوبار سه بار بعدش منتقد درون قدرتمند میشه و هردفه کار بابای بچه رو انجام میده

تو‌نمیتونی خودت رو خراب نکن تو جمع،تو تواناییش رو نداری و فلان 

اگ میخای رو عزت نفس کار کنی باید ب جنگ منتقد درونت بری💪🏾

فردا بررسی کن‌و‌دقت کن ببین چن جا منتقد درونت جلوتو میگیره و بنویس فکر کن تو گذشتت ببین میتونی بفهمی چقد ب منتقد درونت فرصت دادی تا جولان بده تو زندگیت...

اونارو هم بنویس برای خودت تا فرداشب...🤝💚

💙شکرگذاری روز پنجم💙

خدایا از تو درخواست میکنم ب نام مبارکت،ای الله،ای بخشنده

ای مهربان،ای کریم،ای نگهدار،ای بهترین امرزنده،ای بهترین گشاینده،ای بهترین یاور،ای بهترین داور،ای بهترین روزی دهنده،ای بهترین نازل کننده،ای بهترین احسان کننده ذخیره ی من در روز سختی ،ای امید من هنگام مصیبت،ای مونس من هنگام ترس و وحشت،ای رفیق من در حال غربت،ای دوست دار و ولّی من در حال نعمت،ای دلیل و رهبر من وقت حیرانی،ای دارایی من در روز نیازمندی،ای پناه من وقت اضطرار و پریشانی 

دوستت دارم عاااااشقتمممم خدای خوبم💚🤝💕

درود و سپاس ب خداوند مهربون😍🍃

خدایا شکرت

ب من یاد یاد دادی ب معنی زندگی فکر کنم💕

خدایا شکرت،تو ب من گفتی زندگی ینی اشتی با خودت ینی شرافت های انسانی

خدایا شکرت،زندگی ینی دلی رو شاد کردن،اشکی رو پاک کردن

خدایاشکرت،زندگی ینی صدای عشق رو شنیدن و غم و اندوه رو از دلی زدودن

خدایاشکرت،زندگی ینی حضور گرم و دست نوازشگر پدر

خدایا شکرت،زندگی ینی مهر عاشقانه یک مادر،زندگی ینی بودن دوستان ناب

خدایا شکرت،زندگی ینی هرلحظه و هرروز شاکر و سپاسگذار بودن

خدایاشکرت،ای معبودم ک بامن هستی و همراهم هستی☘️

پس یاریم کن تا سپاسگذارباشم و قدر و ارزش پدرو مادر ک برای من زحمت کشیدن رو بدونم💚

اونایی ک پدرو مادر دارن خداجونم حفظشون کنه سلامت باشن و اونایی ک اسمونی شدن روحشون قرین رحمت و‌ارامش🤝💙

چله عزت نفس روز سوم🌻🍃

دقت کردی وقتی داشته هاتو تک ب تک برای خدا نام میبری یهو حست خوب میشه؟!جالبه نه؟!

انگار نزدیک ترین فرکانس ب خدا شکرگذاریه خیلی احساس ادم خوب میشه میگی نه؟!

همین الان ۱۰ تا از چیزایی ک داری نام ببرو بگو:خدایا شکرت🙏🏻

بعدش تا ۲ ساعت شارژی چون تمرکزت میره رو داشته هات🙂

عموم کسانی ک تو عزت نفس مشکل دارن بخاطر اینه ک قدر داشته هاشون رو نمیدونن و اصلا نمیدونن چیا دارن 

عموم کسایی ک افسردگی دارن بخاطر اینه ک تمرکزشون رو نداشته هاشونه

خدا ب حضرت موسی وحی کرد ک:ای موسی مرا چنان ک باید شکر کن🍃موسی گفت:پروردگارا چگونه تورا چنان ک باید شکر گویم حال ان ک هر شکری ک تورا گویم خود نعمتی است ک تو ب من ارزانی داشته ای

خدا گفت:ای موسی حال ک دانستی توفیق ان شکر را هم من ب تو داده ام شکر مرا ادا کرده ای💚

من میخام از ته دل بگم خدایا شکرت🙏🏻🍃

ی ایه ای از قران هست ک میگه:وَقَلیلٌ مِن عِبادِیَ الشَکور✨

«واندکی از بندگان من سپاسگذارند»

