2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دو ماه نمیتونم عزیزم چند بار گذاشتم اپلود نشد 

دکتر هروقت بهت گفت چسب نزن دیگه نزن

من نزدم دختر داییم زد هنوزم بعد از هشت ماه داره به دماغ ورم کرده دست و پنجه نرم می‌کنه حالا برای اون دماغ قلمی بود 

بع اعتقادات دیگران احترام بذارین حتی ب منی ک ب هیچی اعتقاد نداره 😂😂😂 
اصلش باید چند ماه چسب بزنی؟

دو الی سه ماه ولی خیلی دکترا هستن میگن تا 6ماه ک بستگی ب نوع دماغ داره ولی دماغ معمولی 2/3ماهه 

بع اعتقادات دیگران احترام بذارین حتی ب منی ک ب هیچی اعتقاد نداره 😂😂😂 
اناهیل نمیدونی چقدر موثر؟حالت مسکن داره برا ورم یا امکان داره دائمی بخابونه 

ببین تاثیر داره برای ورم  ولی نه اونقدر ک چند ماهه کامل ورم و ببره، فرم اصلی بینی تا یکسال معلوم میشه، من الان یکسال شده با عکس های ماه های اول مقایسه میکنم قشنگ معلوما

میشه یه صلوات به نیتم بفرستی مهربون جان؟🙏❤️
ببین تاثیر داره برای ورم  ولی نه اونقدر ک چند ماهه کامل ورم و ببره، فرم اصلی بینی تا یکسال معلو ...

ببین کنارای بینیت ماهای اول خط افتاده بود؟واس من ی چیز معمولی و پهن فقط سرش رفته بالا اصلا کناراش خط نداره 

ببین کنارای بینیت ماهای اول خط افتاده بود؟واس من ی چیز معمولی و پهن فقط سرش رفته بالا اصلا کناراش خط ...

نه خط نداشت کلا فرم بینیم باد کرده بود و کوتاه شده بود و سربالا 

ولی دیگه ۶ ماه ک گذشت کم کم جمع شد تا یکسال فرم گرف کامل 

میشه یه صلوات به نیتم بفرستی مهربون جان؟🙏❤️