2777
2789
عنوان

🍃♥️قانون جذب♥️🍃

| مشاهده متن کامل بحث + 7853 بازدید | 397 پست

افکار منفیتو تموم کن و تمام تمرکزتو بزار روی داشته هات

میدونی همین خورشید زیبا ک بعد از تاریکی شب میاد چ پیامی برامون داره؟!

مگ نشنیدی ک میگن پایان شبه سیه سپید است؟!🌞

این ینی بعد از هر مشکل و سختی اسونی هس

ی روزی میاد ک میگی سخت بود اما من تونستم💪🏾

مطمئن باش ی روزی پاداش تماااام تلاش هات و صبرت رو ب بهترین شکل ممکن دریافت میکنی و ب خودت افتخار میکنی ک اون لحظه تسلیم نشدی🌱

تو ب این دنیا اومدی ک بدرخشی پس خودتو باور داشته باش  تلاش کن و بدرخش🤝💚

ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻‍♀️

چرا باید شکرگذار باشیم؟🤔🌱

شکر گذاری ب داشته هامون‌برکت میده و مارو برای رییدن ب خواسته هامون یاری میکنه

شیطان رو از ما دور میکنه و ب روحمون قدرت میده

چیزی ک بهش فکر کنیم یا قدردانش باشیم رو جذب میکنیم

دائما بخاطر نعمت هایی ک بهمون داده شده خدارو سپاسگذار باشیم تا شاهد معجزه شکرگذاری باشیم🤝🌱

ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻‍♀️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چرا باید شکرگذار باشیم؟🤔🌱 شکر گذاری ب داشته هامون‌برکت میده و مارو برای رییدن ب خواسته هامون یاری ...

سلام ممنونم از مطالب.ممنونم ک تو خصوصی هم خیلی همراهم بودید.من خودم انجام میدما اگ نمیام تاپیک ببخشید🌹🦋

سلام ممنونم از مطالب.ممنونم ک تو خصوصی هم خیلی همراهم بودید.من خودم انجام میدما اگ نمیام تاپیک ببخشی ...

سلام خواهش میکنم دوست عزیز خوشحالم ک همراهیمون کردی💚🍃

موفق باشید بهترینا واستون🙏🏻

💙شکرگذاری روز چهارم💙

خدایا ازینک زنده ام و در کنار عزیزام هستم و ی روز شاد و سرشااار از عشق رو شروع کردم بینهایت سپاسگذارم✨

خدای مهربونم ازت درخواست میکنم امروز توفیق خدمت ب خانواده و هم نوع خودم رو داشته باشم✨

خدایا در راه انجام رسالتم ب کمک و نیروی تو نیاز دارم یاریم کن✨

یا رب العالمین؛همسرو فرزندم و همه عزیزام و مردم سرزمینم و زندگی و اموراتم رو صفر تا صدشو ب دستای مهربون خودت میسپارم✨

خداجونم شکرت بابت توفیق شکرگذاری ب من عطا کردی شکر و سپاسگذارم✨

خدایا شکرت ک هرروز ایمان من قوی تر و لطف تو بیشتر میشه شکر و سپاسگذارم✨

چیزایی ک نباید بخاطرش از کسی عذرخواهی کنی☘️

داشتن نظر شخصی

داشتن دیدگاه متفاوت

نه گفتن ب چیزایی ک‌دیگ تمایلی ب انجامشون نداری

وقت گذاشتن برای خودت

محدود کردن انرژی و توانی ک در اختیار دیگران میذاشتی

گفتن حقیقت

دنبال کردن رویاهات

حذف ادمای سمی زندگیت

انتخابای مهم زندگیت

تاوقتی ک زندگی و انتخابات ب کسی اسیب نزنه ن‌نیاز ب توضیح هس ن عذرخواهی🌱✨

چله عزت نفس🖌

روز اول🌻

هرکی میخاد عزت نفسِش بالا بره باید این تمرین رو انجام بده:

ی کاغذو خودکار تهیه کنید و اسم فامیلی خودتونو روش با خط درشت بنویسید و بعد زیرش خودتونو از لحاظ ظاهری توصیف کنید (ینی همون چیزی ک هستی رو توضیح بده)...همین کارو از لحاظ ارتباط با دیگران توصیف کن،ارتباطت با دیگران چطوره؟!کامل توضیح بده و بنویس نقاط قوت و ضعفتو...

