2777
2789

لباس زیاد نخر سایز صفر و یک بخر چند دست . کریر نخر بسیار مزخرف هسن بچم از داخلش افتاد خدا بهمون رحم کرد به خیر گذشت .  ساک بچه بگیر مطمئن تر هست. قصری نخر . کمدش و کوچیک نگیر من کمد بزرگسال خریدم خیلی راضیم مال سیسمونی عرضش کم هست . بجای ساک رو دوشی کوله پشتی سیسمونی بزرگ بخر . 

لباس زیاد نخر سایز صفر و یک بخر چند دست . کریر نخر بسیار مزخرف هسن بچم از داخلش افتاد خدا بهمون رحم ...

مرسی عزیزم اره کریر نخریدم روروئک هم نخریدم 

یا رب نظر تو برنگردد نظر روزگار سهل است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیزای ضروری رو اول بگیر بزرگتر ک شد همون موقه هر چی احتیاج داش بگیر براش

مامانا استنداسم کودک درست میکنم واسه اتاق  بچه های گلتون اینم پیچ اینستامgallery_fantezijat خوشحال میشم یه سربزنی💕💐اینم کانال ایتام@estand_esm

من ست کالسکه کریر روروئک و ساکش،همه ش استفاده م شد.

لباس ستیز صفر و یک و دو از هر کدوم سه دست .

خشک کن و زیر انداز تعویض ،شیشه شیر و پستونک، پارچه برا قنداق اگ قنداق میکنی.آغوشی(ازینا ک بچه رو میزاری توش بغل میکنی)،دور پیچ ساده،پتو دورپیچ،تب سنج،تشک و پتو و بالش و... برا خوابش،شامپو بچه و کالاندولا و ست لیف و حوله(دوتایی بود فقط حوله و از جنس همون حوله لیف داشت،بقیه چیزایی ک داره اضافه س همین دوتایی ها خوبه)، پوشک و دستمال مرطوب

اینا چیزایی بود ک من گرفتم و استفاده شد همه ش.

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

تجربه نشون داده نمیشه گفت به کسی چی بخره چی نخره 

من دخترم درشت بود صفر اصلا استفاده نکردم یه راست رفتم سراغ سایز ۱برای همین سایز صفر رو دستم موند 

من کریر خییییلی کمکم بود میگم خییییلی یعنی خیییلی😂😂😂😂

ولی هستن کسایی که کریر استفاده نکردن 

من از تخت کنار مادرم خیلی راضی بودم ولی بعضی میگن بدون استفادس 

من تخت و کمد نگرفتم یه قسمتی از کمدرخت خوابامو کردم کمد بچه کتابخونمم شد قفسه اسباب بازیاش ولی بعضیا دوست دارن دکوری هم که شده تخت و کمد بگیرنو........

کریر و روروئک اصلا نخر ساک و پتو وگهواره و ست لحاف وتشک وبالشت نوزادو  حوله و وسایل بهداشتی جزو واجباته ست بیمارستانی هفده تیکه یانوزده تیکه اصلابه کار نمیان رکابی اصلانخر عوضش زیر دکمه دار بخر سرهمی یه دست بس اینم بگم سایز لباس ها باهم خیلی فرق داره مثلا بعضی هازدن سایز ۳ ولی با سایز ۱ مارک دیگه یه اندازه ان اینارودقت کن

رفته سردار نفسی تازه کند برگردد ...🌎                              جهت تعجیل درظهور و سلامتی آقا امام زمان (عج ) صلوات  ا‌‌َلهُمَّ عَجِل لوَلیِّکَ الفَرَج 🤲🤲 
من ست کالسکه کریر روروئک و ساکش،همه ش استفاده م شد. لباس ستیز صفر و یک و دو از هر کدوم سه دست . خش ...

ممنون عزیزم

دورپیچ ساده از این نخی ها میگی؟

تو شهر ما سیسمونی بچه اول با خانواده دختره کیا این رسمو دارن؟

مامانا استنداسم کودک درست میکنم واسه اتاق  بچه های گلتون اینم پیچ اینستامgallery_fantezijat خوشحال میشم یه سربزنی💕💐اینم کانال ایتام@estand_esm
تجربه نشون داده نمیشه گفت به کسی چی بخره چی نخره  من دخترم درشت بود صفر اصلا استفاده نکردم یه ...

مارک ها سایزشون باهم فرق دارن همه میگن سایز ۰ خیلی کوچکه ولی پسر من موقع تولد ۳۸۰۰ بود سایز صفر میپوشه تاالان که سه ماهشه باوزن ۶۵۰۰ هنوزم اندازس لباساش مارک گود مارک بودن

رفته سردار نفسی تازه کند برگردد ...🌎                              جهت تعجیل درظهور و سلامتی آقا امام زمان (عج ) صلوات  ا‌‌َلهُمَّ عَجِل لوَلیِّکَ الفَرَج 🤲🤲 
کریر و روروئک اصلا نخر ساک و پتو وگهواره و ست لحاف وتشک وبالشت نوزادو  حوله و وسایل بهداشتی جزو ...

ممون عزیزم اره کریر و روروئک نگرفتم

مرسی عزیزم اره کریر نخریدم روروئک هم نخریدم 

روروئک که لازمه ولی خیلی چیزها واقعا ضروری نیست من آغوش گرفتم یکبار هم استفاده نشد تو یک گروه هستم شاید ۳۰ تا مامان هستیم خیلی ها مون آغوش  رو استفاده نکردیم بچه باید خیلی ساکت و آروم باشه که تو آغوش بمونه 

روروئک که لازمه ولی خیلی چیزها واقعا ضروری نیست من آغوش گرفتم یکبار هم استفاده نشد تو یک گروه هستم ش ...

اره خب بستگی به استفاده هر شخص داره ممنونم 

ممون عزیزم اره کریر و روروئک نگرفتم

ببین لباس جعبه ای ها که چند تکه ان اصلا چرت هستن به درد نمیخورن به نظر من لباس سه تیکه بگیر توش شلوار و بلوز و زیر دکمه دار داره