2777
2789
عنوان

دیدن این شخص میرید؟

68 بازدید | 9 پست

خواهرم مریض بود بیمارستان بستری بود زن عموم میشه مادرشوهرم حتی یه زنگ نزد حالشو از مادرم بپرسه حالا خودش مریض شده حاضرید برید دیدنش؟ کلا نسبت به ما سرد و بی تفاوته شوهرم چند بار رفت دیدنش من نرفتم الان مرخص شده برم؟ 

اره بروبخاطر خواهرت بحث درست نکن دعواتون شه خواهرت تو خونشه عذابو تو‌میکشی سیاست داشته باش خپاهرت چیزی‌گفت بگوشوهرم اصرار کرد هردو طرفو‌نگه دار

از سال ۹۶ اینجام 😍تعلیق شدم 😒😢 اللهم صلی علی محمد و آل محمدو عجل فرجهم 🌷

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

اره بروبخاطر خواهرت بحث درست نکن دعواتون شه خواهرت تو مونضه عذابو تو‌میکشی سیاست داشته باش خپاهرت چی ...

خواهرم بیچاره چیزی نمیگه خودم متوجه شدم تعمدا حالشو نمیپرسه خوبه منم برم عیادتش بی محلی کنم؟ 

تعمدا نسبت به ما سردی میکنه

بخاطر همسرت برو شما ... میدونم چی میگی ، منم سرم اومده ... 

ولی اگه دلیلت حتما اینه که چون خواهرت بستری بوده و تماس نگرفته ، میخوایی نری ، قانع کننده نیس