یه خانم که شوهرش سه تا خونه ومغازه وزمیم داره ماه ۲۵تومن درآمد ولی حاظر نیست یه خونه هم به نام خانمش کنه یا واسش طلا بخره ولی خسیس هم نیست پول واس خرید میده ولی طلانه خانم بعدی شوهرش دوتا خونه داره که یکی به نام خانمش زد یکی دیگه هم فعلا تحویل نگرفته ولی همونم گفته سه دونگ به نام خانمش میکنه تومناسبتا به اندازه توانش کادو طلا میده به خانمش ولی درآمدش حدود ۱۲تومن به پولداری اولی نیست یکی از این خانم ها به یکی دیگه گفته حسود خانم ها زن داداش من هستن نظر شما کدوم شرایطش بیشتر باعث حسادت میشه ؟شما باشین کدوم موقعیت انتخاب میکنید؟
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
دنیارم داشته باشه شوهرت وقتی تورو ادم حسابت نکنه چیزی نزنه به نامت چ فایده داره بعدم اموالش بین بچه ها و حتی ب خونوادشم میرسه یک هشتمم به زنش میرسه اندازه چ.س
حالا زن داداش اولی میگه اون چون وضع مالیس ضعیف تر همش حسودی میکنه منم گفتم فکر نکنم تا اینکه توجمع باز تکرار کرد وزن داداش دومی گفت برعکس تو حسودی میکنی