2777
2789
عنوان

اوتیسم

| مشاهده متن کامل بحث + 7197 بازدید | 105 پست
علائم سندرم محتواهای الکترونیک دقیقا کپی علائم اوتیسم هست ولی الان همه رو اوتیسم تشخیص میدن چی شد ی ...

میسه لطفا از علایم پسرتون بگید؟ 

تکیه و توکل کن بر زنده ایی ک هرگز نمیمیرد...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

علائم سندرم محتواهای الکترونیک دقیقا کپی علائم اوتیسم هست ولی الان همه رو اوتیسم تشخیص میدن چی شد ی ...

میشه تو چند خط بگید چطوری باید از گوشی و تی وی دورشون کنیم

یهو از فردا دیگه گوشی ندم تی وی هم دو ساعت مثلا ببینه 

دو سالو نیمشه

هیچ علائمی که شبه اوتیسم یا اوتیسم باشه نداره 

من میخوام علائم ظاهر نشع

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
خخخخخخ همرو شما به خدا واگذار كردي ؟

شمارو واگذار کردم خوشتون نمیاد یا درمانگرید انشاءالله ب زودی نون دونی خیلیا تعطیل میشه و انشاءالله ب زودی همه بچه ها و مادرای زجر کشیده نجات پیدا میکنن از دست این شیادا

میشه تو چند خط بگید چطوری باید از گوشی و تی وی دورشون کنیم یهو از فردا دیگه گوشی ندم تی وی هم دو سا ...

چاقو دست بچه است چیکار میکنید؟ فوری میگیرید اسیب نبینه درسته؟ فکر کنید چاقوس سخته من خودم با سختی ولی تونستم گوشیو بگیرم ازش تی وی رو بردم انداختم انباری

پسرم بالای ده ساعت جلوی تی وی بود ب زبان انگلیسی😓

میشه تو چند خط بگید چطوری باید از گوشی و تی وی دورشون کنیم یهو از فردا دیگه گوشی ندم تی وی هم دو سا ...

پسر منم وقتی همسن پسر شما بود علائم نداشت

سه سالگی علائم ظهور کرد

آره ازش بگیر و فکر کن سم دستشه و حتما باید ازش بگیری

چندروز بهونه میکنه و بعد عادت میکنه

نديدم؟!!!!من رشتم روانشناسيه

باشه پرفسور مرسی ک مارو نا امید کردی ...میشه اجازه بدی ب کورسوی امیدی ک از طرف این کاربر اومده چنگ بزنیم؟

تکیه و توکل کن بر زنده ایی ک هرگز نمیمیرد...
چاقو دست بچه است چیکار میکنید؟ فوری میگیرید اسیب نبینه درسته؟ فکر کنید چاقوس سخته من خودم با سختی ول ...

چند سالگی فهمیدین ؟

پسر منم وقتی همسن پسر شما بود علائم نداشت سه سالگی علائم ظهور کرد آره ازش بگیر و فکر کن سم دستشه و ...

ممنون 

مادران یخچالی یعنی چی؟

شمارو واگذار کردم خوشتون نمیاد یا درمانگرید انشاءالله ب زودی نون دونی خیلیا تعطیل میشه و انشاءالله ب ...

كلينيك ندارم تهمت زدي واگذارت به خدا😂😂😂😂😂😂😂

عجب صبري خدا دارد
دفیقاا تبلیغه اوتیسم هیییچ درمانی نداره وبیماری نیست یک مشکل ذهنیه

ذهن مادرا رو پر کردن از این اراجیف

اوتیسم یک تجارت کثیفه پشت این اسم پول های کثیف ردو بدل میشه

اوتیسم درمان داره مثل سرماخوردگی