دلدارم مدیر استارتر عضویت: 1397/10/30 تعداد پست: 632 عنوان بچه دوم؟ 723 بازدید | 39 پست مامانی که بچه دوم با اختلاف سنی کم داریدتوصیه میکنید؟سختیش چند سال اولشه؟شرایط با بچه دوم خیلی سخت تر میشه؟ برای سلامتی نینیم صلوات بفرستین 1401/09/03 | 09:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
careless عضویت: 1400/07/20 تعداد پست: 8170 من اولیم سه و نیم و دومی نه ماهشه.درحال حاضر دهنم سرویسه.غذا داریم خونه نامرتبه خونه مرتبه غذا نداریم🤷♀️🤯
9979 عضویت: 1401/01/21 تعداد پست: 2877 من دخترم دوسال و ۳ ماهشه الان دومی رو باردارم ... تفاوت سنیه کم خوبه یکم سختی داره ولی باهم بزرگ میشن
لوپگلی عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 11270 من دخترم ۶ سالشه پسرم ۶ ماه واقعا راضیم اما گاهی میگم کاش دخترم بزرگتر بود همش خداروشکر میکنم که زودتر نیاوردم صلوات خاصه امام زمان (عج): اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى وَلِيِّكَ وَ ابْنِ أَوْلِيَائِكَ الَّذِينَ فَرَضْتَ طَاعَتَهُمْ وَ أَوْجَبْتَ حَقَّهُمْ وَ أَذْهَبْتَ عَنْهُمُ الرِّجْسَ وَ طَهَّرْتَهُمْ تَطْهِيراً
کباب_کوبیده_باترشی عضویت: 1400/12/18 تعداد پست: 5656 ببین هرچی هی به من گفتن بیار بجه ها باهم مشغول میشن خودت ازاد میشی دروغه محضه قبلن با یکی درگیر بودم الان با دوتا
mahtabgoli74 عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 218 باید برنامه ریزی داشته باشی ، تا به همه کارهای زندگی برسی ، یکم خسته کننده است ولی خب شیرینه بچه های من سه سال اختلاف سنیشون .
دلدارم مدیر استارتر عضویت: 1397/10/30 تعداد پست: 632 من اولیم سه و نیم و دومی نه ماهشه.درحال حاضر دهنم سرویسه.غذا داریم خونه نامرتبه خونه مرتبه غذا نداری ... اگه فقط مشکل خانه داری باشه مساله ای نیستسختی بچه داری چطوره؟پشیمونی؟داغونی؟اذیت میکنن وغیر قابل تحمله؟؟ برای سلامتی نینیم صلوات بفرستین
۲۹۲۶۱ عضویت: 1399/04/04 تعداد پست: 8736 سخت هست ولی نه زیاد..... در عوض با هم بزرگ میشن... پسر اولم دوسال وهشت ماهه هست♥♥♥ پسر دومم حدود یکسال ویک ماه♥♥♥ منم در فکر سومی هستم که امیدوارم دختر بشه❤❤❤❤ شکر خدا که درپناه حسینم(ع) که عالم از این خوبتر پناهی ندارد.
دلدارم مدیر استارتر عضویت: 1397/10/30 تعداد پست: 632 چهارساله فاصلشون هم خوبه هم سخت.. خیلی خسته میشم من بچه داری سخته؟نمیسازن با هم؟کمک ندارین؟ برای سلامتی نینیم صلوات بفرستین
دلدارم مدیر استارتر عضویت: 1397/10/30 تعداد پست: 632 باید برنامه ریزی داشته باشی ، تا به همه کارهای زندگی برسی ، یکم خسته کننده است ولی خب شیرینه بچه های ... چه برنامه ریزی؟خستگیش تا چند سالگیشونه؟ برای سلامتی نینیم صلوات بفرستین
mahtabgoli74 عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 218 اگه فقط مشکل خانه داری باشه مساله ای نیست سختی بچه داری چطوره؟پشیمونی؟داغونی؟اذیت میکنن وغیر قابل ... من بچه دومم الان سه ماهش ، آنقدر آرومه یه شب بی خوابی نداشتم . شیر خودمم میخوره کلأ شیر مادر باعث صبوری و آرامش بچه هم میشه
دلدارم مدیر استارتر عضویت: 1397/10/30 تعداد پست: 632 سخت هست ولی نه زیاد..... در عوض با هم بزرگ میشن... پسر اولم دوسال وهشت ماهه هست♥♥♥ پسر دومم حدود یکس ... دمت گرممعلومه با حوصله هستیسختی هاش چیه؟ برای سلامتی نینیم صلوات بفرستین