2777
2789
عنوان

چرا نمیاین تاپیکم

101 بازدید | 28 پست

آرایشی چی میخرین چه برند و چه مارکی

🥺🤍 اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.. دل من داند و من دانم دل داند و من☘️✨میرسم بهت.... شاید کمی دیر ولی حتما💔✨🫀🥺

ریمل اسنس صورتی و مشکی

کرمپودر گابرینی

پودفیکس فلومار

پرایمر گابرینی

خط چشم گابرینی

رژ و خط لب هرچی خوش رنگ باشه میخرم😂

دختری با عطر پرتقال و بهار نارنج 🐣🌱به زیبایی گلهای بهاری و شکوفه های گیلاس🌺پر از امید و ارزو🎀❤️و دختری سرشار از هنر و انگیره و ظرافت 💜

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قاطی پاتی البته من مامانم بیشتر استفاده میکنه هرچی فروشنده بگه خوبه میخریم ولی معمولا خارجی

دل به دریا زده ای ، پهنه سراب است نرو... برف و کولاک زده راه خراب است نرو...

ریمل اسنس صورتی و مشکیکرمپودر گابرینیپودفیکس فلومارپرایمر گابرینیخط چشم گابرینیرژ و خط لب هرچی خوش ...

ایرانین یا اصل میخرین؟

🥺🤍 اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.. دل من داند و من دانم دل داند و من☘️✨میرسم بهت.... شاید کمی دیر ولی حتما💔✨🫀🥺

خط چشم کالیستا بنفش حرف نداره عالیه واقعاا

قیمتش؟

قاطی پاتی البته من مامانم بیشتر استفاده میکنه هرچی فروشنده بگه خوبه میخریم ولی معمولا خارجی

مثلا دوسه ملیون برا ی وسیله؟

ایرانین یا اصل میخرین؟

ایرانی نیستن این برند ها

اصلن از جای مطمئن میخرم

دختری با عطر پرتقال و بهار نارنج 🐣🌱به زیبایی گلهای بهاری و شکوفه های گیلاس🌺پر از امید و ارزو🎀❤️و دختری سرشار از هنر و انگیره و ظرافت 💜

دیجی کالا با تخفیف میده 290

پس ایرانیه

ضرر نداره برا پوست چون ارزونه؟

ایرانی نیستن این برند هااصلن از جای مطمئن میخرم

چه قیمتی هزینه میکنی