ثریااااام مدیر استارتر عضویت: 1401/08/04 تعداد پست: 490 عنوان حس ششم 69 بازدید | 8 پست @کدوزرنگ تو رو خدا فقط بیا و همین یه سوالم رو جواب بده کار شوهرم چی میشه میره سرکار و کارمند میشه؟؟؟یکم ازاینده ام بگو دعات میکنم پسرم،شاهزاده من ...دخترم، ملکه من.... از خدا خواسته ام همیشه شما را در آغوش بگیرد تا خیالم راحت باشد هیچ وقت تنها نیستید 1401/09/03 | 01:51 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جانان۱۳۷۸ عضویت: 1400/06/09 تعداد پست: 1994 حالمونبهمخوردتاسایتوبازمیکنییکیمیادمیگهحسششمیبیادولکنیناینخرافاتو.بابا
ثریااااام مدیر استارتر عضویت: 1401/08/04 تعداد پست: 490 عزیزم یکم دیر جواب میده .باید صبور. باشی کاشکی جوابم بده پسرم،شاهزاده من ...دخترم، ملکه من.... از خدا خواسته ام همیشه شما را در آغوش بگیرد تا خیالم راحت باشد هیچ وقت تنها نیستید
ثریااااام مدیر استارتر عضویت: 1401/08/04 تعداد پست: 490 حالمونبهمخوردتاسایتوبازمیکنییکیمیادمیگهحسششمیبیاد ولکنیناینخرافاتو.بابا این حس ششمی نیست انرژی میزاره واقعا و کارش درسته پسرم،شاهزاده من ...دخترم، ملکه من.... از خدا خواسته ام همیشه شما را در آغوش بگیرد تا خیالم راحت باشد هیچ وقت تنها نیستید
ثریااااام مدیر استارتر عضویت: 1401/08/04 تعداد پست: 490 انشالله که میده ممنون عزیزم پسرم،شاهزاده من ...دخترم، ملکه من.... از خدا خواسته ام همیشه شما را در آغوش بگیرد تا خیالم راحت باشد هیچ وقت تنها نیستید