هیچچچ شبی نیست خپاب نبینم ، خوابام همه بی مفهوم و بی سر و تهن ، همشون چرت و پرتن ، بعضی وقتا حس میکنم دیگه واقعا تو زندگی واقعیم اتفاق افتادن ، خسته شدم دیگه چیکار کنم انقدر خواب چرت و پرت نبینم😭😑
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
آگاه باش عالم هستی ز بهر توست🌻 غیر از خدا هرآنچه بخواهی شکست توست... (هر موقع از تاپیک یا نظراتم حس خوبی گرفتی، یه صلوات واسه شهید ابراهیم هادی بفرست😊🌱)
آگاه باش عالم هستی ز بهر توست🌻 غیر از خدا هرآنچه بخواهی شکست توست... (هر موقع از تاپیک یا نظراتم حس خوبی گرفتی، یه صلوات واسه شهید ابراهیم هادی بفرست😊🌱)
کتاب بخوان و فیلم ببین قبل از خواب به اونا فکر کن تا حداقل مغزت یکم خواب معنی دار ببینه
آخه از اونام خواب چرت و پرت از آب در میاد ، هری پاتر که میدیدم خواب دیدم پیترپتیگرو بزوررر میخواد بیاد داخل منو ریموس لوپین بزور درو گرفتیم نمیزاریم بیاد آخرم دست منو خواست گاز بگیره از خواب پاشدم ، یه بارم لونا لاوگود پیاز بود تو خاک بود میگفت به کسی نگی من پیازما😑😑😑😑
اصن بعضی شبا شام نمیخورم ، عادت به سنگین خوری شب ندارم ، مثلا دیشب ماست و خیار خوردم😑😂
منم مثل خودتم بهم اینارو گفتن😂 یبار خواب دیدم دارم با هری استایلز فارسی حرف میزنم و هری صداش شبیه زین بود😂