2777
2789

یه خانم که شوهرش سه تا خونه ومغازه وزمیم داره ماه ۲۵تومن درآمد ولی حاظر نیست یه خونه هم به نام خانمش کنه یا واسش طلا بخره ولی خسیس هم نیست پول واس خرید میده ولی طلانه خانم بعدی شوهرش دوتا خونه داره که یکی به نام خانمش زد یکی دیگه هم فعلا تحویل نگرفته ولی همونم گفته سه دونگ به نام خانمش می‌کنه تومناسبتا به اندازه توانش کادو طلا میده به خانمش ولی درآمدش حدود ۱۲تومن به پولداری اولی نیست یکی از این خانم ها به یکی دیگه گفته حسود خانم ها زن داداش من هستن نظر شما کدوم شرایطش بیشتر باعث حسادت میشه ؟شما باشین کدوم موقعیت انتخاب میکنید؟

میشه باورکن خیلی زود

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۲

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

معلومه دومی

ولی حاضرم قسم بخورم اولی به دومی گفته حسودی میکنی 😂😂😂

اگه اینطوره باید بگم کافر همه را به کیش خود پندارد

چون موقعیت جاریش حسادت برانگیزه اونم مجبور شده این حرفو بزنه 😂😂

جهان آینه ست

شک نکن خودش حسوده

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
اونی ک همسرش خونه به نامش کرده 

حالا زن داداش اولی میگه اون چون وضع مالیس ضعیف تر همش حسودی می‌کنه منم گفتم فکر نکنم تا اینکه توجمع باز تکرار کرد وزن داداش دومی گفت برعکس تو حسودی میکنی

میشه باورکن خیلی زود