پس سپاسگذاری از خدا خیلی مهمه ک اینجوری تو قران گفته

باید یکاری کنیم ک واژه الهی شکر تو ذهنمون مدام بچرخه 

پس شکر گذاری رو اغاز میکنیم🌼

دفترو خودکار اماده

میخام تمرین شکرگذاری رو بگم

خب دفترو خودکارو بزارید جلوتون و صفه اولو بازکنید و بنویسید:

و زیرش اسم و فامیلی خودتو بنویس

خب تمرین امروز اینه:

شکرگذاری بخاطر نعمت جسم سالم و سلامتی💚

دوستای خوبم:۲۰ ویژگی خوبت از بدنت و جسمت رو بنویس و جلوش با ی رنگ دیگ با لحن خودت از خدا تشکر کن مثلا:

خدایاشکرت ک این نعمت خوب رو بهم دادی دوست دارم خداجونم🍃

مثال میزنم:کلیه هام؛خدایا شکرت بهم کلیه های سالم دادی دوست دارم خداجونم✨اخه خیلیا ازین نعمت محرومن اما تو بهم دادیش خداجونم عاشقتم✨

وقتی۲۰ تا از نعمت های سلامتیتو نوشتی و بخاطرش سپاسگذاری کردی زیرش امضا بزن و دفترتو ببوس و بچسبون ب قلبت و ازته دلت بگو الحمدالله🙏🏻😍

💙شکرگذاری روز ششم💙

درود ب خداوندِ وفور و فراوانی💛

درود ب خدایی ک بهش اطمینان دارم و خودم و عزیزانم و همه اموراتم رو صفر تا صدش رو ب دستای قدرتمندش سپردم🌹

خدای بزرگ رو شاکرم ک توانایی و اگاهی درونیم رو هرروز بیشترو بیشتر میکنه🌹

خدایا هزاراااان بااار شکر ک یک روز پر از عشق و انرژی،ارامش و امنیت،اگاهی و فراوانی،ثروت و سلامتی رو شروع کردم🌿

خدایاا هزااارااان بار شکر ک امروز پیام اور عالی ترین خبرای زندگیمه🌿

خدایا هزارااان بار شکرت ک قلبم راهنمایی عشق و محبت و دوستیه🌿

خدایا هزاران بار شکررررت ک رفتارم سرشار از اطمینان ارامش و عشقِ🌸

خدایا هزاران بااار شکرت ک جاذب خوشبختی و‌ارامشم🤩😅💚

خدایا هزاران باااار شکرو سپاس برای سقف بالای سرم،خوشبخت هستم،حالم خوبه،انرژیم زیاده،رفاه مالی دارم،سلامتی جسمانی دارم و بابت تک تک نعمتا های داده شده و اونایی ک تو راهن تا وارد زندگیم بشن شکررررر🙏🏻✨🍃💚

چله عزت نفس روز چهارم🌻🍃

یکی دیگ از چیزایی ک ب عزت نفس لطمه میزنه منفی بافیه!

میدونی منفی بافی ینی چی؟ینی منفی دیدن

بزارید بیشتر توضیح بدم

دوستان ی ادم منفی باف اگ بهشت هم بره ایراد میگیره 

ادم منفی باف دست خودش نیس همیشه منفی بافی میکنه 

ادمای منفی باف یهو تو جمع ی حرف منفی میزنن و حال همه رو بد میکنن 

ادم منفی باف میگرده بدی هارو پیدا میکنه ب چن دلیل ک بگه میبینی؟میبینی فهمیدم اینجا مشکل داره؟شما ساده اید نمیفهمید

ببین اینو فلانی فوت کرد دیدی من زود فهمیدم...تو چقد چاق شدی ...اینجا چقد کثیفه بو میده شما نفهمیدید؟!

در واقع ادم منفی باف خیلی باهوشه اما از هوشش در پیداکردن نکات منفی استفاده میکنه و کم کم ب این کار شدیدا عادت میکنه کسی ک بیماری روانی منفی بافی داره در واقع کسایی هستن ک باهوشن ولی خودسازی نکردن...

و از هوششون دارن بر علیه خودشون استفاده میکنن و مدام ب چیزایی فکر میکنن ک خوب نیس...