2777
2789

من امسال خودم قصد دارم ماگ بخرم به همه این رو پیشنهاد میدم 

اگه خواستی هزینه کنی یه ساعت خوب 

یا ست کیف و کمربند چرم

+

ماگ حرارتی بده عکس خودتون رو روش چاپ کنند 

و نگو بهش 

وقتی توش چایی یا نوشیدنی داغ بریزه عکستون ظاهر میشخ 

سورپرایز میشه

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اولین تولد همسرم براش دستبند چرم که روش یه پلاک طلای کوچیک داشت گرفتم.

سال بعد کت وشلوار گرفتم. 

ساعت هم خوبه

البته بیشتر ترجیح میدم براش لباس بگیرم پیراهن شلوار کاپشن و...

من براش اولش ی فندک طرح طلا گرفتم شکلشم عقابه پارسال ی دستبند چرم با ی تیکه طلا که روش بود گرفتم امسالم نوزدهم آذره تولدش من براش زود گرفتم و سورپرایز کردم انگشتر روکش طلا گرفتم عزیزم بنظرم کادوهای خوبین 

یک کتاب دیوان حافظ بخر . یک متنی توش یادداشت کن به عنوان اولین هدیه بهش بده . بعد رفتین خونتون بذار کتاب خونه خونت . ۱۰۰ سال هم که بگذره هدیه ات و متنت بوی تازگی میده . دفعات بعد جیزای دیکه ک دوست داره بخر . 

یک کتاب دیوان حافظ بخر . یک متنی توش یادداشت کن به عنوان اولین هدیه بهش بده . بعد رفتین خونتون بذار ...

خودم به اینجور چیزا علاقه دارم ولی فکر نکنم همسرم دوست داشته باشه 🤔

من براش اولش ی فندک طرح طلا گرفتم شکلشم عقابه پارسال ی دستبند چرم با ی تیکه طلا که روش بود گرفتم امس ...

فندک که استفاده نمیکنه کلا طلا استفاده نمیکنه  از اکسسوری ها فقط ساعت میندازه 🤔

من اولین تولد همسرم براش دستبند چرم که روش یه پلاک طلای کوچیک داشت گرفتم. سال بعد کت وشلوار گرفتم.& ...

میدونی چیه ؟ ما هفته ی بعد عقدمونه تولدش دو هفته بعده ... بعد برای عقدش کلی لباس و اینا گرفتم براش ... کت شلوار هم گرفتم 🤔

میخام یک چیزی بگیرم براش بمونه تکراری هم نباشه چون اولین سالمونه

2790
2778
2791
2779
2792