2777
2789
عنوان

🍃♥️قانون جذب♥️🍃

| مشاهده متن کامل بحث + 7853 بازدید | 397 پست
سلام من سر کارم هراز چندگاهی یه پسرو میبینم ازش خوشم میاد دلم میخواد جذبش کنم چکارکنم لطفا کمکم کن&n ...

سلام صب بخیر💐

عزیزم ی سوال اینجا مطرحه

اون شخص هم همین حسو ب شما داره؟!یا یه احساس یکطرفه دارید و میخواید از این طریق جذبش کنید؟

ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻‍♀️
سلام صب بخیر💐 عزیزم ی سوال اینجا مطرحه اون شخص هم همین حسو ب شما داره؟! یا یه احساس یکطرفه د ...

سلام عزیزم صبح شما هم بخیر نمیدونم احساسش و شاید باشه اما خیلی کوچیک درهر دوصورت و اگر میتونید توضیح بدید ممنون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم صبح شما هم بخیر نمیدونم احساسش و شاید باشه اما خیلی کوچیک درهر دوصورت و اگر میتونید توضیح ...

شما باید ویژگی هایی ک مدنظرت هست رو جذب کنی نه خود شخص رو

مثلا بگو من همسر خوش تیپ جذاب پولدار میخام 

میخام ک همسرم ازجایگاه شغلی عالی برخوردار باشه و هرچیزی ک ملاکت هست

عزیزم شما میتونید یه شخص رو هم جذب کنید

ولی نمیشه گفت صد در صد بهر حال اون شخص هم انسانه، اختیار داره و با توجه به احساساتی که داره ارتعاشات خاص خودشو میفرسته و ممکنه ارتعاشات اون قوی‌تر از شما باشه و یا اصلا با شما همسو نباشه. 

دوست گلم به شما پیشنهاد میکنم که از فکر یه شخص خاص بیای بیرون و به جای اینکه به اون شخص فکر کنی،به ویژگی‌هایی که دلت میخواد همسر آیندت داشته باشه فکر کن، به حس و حالی که دلت میخواد با همسرت تجربه کنی فکر کن،خودتو با همسرت (که یه شخص مجهوله) توی خونه یا تفریح یا هر جایی که دلت میخواد تصور کن و تمام این تصوراتت هم باید مثبت و قشنگ باشه

به چگونگی رسیدن به خواسته‌ت هم فکر نکن و مطمئن باش اگ نکاتی ک ذکرشده رو رعایت کنی حتما ب خواسته ات میرسی منتها اون سه مرحله ای ک گفتم داخل تاپیک رو بخون حتمااا خیلی کمکت میکنه☺️🌱

ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻‍♀️
بیشتر ویژگیای ظاهری و اخلاقی مد نظرم و داره

خب شما اول ب من بگو با قانون جذب اشنایی داری؟!مطالبی ک نوشتم خوندین؟!

سه مرحله فرایند خلق ارزو،درخواست کردن و دریافت رو مطالعه کردین؟؟چون خیلی میتونه مفید باشه این موضوع برای رسیدن ب خواسته هاتون

عزیزم ما انسانها اول ارزو میکنیم و میخااایم یچیزیو بدست بیاریم تو ذهنمون باید انقددد واضح اون رو تصور کنیم ک انگار داریمش و از داشتنش مطمئن هستیم

بعد بسپار ب کائنات ک اون منتظر فرمان توعه☺️

منتهااا نباید ذره ای انرژی منفی و یا دودلی داشته باشی چون‌ارتعاش منفی میفرستی و خلاف خواسته هات رو دریافت میکنی اون‌موقع میگی قانون جذب موثر نبود درصورتی ک خودت مراحلو ب درستی انجام ندادی

نمیشه گفت قانون جذب،برای جذب افراد حتماا موثره ولی میشه گفت که صد در صدی نیست.

چون بالاخره اون فرد خاص هم مثل ما انسانه،همون طور که خدا به ما اختیار داده،به اون هم داده،همونطور که ما آگاهانه یا ناآگاهانه از قانون جذب استفاده میکنیم،اونم استفاده میکنه و ...

