2777
2789
مارک ها سایزشون باهم فرق دارن همه میگن سایز ۰ خیلی کوچکه ولی پسر من موقع تولد ۳۸۰۰ بود سایز صفر میپو ...

استاندارد نبوده اندازهاش وگرنه بچه به اون وزن سایز ۰محاله اندازش بشه 

ممون عزیزم اره کریر و روروئک نگرفتم

میشه لطفا عکس پا تو تاپیک منو گزارش بزنی حذف بشه مرسی خواهر 🙏

رفته سردار نفسی تازه کند برگردد ...🌎                              جهت تعجیل درظهور و سلامتی آقا امام زمان (عج ) صلوات  ا‌‌َلهُمَّ عَجِل لوَلیِّکَ الفَرَج 🤲🤲 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

استاندارد نبوده اندازهاش وگرنه بچه به اون وزن سایز ۰محاله اندازش بشه 

نه عزیزم لباسای دختر من اکثرش خارجی بودن استاندارد بودن بچه خواهرشوهرم واسم فرستاد دختر من نارس به دنیا اومد ۲۶۰۰ بود وزنش صفر واسش خیلی بزرگ بود سه صفر اندازه شد تا وزن ۷ کیلو سایز صفر بهش می‌خورد تو  گروهی هم که هستم چون من زودتر زایمان کردم گفتم سایز یک بزرگه نبرین بیمارستان  همه گفتن نه مناسبه بچه ۳۹۰۰ داشتیم مامانش سایز صفر تنش کرد گفت یک واسش بزرگ بوده بردم بیمارستان قشنگ لباس گشاد و بد هست تو تن بچه 

ببین لباس جعبه ای ها که چند تکه ان اصلا چرت هستن به درد نمیخورن به نظر من لباس سه تیکه بگیر توش شلوا ...

ن جعبه ای نگرفتم تیکه ای گرفتم

یا رب نظر تو برنگردد نظر روزگار سهل است

عزیزم کریر ساک حمل بچه اس چیه اون  روروئک واقعا مزخرفه لباس سایر ۰ و ۱ بخر چند دست ی شیشه شیر بخر پتو دور پیچ تشک و بالشت و اینا اگ تخت نمیخری کمد اگ دوس داشتی بخر  جوراب حتما بخر کلاه و  روسری بخر پستونک

ننو خیلی به کار من اومد بچم کولیک داشت یعنی من و نجات داد لباسم خواستی بخری زیر پوش زیر دکمه بخر با آستین بلند جلو دکمه وای اگه بچه ات کولیک داشته باشه موقه تعویض لباس جیغ میزنه من فقط جلو دکمه تن دخترم میکردم تا ۶ ماهگی که کولیکش خوب شد

عزیزم کریر ساک حمل بچه اس چیه اون  روروئک واقعا مزخرفه لباس سایر ۰ و ۱ بخر چند دست ی شیشه شیر ب ...

روروئک و کریر نخریدم رختخواب ۳دست مامانم درست کرده تخت هم گرفتیم 

لباس هم تیکه ای گرفتم 

بنظرم کالسکه لازمه ولی روروئک وکریه بدرد نمیخوره صندلی غذا آشغاله صندلی ماشین خوبه

فقط کالسکه گرفتم روروئک و کریر وصندلی غذا نگرفتم