2777
2789
۴ تا نماز دورکعتی میخونی مث نماز صبح ..(تو نیتم میگی دو رکعت نماز شب میخونم قربت الی الله) بعد دو ر ...

البته به شکل ساده ترم میشه میخوند ..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌میتونی تو همه رکعت ها فقط حمد بخونی و بقیه سوره ها رو نخونی 

اگه خیلی ساده تر میخوای فقط شفع و وتر رو بخون 

تو قنوتم دلی حرف بزن البته کلی ذکر مخصوص داره که مستحبن و کلی خواص دارن ...اگه میخوای اینارم بنویسم

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

عزیزم من بلد نیستم ولی هر نمازی خوندی دعا کن من برم آلمان❤

لطفا وقتی میخواین سوار ماشین بشین چند تا ضربه ب کاپوت ماشینتون بزنین چون ممکنه یه گربه برای گرم شدنش پناه برده باشه اونجا 💚  ⛴🏙
میشه ساده ترشو بگی وقت کمه نمیتونم یادم نگه دارم میترسم اشتباه بخونم

برو نیت کن بگو یک رکعت نماز وتر میخونم قربت الی الله 

حمد و سه تا توحید بخون بعد قنوت بعدم به ترتیب نمازتو تموم کن سه دیقه ام نمیشه 

بعد نمازم تسبیحات حضرت زهرا رو بگو

میتونم همون لحظه ک اذان صبح گفت نماز صبحو بخونم؟

باید پنج دقیقه بگذره بعد 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