2777
2789
عنوان

🍃♥️قانون جذب♥️🍃

| مشاهده متن کامل بحث + 7857 بازدید | 397 پست

♥️🌼خانمای گل اگر موافق باشید درکنار اموزش جذب،تمرین هم بزاریم

من تمرین رو براتون میزارم و امیدوارم ک انجام بدید و‌نتیجه بگیرید و درصورتی ک‌تمایل داشتید نتیجه رو اینجا اعلام کنید🌸🌿

حالا:ی دونه صلوات شمار بردارید صب ک چشاتونو باز میکنید از کوچکترین چیز تا بزرگترین نعمتی ک خدا بهت داده و تو زندگیت میبینی بخاطرش شکرگزاری کن و دکمه رو بزن تا شب ببین چقد چیزای باارزش داری و مدتها بابتشون شکرگزاری نکردی

مثال:سقفی ک بالاسرتونه،تونستین ی روز دیگ چشاتونو باز کنید و درکنار خانواده باشید

بچه هاتون‌سالمن وخوشحالن

همسرت نفس میکشه و بخاطر شما میره سرکار تا رفاه و اسایش فراهم کنه براتون

غذایی ک‌دارید تن سالمی ک‌دارید 

خنده ای ک‌میاد رو‌لبتون،سایه پدر مادر رو سرتون و...

لطفا لطفااا لطفااا نکات مثبت و قشنگ رو‌ببینید و نتیجه مثبت رو‌خودتون تو‌زندگی مشاهده میکنید😻🌿

شکر نعمت،نعمتت افزون کند

کفر نعمت از کفت بیرون کند✨

ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻‍♀️
♥️🌼خانمای گل اگر موافق باشید درکنار اموزش جذب،تمرین هم بزاریم من تمرین رو براتون میزارم و امیدوارم ...

سلام عزیزم ممنونم بابت مطالب خوب و انرژی بخشت--میشه لطفا منو لایک کنی؟عالی بود..فقط یه چیزی به جز قانون جذب قانون رهایی چیه؟میگن رها کن تا بهش برسی؟؟

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دوست دارم عزیزم😻💚 خوشحالم ک میتونم کمکی کنم و هدفم ازین تاپیک شناخت اصولی قانون جذبه♥️ در قا ...

🥰❤🤌👄ماچ ب کلت رولَهههه

✌💪کد ملیتو حفظ باش.سر زده جایی نرو.قبل از عمل بینی حتما شیو کن.ادما همیشه تغییر میکنن.هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست.بعضی وقتا به ادما فرصت دوباره بده✨رفتی ارایشگاه اول کف قیمتو بپرس برای هر کاری،بعد بگو من بیشتر از اون مبلغو نمیدم.در همون حد کار کن برام،از من میشنوی دست تو زیبایی طبیعی صورتت نبر🦢افغانی جماعت ریپلای نزنه
سلام عزیزم ممنونم بابت مطالب خوب و انرژی بخشت--میشه لطفا منو لایک کنی؟عالی بود..فقط یه چیزی به جز قا ...

سلام عزیزکم

خواهش میکنم ممنون‌ازشما ک وقت گذاشتید و‌مطالبو خوندید😊🌸

درست ترین تعریفی ک از قانون رهایی شنیدمو برات میگم:

اگ شما ب خواستتون‌بچسبید طوری ک‌ بترسید و دلهره داشته باشید نکنه بدستش نیارم،نکنه نشه،نکنه از دستش بدم...

این افکار ما ینی توجه و‌تمرکز بر روی ناخواسته ها ((ک در مطالب بالا توضیح دادم)) و باعث‌ارسال ارتعاشات نامناسب میشه...

ازونجایی ک جهان طبق قانون فرکانس کارمیکنه،ما ارتعاشاتی هم جنس ارتعاشات خودمون دریافت میکنیم

و درون رابطه عاطفی و هرچیزی ب مشکل میخوریم و ممکنه حتی از دست بدیم

پس رها کردن اینجا بدین معنیه ک نگران نباشی نترسی و‌احساس بد نداشته باشی

رهایی ینی ایمان ب اینک هراتفاقی برام بیوفته خیره

ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻‍♀️
هیچ‌وقت حس ناامیدی استرس اضطراب ب دلت راه نده ک همینا باعث‌میشه از هدفت دور بشی مطالبی ک گذاشتمو باد ...

خیلی خیلی ممنونم

بخدا قسم ایندفعه کاربریم رو بترکونین حلالتون نمیکنم  این چهارمیه...مرسی اه  
بچه ها برای رسیدن ب ارزوهامون و جذب اونا باید چن مرحله رو رد کنیم اولین مرحله ارتعاش:ارتعاش از نظر ...

عزیزم من قدرت جذب بالایی دارم ، اینو نمیدونسم  قانونع جذب و مدیتیشن و چاکراها رو بی اهمیت میدونستم

اما من از بچگی عادت داشتم قبل خواب ب ارزوهام فکر کنم و با ذوق بخابم (همون حالت الفا که بعدا فهمیدم چیه)

چندین بار ب چیزایی مختلفی رسیدم ، مث قرعه کشی ایران خودرو  در بدترین شرایط زندگیم ، تو خیلی شرایط از خیلی خطرات در امان بودم ک بعداز اون اتفاق خیلی شکرگذاری کردم

الان ازتون راهنمایی میخام چطور تقویتش کنم ؟با مدیتیشن؟یا شکرگذاری؟

عزیزم من قدرت جذب بالایی دارم ، اینو نمیدونسم  قانونع جذب و مدیتیشن و چاکراها رو بی اهمیت میدون ...

بسیار عالی💚

هردو جواب میده اما شکرگذاری در قانون جذب تاثیرش بیشتره 

با شکرگذاری کلی حسو حال خوب و‌نتیجه مثبت در زندگی میبینی و اینا همه باعث میشه ارتعاش مثبت داشته باشی و همسو با خواسته هات ک ب اوناهم ارتعاش مثبت فرستادی پیش بری 

سلام 

ممنونم به خاطر مطالبی که می گذاری 

یک سوال 

قانون جذب را برای نزدیکانمون هم می تونیم داشته باشیم 

مثلا برای دخترت ازدواج خوب. برای پسرت موفقیت و از این جور چیزها؟ 

[QUOTE=261024004]عزیزم هرچی تگتون‌میکنم ابی نمیشه پست جدید گذاشتم‌گفته بودید تگتون‌کنم😊🌿[/QUOTE

ممنونم،🙏🌹

برا ظهور آقا صاحب الزمان( عج) یدونه صلوات میفرستی؟ ممنونم،اللهم عجل لولیک الفرج، بالاخره که میشه مطمئنم