2777
2789
ننو خیلی به کار من اومد بچم کولیک داشت یعنی من و نجات داد لباسم خواستی بخری زیر پوش زیر دکمه بخر با ...

اها باشه عزیزم حتما میگیرم 

یا رب نظر تو برنگردد نظر روزگار سهل است
بنظرم کالسکه لازمه ولی روروئک وکریه بدرد نمیخوره صندلی غذا آشغاله صندلی ماشین خوبه

بچه هاتون و تو چی میزارین روروئک نباشه؟ چون من خیلی مقید هستم از نه ماهگی گذاشتم تو روروئک زودتر گفتم آسیب میبینه ولی با همین روروئک یکم یاد گرفته پاهاش و رو زمین صاف نگه داره در حد روزی نیم ساعت هم میزارم نه بیشتر ولی حس میکنم نباشه بچه یاد نمیگیره قدم برداره

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ممنون عزیزم دورپیچ ساده از این نخی ها میگی؟

اره.تو بعضی ستا هست.

ولی جدا هم هست.

من کلا چیزی رو ست نخریدم(جعبه ای و بسته بندی منظورمه).همه‌رو‌تیکه ای برداشتم و ست کردم.چون تیکه های اضافه دارن توشون مخصوصا اون تیکه زیاداش(۱۲ تیکه و ...)

این ستای بسته بندی هم در حد یکی دوتا صفر بگیری خوبه.

مثلا برا بیمارستان بخوای ببری کامله.دستکش و کلاه و سرهمی و دورپیچ داره خودش.

بعد هواست باشه اشتباه منو نکنی،من چون از سرهمی خوشم نمیومد،از سایز صفر و یک و دو همه رو زیر دکمه و شلوار و مانتو گرفتع بودم،ولی برا پوشوندن نوزاد سهت بود خودشم اذیت میشد.اخر سرم رفتم دوتا سرهمی خونه ای گرفتم براش‌

تو هم تو نوزادیش سرهمی بگیری خیلی راحت تره.

پوشک یه بسته صفرو بگیر.من همه اول گفتن صفر برا بی بی بورنه و برا بچه های نارسه و... ولی خب دقیقا تا یک ماه و نیم صفر میپوشید با اینکه ۳ کیلو بود.

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

بچه هاتون و تو چی میزارین روروئک نباشه؟ چون من خیلی مقید هستم از نه ماهگی گذاشتم تو روروئک زودتر گفت ...

آخه من همه چی خریدم سر اولی همه استفاده شد دومی زبل تره تو روروئک اصلا نمیره میخاد فقط بچرخه تو خونه فضولی کنه یا بغل من باشه بذارم جیغ میکشه تا درش بیارم

من اگر نیکم وگر بد تو برو خود راباش

[QUOTE=260549300]روروئک و کریر نخریدم رختخواب ۳دست مامانم درست کرده تخت هم گرفتیم  لباس هم تیکه ای گرفتم 

باید بالش بچه کوتاه و سفت باشه که خدایی نکرده سرش فرو نره و تشک هم باید نازک و سفت باشه خطرناکه بعدم تسک آنتی رفلاکس میخریدی تا ۴ ماهگی استفاده می‌کرد خیلی خوبه خیالت راحته

اره.تو بعضی ستا هست. ولی جدا هم هست. من کلا چیزی رو ست نخریدم(جعبه ای و بسته بندی منظورمه).همه‌رو‌ ...

دورپیچ ساده به چه درد میخوره؟

عه پس بگیرم مم میخواستم پوشک صفر نخرم

یا رب نظر تو برنگردد نظر روزگار سهل است
اره.تو بعضی ستا هست. ولی جدا هم هست. من کلا چیزی رو ست نخریدم(جعبه ای و بسته بندی منظورمه).همه‌رو‌ ...

باز بر عکس من سرهمی گرفتم استفاده نکردم بچه کوچیک یکسره نم میده شلوار و میشه زود عوض کنی سرهمی دیگه باید لختش کنی مجدد لباس تنش کنی 

باز بر عکس من سرهمی گرفتم استفاده نکردم بچه کوچیک یکسره نم میده شلوار و میشه زود عوض کنی سرهمی دیگه ...

تا بند ناف داشت سخت بود شلوار پا کردن.اذیت میشن خودسون.

من زیر سرهمی هم یه زیر دکمه تنش میکردم.

ولی خب اکثر لباساش همین مانتو و شلوار زیر دکمه بود چون کلا همه رو از همون گرفته بودم.

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

استاندارد نبوده اندازهاش وگرنه بچه به اون وزن سایز ۰محاله اندازش بشه 

آره بخدا هنوزم اندازش هست همش هم اسمشون گود مارک بودن 

رفته سردار نفسی تازه کند برگردد ...🌎                              جهت تعجیل درظهور و سلامتی آقا امام زمان (عج ) صلوات  ا‌‌َلهُمَّ عَجِل لوَلیِّکَ الفَرَج 🤲🤲 
دورپیچ ساده به چه درد میخوره؟ عه پس بگیرم مم میخواستم پوشک صفر نخرم

اگه زمستون به دنیا میاد خوبه من بچه رو داخلش میپیچیدم و بهش شیر میدادم که سرما نخوره.  بیمارستان پوشک و سایز صفر ببر 

تا بند ناف داشت سخت بود شلوار پا کردن.اذیت میشن خودسون. من زیر سرهمی هم یه زیر دکمه تنش میکردم. ول ...

بچه من کولیک شدید داشت الان ده ماهشه یعنی تا ۶ ماهگی فقط جیغ دائم بود هنوز نوزاد میبینم تشنج میکنم طفلی خیلی درد داشت 

بچه من کولیک شدید داشت الان ده ماهشه یعنی تا ۶ ماهگی فقط جیغ دائم بود هنوز نوزاد میبینم تشنج میکنم ط ...

برا کولیک من یادمه ۳ تا عرق بود با هم قاطی میکردم،بعد هر وعده غذا میخوردم ک کمتر اذیت شه از شیرم.

دختر من تا ۷ ماهگی شب تا صبح بیدار بود.

دو ماه اول ک شب تاااااا صبح گریههههه.

به بعدش بیدار بود بازی میکرد و شیر مبخورد و... آفتاب میزد میخوابید.

راستی به سلامتی نی نی دختره یاپسر چندماهته

رفته سردار نفسی تازه کند برگردد ...🌎                              جهت تعجیل درظهور و سلامتی آقا امام زمان (عج ) صلوات  ا‌‌َلهُمَّ عَجِل لوَلیِّکَ الفَرَج 🤲🤲 
بچه هاتون و تو چی میزارین روروئک نباشه؟ چون من خیلی مقید هستم از نه ماهگی گذاشتم تو روروئک زودتر گفت ...

ما لصلا نمیزاریم پس قدیما چجور یاد میگرفتن راه بزن الان ت گوگل بخون میگن اصلا رو رو ئگ دیگ استفاده نکنین منم نخریدم ابجیم بچش ۱۷ ماهشه ماشالا از ۱۱ ماهگی خودش راه افتاد  اصلانموند ت رو روئک