و بعد همین کارو درمورد شخصیت کلی خودت بگو...شخصیتت چجوریه؟!کامل بنویس،نظر دیگران در موردت چطوره؟!تورو ب چی میشناسن؟!همه رو توضیح بده

بعد از لحاظ احساسی و ذهنی و ارتباط با خدا و حیطه کاریت هم بنویس ک چجوری هستی؟!ایناهمه رو بنویس...🌸

هرچقدر تعداد صفحات بیشتر باشه بهتر🌸

(این تمرین برای خودپذیرشی ک شررط اول عزت نفسِ خیلی مهم و ضروریه) خودتونو برای خودتون توصیف کنید...شما این تمرین رو باید انجام بدید🍃

خودت باش🌻

مردم چیزی رو ک بخوان بشنون میشنون و چیزی رو ک بخوان ببینن میبینن پس رفتار اونارو ب خودت نگیر

بیشتر مردم تورو اون مدلی ک همیشه بودی میبینن ن مدلی ک میخوای باشی🤷🏽‍♀️

اگ بتونی اونطور ک دوست داری زندگی کنی و نگران نظر دیگران نباشی همیشه رو ب جلو حرکت میکنی🌼🍃

سَبک شخصی خودتو داشته باش🌸

همه ما برای خلق واقعیت زندگیمون ب دنیا اومدیم 

وقتی من خودم و علایق خودمو نمیبینم و اصلا نمیدونم ب چی علاقه دارم یا از چ چیزی خوشم میاد این ینی خود واقعیمو نشناختم🤷🏽‍♀️

هرکس میتونه سبک زندگی شخصی خودشو داشته باشه اما ما این قانون فراوانی رو فراموش میکنیم

در واقع فراموش میکنیم ک خودمون خالق تجربه زندگیمون هستیم و میتونیم بینهایت فرصت برای زندگی ایده المون داشته باشیم💙

گاهی اوقات اتفاقات خوبی برامون نمیوفته در این مواقع افکار منفی مارو در برمیگیره حالا برای اینک از این افکار جلوگیری کنیم:👇🏾

«خداروشکر ب همین اتفاق ختم شد»

مثلا شما تصادف میکنید و ماشین دچار خسارت میشه اینجا ذهنتون شروع میکنه ب تکرار جملات منفی گفتن

و شما اگاهانه ب این توجه کنید و بگید خداروشکر ک خودم سالمم یا خسارت انچنانی ندیدم!

گفتن این جملات خصوصا در شرایط اینجوری سخته اما تکرار جملات منفی چ سودی براتون داره؟!

هیچی!!!جز دادن ارتعاش منفی و حالتونو بدتر کردن...

پس در هر شرایط بد و ناخواسته ای ک براتون اتفاق میوفته همینطور عمل کنید:اگ فلان چیز رو از دست دادم هنوز چیز دیگ ای دارم

اگ این رابطه خراب شد میتونست بدتر ازین باشه ولی بازم میتونم رابطه عالی تری پیداکنم...🤝🍃

اگ بتونید اینطوری ذهنتونو اموزش بدید و وسعت دیدتون رو عوض کنید واقعا ارامش میگیرید و اتفاقاات جالب و خوبی براتون میوفته

دیگ از هر اتفاق ناخوشایندی ازرده نمیشید و میتونید مسائل رو حل کنید و خودتونو قدرتمند احساس کنید💪🏾🌻☘️

سلام خداجونم 

بانام و یاد خودت شروع میکنم💙😍💙

خدایا این توانایی را به من عطا فرما تا در لحظه لحظه زندگی ام،در لحظه حال و برای انچه هم اکنون میگذرد زندگی کنم

کمک کن زیبایی ها و شادی هایی ک هم اکنون از ان برخوردار هستم را با اندیشیدن بیش از حد به گذشته ای که دیگر پایان یافته است و دغدغه بیش از حد برای اینده ای که نیامده است نادیده نگیرم❤️☘️

خدایا منو ببخش، خیلی دوستت دارم، عاقبت بخیرم کن🌹

خدایاشکر، خدایاشکر، خدایاشکر🌷

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا

احساسات و ارتعاشات✨🍃

هرچیزی ک شما در دنیای فیر فیزیکی ب اون فکر کنید میتونید در دنیای فیزیکی بدست بیارید ولی برای بدست اوردن اونا باید باور کافی داشته باشید

عواطف شما میتونن نشون دهنده میزان باورهاتون باشن

بطور مثال:اگ شما ی خونه جدید بخوای وقتی بهش فکر میکنی احساس خوشحالی و شور و شوق داشته باشی ب این معناست ک شما واقعا ب قدرت و توانایی خدا در فراهم کردن نیازهاتون ایمان دارید و ب زودی ب اونا میرسید 

در مقابل،اگ احساس ناراحتی یا ناامیدی کنی ب معنای اینه ک در جستجوی بهتری تا ب سطح کافی ارتعاش و انرژی برسی

احساسات شما همیشه بیانگر ارتعاشات شماست

کسی ک شاده دلایل بیشتری برای احساس شادی جذب میکنه 

کسی ک شکرگذاره چیزای بیشتری برای سپاسگذاری جذب میکنه

امروز دعاکنید و ازخدا هرچی ک دوست دارید درخواست کنید و افکار و احساس بهتری رو تمرین کنید و بدونید خواسته هاتون قطعا براورده میشه🤝☘️

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا