2777
2789
عنوان

🍃♥️قانون جذب♥️🍃

| مشاهده متن کامل بحث + 7858 بازدید | 397 پست

۹ فکت از فلورانس اسکاول شین♦️

🌱تا زمانی ک‌خواسته هات تحقق پیدا نکردن راجع بهشون باکسی صحبت نکن

🌱کلامتان را عوض کنید تا جهانتان عوض شود زیرا کلامتان جهانتان است

🌱شما تنها چیزهایی را ب سوی خود جذب میکنید ک همواره ب انها فکر میکنید

🌱کسی ک با خدا همراه شد شکست ناپذیر است

🌱خداوند ب زمان نیاز ندارد و‌هرگز دیر نمیکند

🌱تنها راه زنی ک اموال زندگی را ب تاراج میبرد افکار منفی خود اوست

🌱اگر خودتان را باور داشته باشید بقیه نیز شمارا باور خواهند داشت

🌱زندگی بازگشت اندیشه ها،گفتارها و کردارهای ماست ک دیر یا زود ب خود ما باز میگردد

🌱هرانچه را ادمی احساس یا ب وضوح تصور کندبر ذهن نیمه هوشیار اثر میگذارد و مو ب مو در صحنه زندگی ظاهر میشود

ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻‍♀️
نميدونم مشكل چيه تگ نميشيد🙁 بست جديد داريم عزيزم😊🌸

ممنون عزیزم، تاپیک رو ذخیره کردم، هر روز نگاهی بهش میندازم، شما دیگه زحمت نکشید و ممنون بابت مطالب خوبتون،🙏💐

برا ظهور آقا صاحب الزمان( عج) یدونه صلوات میفرستی؟ ممنونم،اللهم عجل لولیک الفرج، بالاخره که میشه مطمئنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ندومبه ولا😐حالا اگ همونو‌تگ کنم درسته یا ریپ کنم رو پیامت!

عشقم ریپ بزنی میام 

✌💪کد ملیتو حفظ باش.سر زده جایی نرو.قبل از عمل بینی حتما شیو کن.ادما همیشه تغییر میکنن.هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست.بعضی وقتا به ادما فرصت دوباره بده✨رفتی ارایشگاه اول کف قیمتو بپرس برای هر کاری،بعد بگو من بیشتر از اون مبلغو نمیدم.در همون حد کار کن برام،از من میشنوی دست تو زیبایی طبیعی صورتت نبر🦢افغانی جماعت ریپلای نزنه
ممنون عزیزم، تاپیک رو ذخیره کردم، هر روز نگاهی بهش میندازم، شما دیگه زحمت نکشید و ممنون بابت مطالب خ ...

😊💚

ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻‍♀️

از یک دوستی شنیده بودم که مثلا کسی می خواهد ازدواج کنه هر شب تصور کنه حلقه ازدواج دستشه یا مثلا چادری یا لباسی بخره به این انگیزه که قراره عقد کنه بپو‌شه 

نظرت درباره این مطالب چیه 

چقدر این جور کارها توی جذب خواسته مؤثره 

از یک دوستی شنیده بودم که مثلا کسی می خواهد ازدواج کنه هر شب تصور کنه حلقه ازدواج دستشه یا مثلا چادر ...

سلام صب بخیر 

میتونه ویژگی های شخص((همسرمجهول)) و تمام لحظاتی ک اومدن خواستگاری حلقه خریدن عقد کردن و...رو تجسم کنه هر روز ب مدت ۳۰ دیقه زمان لازمه البت زمان ب خودتون بستگی داره هرچی بیشتر وقت بزارید بهتر جواب میگیرید

اینطوری ازدواجی باب میلشون دریافت میکنن

سلام صب همگی بخیرو شادی💚🌱

امروز میخایم درمورد دوست داشتن خودمون صحبت کنیم😊🍃

همینجا زیاد میبینیم تاپیک خیانت کمبود محبت از سمت همسر و...

