2777
2789
عنوان

اوتیسم

| مشاهده متن کامل بحث + 7197 بازدید | 105 پست

hamrahbavaledin@

این آیدی کانال ایتا دکتر موسوی هست

اینجا میتونید وقت بذارید و ویسهاشون رو گوش بدین تا متوجه بشید که اوتیسم درمان دارد

اینم پیج اینستاگرامشون هست

Walaamousawi

شماره هم اگه خواستین استارتر شماره خودشو گذاشته بهشون پیام بدین گفتن که هم توضیح میدن و هم شماره دستیار خانم دکتر رو میدن بهتون.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۰۹۱۹۲۲۸۸۸۲۴ ایتا تلگرام پیام بدین لطفا انشاءالله هیچ مادری درگیر دکتر و درمانگرا نشه

عزیزم من به این شماره توی ایتا پیام بدم؟

[[[توکه مَجازی لاتی ،یه ساله بسته بگیر🫵😂( مهدیار)]👇 مُعافه اعصاب روان ،حوصله بحثم ندارم* من خطرناک نیستم اگه بعضیا نَخارن( نخارید دیگه ناموسا)**👈ببین بی ادبی کنی ما مُخِمون نمیکشه👉***من درمقابل سسشعر گفتناتونم هیچ دفاعی نمیکردم ازخودم ولی الانم دفاعی درکار نیس فقط حمله میکنم کلا حال کردم اَرنجو هجومی ببندم ،سه پنج دو بازی کنم...اینم بذار جیبت ترش کردی خوبه برات🍭
توکل برخدا انشاءالله به کمک من مادری که نجات پیدا کرده پسر کوچولو و عهد بستم مادرای دیگه رو آگاه کنم ...

اسی هستی؟؟؟؟چی شد الان پسرت چطوره؟

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

چه تابلو تبليغ كرد و كلا ر ي د به علم با توضيحش

تبلیغ نیست، منم الان سه ماهه روی روش ایشونم، نه پولی گرفته نه چیزی، پسرم داره خیلی عوض میشه، علم!؟ چیزی که مبنای علمی نداره یه مشت درمانگر رذل هستن که زندگی ماها رو تباه کردن

شکر تحت درمانه خیلی جهات خوب شده و هنوز کار داریم تا به بهتر شدنش

عزیزم شما چند وقته فضای مجازی رو قطع کردین و پسر شما به سر زدن هم داشت یا نه که با دستش بزنه به سرش.

عزیزم شما چند وقته فضای مجازی رو قطع کردین و پسر شما به سر زدن هم داشت یا نه که با دستش بزنه به سرش.

ببخشید من به جای ایشون جواب میدم 

پسر من هم به سرش می زد ولی الان 5ماهه با روش دکتر موسوی دارم پیش میرم معجزه شده 

بیقراریش خیییلی کم شاید در حد صفر 

به صورتش می زد بچه من الان تموم شده 

و خیلی پیشرفتهای دیگه 

مهم ترینش خواب آرام که قبلا چندبارتوی خواب بیدار می شد و گریه می کرد

روش خانم دکتر بینظیره

کاش همه بفهمند و گول شیادهایی که به نام درمانگر زندگی رو برای بچه و خانوادش تلخ کردن نخورن 

اميدوارم هرچي كه ميگي درست باشه 

مطمئن باشید یه روش کاملا جدید هست و موفق 

خیلیها باور نمی کنن خب حق دارن چون برخلاف علمی هست که توی دانشگاه و کتابهای روانشناسی تدریس میشه ولی علم واقعی این روش هست که مبتنی شده برفطرت انسان و کرامت او 

ببخشید من به جای ایشون جواب میدم  پسر من هم به سرش می زد ولی الان 5ماهه با روش دکتر موسوی دارم ...

ممنوندعزیزم مرسی .من خودم الان نزدیک بیست روزه قطع کردم پسر من انگلیسی حرف میزد علاقه‌ای هم فارسی نداشت الان فکر کنم تو همین چند روز بگم هفتاد درصد کامل فارسی حرف می زنه.اینبار که استقلال می‌دونه چیه هنوز تو مرحله لجبازی هستیم .این همه انرژی زیاد پسر شما و روابطش با بقیه چطور شده .پسر من رابطش خوبه ولی فقط یه مشکل داریم که میگه هر چی من میگم باید بشه .نمیدونم اینا چی میشن با این همه بدو بدو .اونا هم درست شدن

ممنوندعزیزم مرسی .من خودم الان نزدیک بیست روزه قطع کردم پسر من انگلیسی حرف میزد علاقه‌ای هم فارسی ند ...

رابطش از همون اول خوب بود دوست داشت با بچه ها بازی کنه ولی از وقتی مجازی رو قطع کردم قلدر تر شده و همه چیز رو برای خودش میخواد و یجورایی این حس استقلال طلبیش رو به رخ بقیه بچه ها میکشونه که این نشونه پیشرفت بچه هست و اینکه اینروش درمان کاملا درسته 

بدو بدو های بی هدف واقعا قطع شده و فقط به خاطر کنجکاوی و بازی راه میره نه مثل قبل که یک ثانیه آروم و قرار نداشت و الکی میدوید

نه نداشت من ۳ سالگی با دکتر اشنا شدم خداروشکر با دیروز خودش مقایسه میکنم فعلا در ساحل ارامش هستیم