تجربه شخصیم:

من یادمه همیشه از همسر ایندم ی تصوراتی داشتم ک میگفتم قدش بلنده چش رنگی خوش هیکله مسئولیت پذیره و ... و ب طرز عجیبی همونیه ک خواستم

از نظر مسکن:

میگفتم خونم بزرگه ویلایی هس ی قسمت حیاطو حوض قدیمی ابی میزارم میوه میریزم داخلش گل میکارم تو باغچه و دقیقاااا الان همونی شده ک میخام

باید خواسته هاتو بیان کنی همیشه نه اینک بگی باید بشه اگ اینکار بشه اگ طرف منو بخاد اگ بچه بیارم و...

باید بگی ی دختر بدنیا اوردم سفیده چش رنگیه فلان لباسو تنش کردم موهاشو خرگوشی بستم خودتو در اون لحظه ببینی

مثال:من باهمسرم خیلی خوشبختیم درصورتی ک(هنوز همسرمجهوله)

خونمون بهترین منطقه فلان شهره موقعیت شغلی خودمو همسرم عالیه از نظر درامد همه چی اوکیه و...

بسپار ب کائنات ببین چکارمیکنن برات😊🌿

تاحدودی دارم اشنایی

پیشنهاد میکنم مطالب تاپیکو بادقت بخونید وعمل کنید حتما ب خواسته هاتون میرسید

الان جدیدا تا میگم پسر قدبلندو سفیدو ...باشه فوری قیافه ی این پسر جلوم میاد وباعث میشه بیشتر ازش خوش ...

اگر دلهره و اضطراب دارین باید بزارید کنار

نباید استرس و اضطراب رسیدن رو داشته باشیم و بیتاب نشیم و صبور باشیم

چون کائنات بالاخره خواسته مارو اجابت میکنه.

باید با خواستمون هم ارتعاش باشیم،هم فرکانس باشیم تا اون شخص بتونه فرکانس شمارو دریافت کنه و جذب بشه

باید اون خواسته اتون رو تجسم کنید

باید درباره اش حرف بزنید

باید خودتون رو تو اون شرایط ک با اون شخص هستید قرار بدید،باید حسش ‌کنید،عمیقا حسش کنید و تو ذهنتون تجسم کنید

اول میگم قانون جذب چیه بعد میگم چجوری کارمیکنه و بعد میریم سراغ ارتعاش. ازکجا بفهمیم ما با خواستمون ...

عزیزم من لایک کن بیام بخونم تاپیکاتو سرفرصت 

میشه لطفا برای سلامتی و ظهور حضرت مهدی عج یه صلوات بفرستی🌹 ❣ الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ ❣💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک💚      «سلاما على قلبُ يتألمَ قبلُ المنامِ ويبكيُ بكاءَ العالمُ ولمِ يشعرَ بهِ احدُ.»سلام بر قلبی که قبل از خواب درد می‌کشد و به وسعت دنیا می‌گرید و کسی آن را احساس نمی‌کند...

هروقت تاپیک گزاشتی تگم کن گلم خیلی نیاز دارم ب اینجور مطالب 🌷

میشه لطفا برای سلامتی و ظهور حضرت مهدی عج یه صلوات بفرستی🌹 ❣ الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ ❣💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک💚      «سلاما على قلبُ يتألمَ قبلُ المنامِ ويبكيُ بكاءَ العالمُ ولمِ يشعرَ بهِ احدُ.»سلام بر قلبی که قبل از خواب درد می‌کشد و به وسعت دنیا می‌گرید و کسی آن را احساس نمی‌کند...
هروقت تاپیک گزاشتی تگم کن گلم خیلی نیاز دارم ب اینجور مطالب 🌷

حتما عزیزم

سلام ب همگی عصرتون بخیر🍃

دوستان اگ کسی هس اعلام حضور کنه میخام بقیه مطالبو بگیم😊🌸