ببینید بچه ها امکان نداره شما خودتونو دوس داشته باشید و کسی شمارو دوس نداشته باشه

کسایی ک مورد بی مهری دیگران قرار میگیرن ته وجود خودشون از خودشون بدشون میاد

♦️جهان بیرون آینه درون ماست♦️

اگ تو بیرون از دیگران،خانواده و همسر محبت نمیبینی چون از درون ب خودت محبت نمیکنی!

کسی ک فک میکنه شریک زندگیش ادم خوبی نیس خیانتکاره دروغگوعه و...جدا بشن بعد از ازدواج مجدد بدون شک با همین طرز فکر همسر بعدی هم با مشخصات همسر قبلی وارد زندگیش میشه!!!

۹۹٪خیانتا چطور شکل میگیره؟؟؟

طرف خودشو دوس نداره،حالا این وسط با شریک زندگیش یا دوس پسرش قرار میزاره طرف ده دیقه رب ساعت دیر میاد

یا جواب تلفنشو نمیده!انقددد سوال پیچش میکنه کجا بودی😏چکامیکردی🤔باکی بودی🙄

هی داره ارتعاش منفی میفرسه/:

بچه ها منبع این ارتعاش منفی کجاس؟؟؟

اینجایی ک طرف خودشو دوس ندااااره

همینجا زیاد میبینیم تاپیک خیانت کمبود محبت از سمت همسر و... ببینید بچه ها امکان نداره شما خودتونو د ...

مثال اینک من ی موتور دارم پرواز میکنه و سخنگوعه😻🥴

پنج دیقه دیرتر میرم پیشش اون ب من نمیاد بگه کجابودیییی نکنه رفتی سوار موتور هندا شدی🤔😏

نهههه نمیگه چرااا؟؟چون اون خودشو خیلی بالاتر از هندا میبینه پس شانشو پایین نمیاره

ماها خودمونو هندا میبینیم ک طرف پنج دیقه دیر میکنه فک میکنیم هرمدل خیانتی ب ما کرده و انقد بهش گیر سه پیچ میدیم و ارتعاش منفی میفرسیم ک اگ بنده خدا هم اهل هیچ خبط و خطایی نباشه ما وادارش میکنیم بره سمت اینکارا...

📣خودتو‌کم نبینید،خودتونو کوچیک نکنید،خودتووونووووو هنداااا نبینید خانمااااا📣

سعی کنید خودتو بهترین کنید و خودتونو دوس داشته باشید 

اگ شما شخصیت خوبی داشته باشی ب خودت احترام بزاری و خودتو دوس داشته باشی طرف پنج دیقه ک هیچ یساعتم دیر بیاد اصن کَک‌ِت نمیگزه ک این کجارفته وچرا دیر کرده چون میدونی بهتر از تو پیدا نمیکنه تو کره زمین🤓🌸

پس الان متوجه شدیم ک ارتعاش منفی فرستادن چ کارایی ک با ما نمیکنه🙁😏

ی مدل دیگم داریم طرف ب مشکل مالی برمیخوره و یکی هس مشکل مالی نداره اما استرسشو داره 

ینی منتظره ک این اتفاق براش بیوفته 

عوض اینک شکرگذاری کنه هی ارتعاش منفی میده خدا کنه رییسم اخراجم نکنه،نکنه امروز با همکارم بحث کنم نکنه حقوقمو ندن!!!

حتی اگ الان اوضاعتون بده باید ی مورد مثبت پیدا کنید و‌تمرکزتونو‌ بزارید رو اون 

کسایی هم ک اوضاعشون خوبه شاکر باشید حستونو خوب کنید شکر نعمت نعمتت افزون کند🌱

خانم گلا کسی تمرین شکر گذاری رو انجام داده از روزی ک عنوان کردیم؟!

۳تمرین دیگ ک گفتم چطور؟!

لطفا نظراتونو بیان کنید بدونم اصن تا اینجا مثمر ثمر واقع شده مطالب یانه😊😅

سلاممم مرسی عشق قشنگم احتمالا کاربری دیگه ای مشابه منه. خیلی لطف کردی فداتشم

💚

دخت_فرفری_مهربون    

@خانوم_پرحاشیه    

شفتالگولو    

@اذرخش1    

@نازلی32    

@zahra_mahdi99  

@sogaddd1400      

@دکترزینب۲۰۰۰